سریال The Last of Us

برای من خیلی خیلی جای تعجبه که بعضی از دوستان به رغم سابقه کاربری بالاشون و به تبع آشنایی با ساز و کار انجمن‌ها، هنوز هم درک درستی از رسالت فروم (در این مورد خاص فروم بازی‌سنتر) ندارن. اینجا دور هم جمع نشدیم که فقط تاج گل بذاریم سر سازنده‌ها و توسعه‌دهنده‌های بازی، فیلم و سریال! هرکسی دوست داره، از موضوعی با دلیل و مدرک تعریف و تمجید می‌کنه و هر کسی هم مخالفه، نقد می‌کنه، غُر می‌زنه و ناله می‌کنه! به هیچ کدوم هم ایرادی وارد نیست.

بنده شخصاً ضمن عذرخواهی از «عباس آقا»های بازی‌سنتر، به دوستان توصیه می‌کنم: "سریال رو ببینید، اگر لذت بردید، تشریف بیارید و نظرتون رو با بقیه به اشتراک بذارید؛ اگر هم لذت نبردید، باز هم تشریف بیارید و تا دلتون میخواد غُر بزنید"

انجمن، مجموعه قوانین و مقررات خودش رو داره و ایضاً به اندازه کافی ناظم و مدیر برای رصد فعالیت کاربران! خواهشا تولید قانون نفرمایید.

برای من خیلی خیلی جای تعجبه که بعضی از دوستان به رغم سابقه کاربری بالاشون و به تبع آشنایی با ساز و کار انجمن‌ها، هنوز هم درک درستی از رسالت فروم (در این مورد خاص فروم بازی‌سنتر) ندارن. اینجا دور هم جمع نشدیم که فقط تاج گل بذاریم سر سازنده‌ها و توسعه‌دهنده‌های بازی، فیلم و سریال! هرکسی دوست داره، از موضوعی با دلیل و مدرک تعریف و تمجید می‌کنه و هر کسی هم مخالفه، نقد می‌کنه، غُر می‌زنه و ناله می‌کنه! به هیچ کدوم هم ایرادی وارد نیست.

بنده شخصاً ضمن عذرخواهی از «عباس آقا»های بازی‌سنتر، به دوستان توصیه می‌کنم: "سریال رو ببینید، اگر لذت بردید، تشریف بیارید و نظرتون رو با بقیه به اشتراک بذارید؛ اگر هم لذت نبردید، باز هم تشریف بیارید و تا دلتون میخواد غُر بزنید"

انجمن، مجموعه قوانین و مقررات خودش رو داره و ایضاً به اندازه کافی ناظم و مدیر برای رصد فعالیت کاربران! خواهشا تولید قانون نفرمایید.
اتفاقا منتظر هم بودن سریع یکی بیاد بگه اینجا انجمن هست و آزادی بیان و این حرفا :دی به قول خودت سابقه کاربری بالاست :D
درسته اینجا انجمن هست هرکسی هم میتونه نظری بده، برای همین من هم نظر دادم (قبلا هم نظر دادم)
من نگفتم اینجا همه مدیحه‌سرایی کنیم!
نکته‌ای که اشاره کردم اینکه پست‌ها رسما شده تخلیه احساسی یکسر‌ی‌ها (اونم تو سریالی که داره کاراکتر و داستان خوب پیش میره) و این برام جالبه :دی
مخصوصا اینکه همه پیگیر هرهفته نگاه هم میکنن و با توپ پر میان دوباره تخلیه احساسی میکنن اعصاب یک سری دیگه رو هم بهم میریزن با میم ‌های توهین آمیز به اون بازیگر مخصوصا!
بابا جان، اگه دیدن سریال براتون تا این حد دردناکه، چرا ادامه می‌دید؟
فروم قرار نیست بشه دفتر غرنامه‌ی شخصی. نقد یعنی تحلیل، نه اینکه هفته‌ای یه بار بیاید بگید "بلا رمزی فلان، حالم از قیافش بهم میخوره، نمیتونم تحمل کنم و ..."
2 سال گذشته دیگه ازین موضوع

منظورت اینه که باید از دل Tlou یه سریال در میاوردن که یه انقلابی تو صنعت تلویزیون ایجاد کنه؟
به نظر من خود دراکمن/استرلی و حتی خود بازی همچین ادعایی رو تو صنعت گیم ندارن که برگردان تلویزیونیش بخواد تو یه پلتفرم دیگه این مورد رو رقم بزنه.

باید چه آورد ویژه ای داشته باشه به جز جذب بیننده میلیونی ، تایید فصلهای بعدی ، تبلیغات ، محصولات جانبی و همینطور حق پخش تلویزیونی برای سونی/پلی استیشن ؟
از این طرف فروش بازیها هم چندمیلیون میره روش که باقی گیمرهایی که تا حالا فقط ناظر بودن میرن و بازیها رو میخرن.
خب دارن کار اقتصادی انجام میدن ، خیلی نباید پیچیدش کرد.

حتما یکی میتونه بگه که عمق داستانی/روایت و شخصیت پردازیهای این مجموعه برای ویدئو گیم یکی از چندتا خوبهای دورانه.
ولی حتما نباید سریالش هم اینطور باشه.
همونطور که بعضی وقتها بهترین رمانها (تاریخی، فانتزی، علمی تخیلی و...) با اینکه براشون تلاش هم میشه اما برگردان تلویزیونی/سینمایی در حد خودشون نمیتونن بگیرن.
دیگه تلو که جای خود داره.

با این حال به نظرم بارها موفق تر از تعداد زیادی از آثار اقتباسی تلویزیونی که منابع اصلی به مراتب مهمتر ، پرطرفدار و بلوغ یافته تری هم داشتن بوده.
ببین ماکان، من با کلیّات حرفات اصلا مخالف نیستم و اگر دقت کنی تو پستم به اکثر مواردی که ذکر کردی، من هم اشاره کردم. من نمی‌گم از سریال TLoU، باید توقع یک سریال انقلابی داشت؛ حرف من اینه که وقتی شما تصمیم می‌گیری برای ساخت فیلم یا سریالت بری سراغ یک سوژه اقتباسی، باید به اندازه کافی دلیل برای بازآفرینی این اثر در قالب مدیوم جدید داشته باشی. حالا تو میگی، سریال با کیفیت بوده و تونسته جذب میلیونی بیننده و تأیید برای فصل‌های بعدی داشته باشه، من هم موافقم ولی منظور من از آورده ویژه، آورده هنری برای مدیوم تلویزیونه. TLoU این آورده ویژه رو در عرصه ویدیوگیم، با بالاترین کیفیت ممکن به ارمغان آورده و من حداقل توقع دارم قدری از این ارزش هنری رو در قالب TV Show هم ببینم. وگرنه اگر صرفاً قراره سریالی با تم پساآخرالزمانی زامبی محور داشته باشیم، خب The Walking Dead قبلا این نیاز رو در مخاطب ارضا کرده و حتی شورش رو هم درآورده :D من همچنان از سودآور بودن سریال برای سونی خوشحالم؛ به خصوص اینکه خود اثر هم خوش‌ساخته و من از تماشاش تا اینجا لذت بردم. حتی به نظرم اپیزود 3 فصل 2، خیلی هم بد نبود!

حتما همینطوره ولی احتمالا این فرض رو گرفتی که انگاری کل گیمرها تلو رو بازی کردن.
کسانی که هجوم میارن سمت بازیی که سریالش درحالش پخشه همین گیمرها هستن و نه الزاما کسی که اصلا گیمر نیست.

مثل اتفاقی که برای ویچر 3 یا فالوت و... هم افتاد.
گیمرهای بیشتری بعد سریال خواستن اونها رو بازی کنن و خب فروش بازیها یه دفعه جهش چشمگیری کرد.
در آخر ناشرها هم از سریال درآمدزایی کردن و هم از بازی.
باز هم باهات مخالف نیستم ولی به نظرم مورد Fallout و تا حدی Witcher، کمی متفاوتن! سبک و سیاق بازی TLoU عامه‌پسندتر از این دوتاست. ضمن اینکه انحصاری PS بودنش در زمان عرضه و حواشی و جنجال‌های عجیب و غریب پیرامونش، توجه گیمرهای زیادی رو به خودش جلب کرد. در حالی که به عنوان مثال، Fallout به عنوان یه بازی RPG، مکانیسم‌های گیم‌پلی خاص و متفاوتی داره (وجود XP و Perk و سیستم لول‌بندی متداول در سری) و احتمال اینکه گیمرهای کمتر هاردکور از تجربه‌اش در زمان عرضه غافل بشن زیاده و خب اینجا سریالش می‌تونه توجه خیلی از این گیمرها رو جلب کنه. ضمن اینکه خودت هم میدونی سریال Fallout بیشتر مبتنی بر Lore و جهان فرنچایز ساخته شده و با وجود اینکه canon محسوب میشه ولی براساس پلات هیچ کدوم از شماره‌های سری نیست.

ولی من حیث‌المجموع (:D)، من تفاوت چندانی میان نظراتمون نمی‌بینم!

من با همه چیز این سیزن حال کردم حتی با تغییرات داستانی که دادن اما اصلا تغییرات الی و دینا خوب نبودن بنظرم.
نمیدونم چرا همه چیو میندازن گردن اکت و قیافه رمزی در صورتی که بنظرم مشکل خود شخصیتیه که واسش نوشتن.

رفتار الی تو نسخه اول بازی منطقی بود چون بچه بود، تو P2 بزرگ میشد و رفتار و دیالوگاشم دیگه بچگونه نبود، فقط پر از خشم بود.
حالا اینجا الی 19 سال دقیقا همون رفتار الی 14 ساله فصل اول رو داره، دینا هم که رسما قیافه/اکت این دختر خوشکلای دبیرستانی تو سریالا CW رو داره، 24 ـی ناز و عشوه :دی انگار نه انگار که شهر به فاک رفته، جوئل مرده و ...
انتظار داشتم بعد جوئل فاز سریال حداقل تا چند قسمت خیلی سنگین بشه اما برعکس شد.

اما خود داستانو واقعا کنجکاوم بدونم چجوری میخوان ببرن جلو با تغییراتی که دادن، جالب بنظر میرسه.

آخرین ویرایش:
سلام
منم قسمت دو فصل دوم رو دو شب پیش (چقدر کلمه‌ی دو بکار بردم:دی) دیدم. یه سری نکات توجهم رو جلب کرد که اینجا میگم.

نکته اول اون جریان حمله‌ی Infected ها به جکسون بود که به داستان اضافه کرده بودن. به نظرم صحنه‌ی جذابی بود مخصوصا مبارزه‌ی تامی با اون Bloater که برام سوال بود چطوری قراره شکستش بده؟ ولی به عنوان یه گیمر که میدونم داستان کُلی قراره چطوری پیش بره و چی بشه، مثلا اینکه از قبل میدونستم قرار نیست بلایی سر تامی یا ماریا بیاد تو این صحنه، یه مقدار هیجانش رو کم کرده بود. ولی برا کسی که گیم رو تجربه نکرده (مثلا کسی که داشتم باهاش قسمت دوم رو میدیدم) چیز هیجانی و خیلی باحالی بود. در کل تغییری بود که پسندیدم.

میرسیم به اصل ماجرا یعنی مرگ کرکتر محبوب دل‌ها، جول عزیز:(:دی دو تغییر خیلی مثبت تو این صحنه دیدم.
یکیش اینکه مثل بازی، جول یهو مغزش رو خاموش نمیکنه و همینطوری به افرادی که تا حالا ندیده و نمیشناسه اسمش رو نمیگه. چقدر بحث سر این قضیه ایجاد شده بود پنج سال پیش و چقدر خوب این ضعف رو پوشش دادن. اینجا جول نه اسمش رو به اَبی میگه، نه وقتی میره تو پناه‌گاهشون و همه خودشون رو معرفی میکنن اسمش رو لو میده، و بنظرم این خیلی خیلی بیشتر به شخصیت جول با تجربه، محتاط و دنیا دیده شباهت داره تا چیزی که تو بازی دیده بودیم (همینطوری اسمش رو جلو همه میگه). تو سریال این اشتباه دینا هست که از همه جا بی خبر اسم جول رو جلو ابی میگه، و بنظرم یکی از باگ‌های داستانی بازی رو خیلی خوب پوشش دادن، دمشون گرم.
نکته‌ی دوم هم مکالمه‌ی ابی و جول قبل مرگش هست. تو بازی خیلی خلاصه بود و دفعه‌ی اول اصلا نه فهمیدم که ابی کیه، چرا میخواد این کارو بکنه، و شک دارم جول هم فهمیده باشه:دی چون ابی فقط بهش گفت Guess و جول هم نگاهش میکرد. حالا نمیدونم شاید هم تصمیم سازنده بوده که شخصیت ابی رو همچنان مرموز نگه داره، ولی به هر حال اینجا قشنگ باهم صحبت میکنن و ابی همه چیو توضیح میده، واکنش جول با دیالوگ عالی پدرو پاسکال هم که بهش میگه شات د ف*اک آپ واقعا بهم چسبید، عالی بود :x
یه نکته‌ی منفی هم این بود که برا من دردناک‌ترین و به یادموندنی ترین لحظه‌ی مرگ جول تو بازی وقتی بود که ابی ضربه‌ی آخر رو میزنه و الی اونطوری جیغ میکشه و میگه Noooo. اینجا میوت کرده بودن جیغ کشیدنش رو که خب زیاد دیدم تو فیلم و سریالا برا تاثیرگذاری بیشتر صحنه صدا رو پایین بیارن و یه موسیقی سوزناک روش بذارن، اما من این لحظه رو تو بازی ترجیح میدادم. البته بد نبود، بعد این همه سال و هزار بار مرور این صحنه، همچنان وقتی در قالب سریال هم دیدم اشک از چشمام سرازیر شد، Joel:-s:D

در کل دارم از سریال لذت میبرم و با توجه به سابقه‌ی خراب اقتباس فیلم و سریال از رو گیم، اینکه از رو یکی از بازی‌های مورد علاقم که همیشه بنظرم پتانسیل داستانیش از هر فیلم و سریالی بیشتره، همچین چیز با کیفیتی ساختن واقعا لذت بخشه.

من نتونستم بیشتر از 20 دقیقه قسمت سوم رو ببینم

باورم نمیشد که الی هنوز رفتار های بچه گونش رو داشت و حتی شوخی میکرد با بقیه
از مرگ جول 3 ماه گذشته !
الی دنبال منطق باید میگشت برای رفتن دنبال جول !
و شخصیت پردازی که واسه الی انجام شده هر لحظه داره بدتر میشه توی قسمت دوم
دینا هم که انگار گنگستر شهر عامل شده نقش تامی رو دادن به این !

من فقط میخوام پرت شدن مزین از سریال رو ببینم. این چه خزعبلاتیه که تو نوشتی بشر؟ بز ازین ادم بیشتر بارشه. اون دراکمنم که سرگرم اینترگلکتیک شده کلا زدن سریالو ترکوندن.
همه چیز این قسمت خوبه ولی ده دقیقه اخر... امان ازون ده دقیقه اخر و دیالوگهای کرینجی و زباله اش

آقا من نمیخوام تعیین تکلیف کنم یا نصیحت کنم ولی وجدانا چرا میبینید که بعدش هم خاطره بازیش تو ذهنتون خراب شه هم اعصابتون خورد شه؟ :D
یعنی اگه واقعا کسایی که خوششون نمیاد از سریال، نه میدیدنش نه دربارش تو اینترنت حرف میزدن به فصل دومم نمیرسید چه برسه فصل 3 و 4 تایید شه. مثل انیمه DMC که فکر کنم کلا به لطف هیتراش بازدید گرفت و فصل بعدیش چراغ سبز گرفت وگرنه هیشکی ندیده بودش.

من در دفاع از سریال اینو نمیگم که منظورم این باشه آقا حال نمیکنی نبین و این حرفا. من خودمم حتی یه تریلر از فصل دومش ندیدم انقدر بدم میاد :D

آقا من نمیخوام تعیین تکلیف کنم یا نصیحت کنم ولی وجدانا چرا میبینید که بعدش هم خاطره بازیش تو ذهنتون خراب شه هم اعصابتون خورد شه؟ :D
یعنی اگه واقعا کسایی که خوششون نمیاد از سریال، نه میدیدنش نه دربارش تو اینترنت حرف میزدن به فصل دومم نمیرسید چه برسه فصل 3 و 4 تایید شه. مثل انیمه DMC که فکر کنم کلا به لطف هیتراش بازدید گرفت و فصل بعدیش چراغ سبز گرفت وگرنه هیشکی ندیده بودش.

من در دفاع از سریال اینو نمیگم که منظورم این باشه آقا حال نمیکنی نبین و این حرفا. من خودمم حتی یه تریلر از فصل دومش ندیدم انقدر بدم میاد :D
دلیلش اینه که ادم همیشه یه کورسویی داره که شاید قسمت بعدی خرابکاری نکرده باشن. قسمت اول و دوم هم واقعا بد نبودن و یه استانداردهایی رو رعایت می‌کردن. تازه از قسمت سومه که به نظرم بدجور زدن جاده خاکی و طبیعتا ادم سر یه قسمت بد سریالو دراپ نمیکنه. ولی خب من خودم احتمالا دیگه قسمت 5 و 7 رو نبینم. فقط همون قسمت 6 رو میبینم که دراکمن کارگردانه و فقط میخوام ببینم چیکار کرده چون انگار کلا داستانش متفاوته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or