سریال The Last of Us

لطفا نترسید. سریال Horror نیست

IMG_7132.jpeg

یه نظر بدم یکم بیشتر دعوا کنید :)
به نظرم بلا رمزی بیشتر به شخصیت الی میخورد تا خودش.یعنی فردا روزی تو لست 3 دیدم الی با قیافه رمزی ساخته شده خیلیم خوشحال میشم
بفرما ساخته شد!
Screenshot 2025-04-12 225306.jpg
...
مشکل حتی فراتر از انتخاب بازیگره!
اینا همین انتخابی هم که کردن حتی نمیخوان زیبا بنظر برسه! دلیلشم همه میدونن .
به همون دلیل که سفید برفی اونطوری انتخاب شد و فیلمش افتضاح ببار آورد!
Screenshot_20250413_101936_Chrome.jpg
توی اکثر فروم و مجامع گیمی و سریالی دنیا دارن همچین چیزایی رو دست بدست میکنن که میشد همچین کارایی کرد ، ولی اینجا که ایراد میگیری ربطش میدن به کیفیت سریال و نمره ها و نقد ها! :دی
وقتی Ellie Williams لست آو آس اونطوری میشه، سفید برفی هم اینطوری میشه :دی
Screenshot_20250413_104855_Chrome.jpg

آخرین ویرایش:
بفرما ساخته شد!

...
مشکل حتی فراتر از انتخاب بازیگره!
اینا همین انتخابی هم که کردن حتی نمیخوان زیبا بنظر برسه! دلیلشم همه میدونن .
اصلا چرا باید تو یه فیلم آخر زمانی، زیبایی کارکتر جزو شروط اصلی مخاطب باشه و بخاد به سازنده و کارگردان تحمیل کنه؟(البته این بحثت با بحث بچه ها که میگن شبیه الی اصلی نیست فرق داره).اگه با شرایط محیطی در نظر بگیریم که اینا ماهی یه بار هم حموم نمیرن باید قاعدتا با چهره های کثیفتر و زشتتر از این هم طرف میبودیم که هر ساعت کلی خون و لجن رو صورتشون میپاچه، ولی کارگردان لطف کردن و اینا رو روزی یه بار حموم میفرستن :) خلاصه آقا محسن گیر نده :)

به عنوان یک فن دوآتیشه بازی یکسری ایرادات نسبت به سریال دارم که داخل اسپویلر می‌نویسم.
من اصلا کاری با قیافه بلارمزی و این حواشی دور چهره الی ندارم و بیشتر با خود محتوا کار دارم.
1. شخصیت جوئل به نظرم کاملا متفاوته و این تفاوت در جهت خوبی نیست. جوئلی که داخل بازی بود عمرا جایی مثل تراپی می‌رفت و اینکه دائما احساساتش رو بیان می‌کنه اصلا باب میلم نیست و منو یاد نشستن کریتوس سر سفره داخل رگناروک میندازه. توی سیزن اول هم یکجا جلوی تامی تقریبا گریه می‌کنه که اونم چیز جالبی نبود. خلاصه که اون کاریزمای داخل بازی وجود نداره.
2. قهر و رابطه شکراب بین الی و جول اصلا درنیومده. الی تو فصل دوم ذره‌ای شباهت به الی کم‌حرف و پخته نسخه دوم نداره و انگار توی همون نسخه اول گیر کرده. اون داد زدن داخل کوه واقعا فاجعه بود و شباهتی به الی ما نداشت. اون فضای سنگین بین الی و جول وجود نداره و این دو نفر باهم ارتباط دارن کاملا و همین باعث میشه که اون صحنه توهین الی به جول در محل رقص درنیاد و حسش رو خوب منتقل نکنه.
3. این مزین انگار فتیش گاز داره. من نمیدونم چه نیازی هست الی اینقدر گاز گرفته بشه.
4. یکسری صحنات از آخر بازی رو آوردن همون اول و اینکه ابی هم نیت خودش رو همون اول میگه که یکمقدار به نظرم به ضرر حس تعلیق و پرسشی داستان هست. البته به نظرم یکسری تغییرات رو به دلیل اقتباسی بودن داستان باید می‌دادن ولی فکر می‌کنم این تغییرات باعث دانگرید داستان بشن.

به نظرم معرفی استاکر خیلی خوب بود و دوست دارم ببینم شمبلر رو چطوری معرفی می‌کنن داخل این فصل.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or