سریال The Last of Us

منم موافقم که قیافه بلارمزی برای این نقش خیلی نامربوط و زشته.
الی اولا یه شخصیت از تو کتاب نیس که هر کس بتونه جزییاتی از شخصیتش رو تو ذهنش متفاوت از دیگری تصویر کنه و یه قیافه کاملا ثابت شده و مشخص داره.
دوما الی یه کرکتر شناخته شده و معروف هست و مثه شخصیت سارا نیس که بگیم چون یه شخصیت فرعیه و کلا حضورش چند دقیقه بیشتر نیس پس میشه هر شخصیتی رو به جاش آورد.
سوما طبیعیه ما چون بازی رو انجام دادیم و منبع الهام ساخت این سریال هم بازیشه با بازی مقایسش کنیم. اینکه دراکمن حال میکنه قیافه کرکتر رو کلا عوض کنه یا هیکل ابی رو تصحیح کرده با انتخاب یه شخصیت دیگه :D نشون میده کلا سریال و بازی رو دو تا پدیده جدا می بینه ولی گیمرها اینطوری نیستن و براشون وفاداری به ساختار منبع الهام اصلی مهمه.

.​

یه فکت سطح پایین بدم اونم اینکه بلا رمزی خوشگل نیست، مثل خود من و خیلی از خود شماها.بلا رمزی زشت هم نیست عین من و خیلی از خود شماها
زشت دیدن به ساختارهای ذهنی افراد ربط داره

حالا اینکه باید جای بازیگر الی و ابی به راحتی عوض می شد به کنار...

چه بازیگر کیوتی برا Dina انتخاب کردن... :|

در بهترین حالت باید جمیله از پایت*خت کاندید بازیگری می شد:دی
.
.
.
تمام پروتئین هارو احتکار کرده بودن تو خوده بازی...به بعضیا نرسید...

یه فکت سطح پایین بدم اونم اینکه بلا رمزی خوشگل نیست، مثل خود من و خیلی از خود شماها.بلا رمزی زشت هم نیست عین من و خیلی از خود شماها
منظور از زشت قیافش برای اون نقشه و این کاملا واضحه.
همون اندازه که قیافه بلارمزی برای نقش الی مسخره و زشته، قیافه سیدنی سووینی هم برای نقش الی مسخره و زشته :D:D.

کسی هم نمیگه برن کل امریکا رو بگردن ببین کی قیافش کپیه الی تو بازیه بیارن نقششو بازی کنه ولی دیگه حداقل کسی رو انتخاب میکردن که این همه متفاوت نباشه و طرفدار بازی رو پس نزنه که انگار کلا یه شخصیت دیگس نه الی

.​

ایراداتی که بازیگر نقش ابی داره، صد برابر الی هست! :(
اسپویل اساسی از اول تا آخر The Last of Us 2:
من همون روزهای اول که بازی رو تموم کردم و بحث‌ها خیلی داغ بود، گفتم که اگه ابی این‌طوری نبود، یه ذره از میزان عصبانیت ملت کاسته می‌شد. :دی
نه اینکه کلاً دیگه شاکی نشن. طرف زده قهرمان محبوب TLoU رو کشته و طبیعیه که آدم اعصابش خرد بشه. ولی اگه یه ســکسی‌بانوی فرشته‌صورت بود، به طور ناخودآگاه روی برخوردها تأثیر می‌ذاشت. به هر حال انسان زیبایی رو دوست داره و شکل و شمایل هر کسی توی برخورد اول روی دیگران تأثیر می‌ذاره. به قول یه میم قدیمی که می‌گفت آدم زیبا، زندگی رو روی درجه سختی Easy جلو می‌ره و آدم زشت، روی درجه سختی Hard. :دی
با انتخاب کیتلین دیور برای نقش ابی، دیگه اون عقیده‌ای که داشتم از ۹۰٪‌ به ۱۰۰٪‌ رسید و خیلی مشخصه که چرا سراغ همچین بازیگری رفتن و می‌خواستن ریسک رو خیلی کمتر کنن. یه بازیگر دوست‌داشتنی و مهربون با قیافه مظلوم که اندام معمولی هم داره. یعنی تضاد کامل با هیولایی به نام ابی که هم قیافه خوبی نداشت (حالا زشت هم نبود بنده خدا، ولی متوسط به پایین بود) و هم اندام تانک‌مانند. بعید نیست نحوه روایت داستان هم عوض بشه و اولش بشینیم مظلومیت ابی رو بابت مرگ پدرش ببینیم و گریه کنیم و بعدش اون صحنه معروف اتفاق بیفته تا مخاطب راحت‌تر با ابی همراه بشه. و حتی باز بعید نمی‌دونم نحوه کشتن جول هم متفاوت باشه و ملایم‌تر انجام بشه، در راستای همون کاهش نفرت مخاطب از ابی.
کلاً یکی از دلایلی که خیلی‌ها از TLoU2 متنفر شدن ولی من بابتش از سازنده‌های بازی تقدیر می‌کنم، همین کاری بود که با ابی کردن. همه‌چیزِ این شخصیت رو به آخرین درجه از دافعه رسوندن تا بازیکن قبل از رسیدن به سکانس ابی و پدرش و مشخص شدن ماجرا، نفرت عجیبی نسبت بهش پیدا کنه. یه غول عجیب و غریب که حتی لباسش هم توی اولین برخوردی که باهاش داریم، دافعه ایجاد می‌کنه و یه حالت زشتی داره! :دی
سازنده‌های TLoU2 می‌تونستن سراغ هزاران داستان دیگه برن و همین گیم‌پلی درجه یک رو با یه داستان عادی‌تر روایت کنن که چمیدونم مثلاً یه گروهی می‌ریزن جول رو کتک می‌زنن و با الی می‌ریم نجاتش می‌دیم و بعدش با جول انتقام می‌گیریم و... همه هم حال می‌کردن. ولی ریسک بزرگی کردن و سراغ داستان خاص و از اون مهم‌تر نحوه روایت متفاوتی رفتن که کمتر شرکت بزرگی می‌ره و این کار رو هم به داغ‌ترین شکل ممکن انجام دادن. این قضیه باعث شد واکنش‌ها خیلی دوگانه باشه و عشق و نفرت عجیبی نسبت به بازی شکل بگیره و البته لو رفتن وحشیانه بازی هم این قضیه رو صد برابر کرد و مطمئنم اگه لو نمی‌رفت و همه از اول طبق فرمول خود بازی تجربه‌ش می‌کردن، واکنش‌های منفی کمرنگ‌تر می‌شد.
ولی به نظر می‌رسه توی سریال قراره کمتر ریسک کنن و یه جوری همه رو راضی نگه دارن! :دی

همون اندازه که قیافه بلارمزی برای نقش الی مسخره و زشته، قیافه سیدنی سووینی هم برای نقش الی مسخره و زشته :D:D.

کسی هم نمیگه برن کل امریکا رو بگردن ببین کی قیافش کپیه الی تو بازیه بیارن نقششو بازی کنه ولی دیگه حداقل کسی رو انتخاب میکردن که این همه متفاوت نباشه و طرفدار بازی رو پس نزنه که انگار کلا یه شخصیت دیگس نه الی

.​
یه موضوعی که این وسط دیده نمیشه این هستش که چرا سریال ساخته میشه؟مگه هدف جذب مخاطب نیست؟فروش بالا نیست؟کیفیت ساخت مگه نیست؟ سریال به کدوم یک از اینا نرسیده؟
میتونید تضمین کنید اگه این نقش رو بلا رمزی بازی نمیکرد آیا سریال موفقیت الانش رو داشت؟شما فقط چون گیمر هستید و بازیش رو انجام دادید از رمزی ایراد میگیرید ولی اگه سریال رو مستقل تحلیل کنید و یا بدون گارد گرفتن بشینید ببینید نظر دیگه ای خواهید داشت.
چند پست بالاتر دیدم در مورد سونی فن بودن باز جملات قصاری عرض شد خواستم خاطر نشان کنم برا من سریال هیلو و فال اوت هم جزو بهترین ها بودن و درک نمیکنم چرا ازشون انتقاد شده

.​
"همون اندازه که قیافه بلارمزی برای نقش الی مسخره و زشته، قیافه سیدنی سووینی هم برای نقش الی مسخره و زشته"
چقدر این جمله خوب بود

• Like
Reactions: HalfLife G
قضیه خر و خرما جالب بود، اخه خیلی وقت ها نمیشه هم خر رو داشت هم خرما، غیر این کی واقعا بدش میاد هم خر رو داشته باشه هم خرما؟ :D

چیزی که میبینیم رمزی نقش رو خوب دراورده فکر کنم اکثریت قبول داشته باشیم و تا جایی که میبینم انتقادات بیشتر از چهره هست فقط نه بازی،

اگه به چهره باشه والا پاسکال هم کپی برابر اصل جوئل نیست و فقط تیپ و مدل جوئل هست، و به نظرم جوئل بازی در مجموع خیلی خوش تیپ تر هست، رمزی هم تقریبا همینه دیگه حالا پاسکال بهتره از این نظر درسته، ولی در مجموع اگه سریال رو یک مجموعه از عوامل در نظر بگیریم که کار کردن هماهنگ تمام این عوامل با هم منجر به موفقیت میشه، و فرادا و تنهایی این عوامل فایده ای ندارند چون سیستم کار نمیکنه،

پس هم رمزی هم پاسکال به نظرم در نهایت خوب هستند... شاید میشد انتخاب های بهتری داشت که چهره و هم هماهنگ باشه، اما "شاید" وقتی الردی به موفقیت رسیدیم، دیگه خیلی اهمیت نداره....

یه موضوعی که این وسط دیده نمیشه این هستش که چرا سریال ساخته میشه؟مگه هدف جذب مخاطب نیست؟فروش بالا نیست؟کیفیت ساخت مگه نیست؟ سریال به کدوم یک از اینا نرسیده؟
میتونید تضمین کنید اگه این نقش رو بلا رمزی بازی نمیکرد آیا سریال موفقیت الانش رو داشت؟شما فقط چون گیمر هستید و بازیش رو انجام دادید از رمزی ایراد میگیرید ولی اگه سریال رو مستقل تحلیل کنید و یا بدون گارد گرفتن
فروش و جذب مخاطب به من طرفدار سریال که اونم از طریق منبع اصلی یعنی بازی با سریال آشنا شدم چه ربطی داره؟
هدف اگه جذب مخاطب و فروش و حتی کیفیت به هر قمیتی باشه که احتمالا به جای جویل جرج کلونی و به جای الی سیدنی سووینی بازی میکردن شاید فروش و تعداد مخاطب و حتی کیفیت هم بالاتر بود. :D

مساله خیلی سادس - حرف من و امثال من اینه که کیفیت و فروش و .... با حفظ وفاداری به اصالت داستان و شخصیت ها جذابه وگرنه اگر قراره تغییراتی که بدن که شبیه منبع اصلی نیس از جذابیتش کم میکنه مخصوصا شخصیت اصلی بازی.حالا برا بقیه مهم نیس رو ما نمیتونیم کاریش بکنیم:D

.

در کل نظر نهایی من که یه موقع شبه ای پیش نیاد:
لست برای من بهترین بازی تاریخه و خود سریال برام بی نهایت لذت بخش و عالی بود

فقط چیزی که خیلی به دل من نشسته بود اتفاقا پارادوکس قیافه الی با حرکاتش بود

لات بازی های الی با یک قیافه معصوم و بسیار زیبا از نظر معیارهای امروزی خیلی به دلم مینشست که دوست داشتم یک بار دیگه در غالب سریال ببینم که نشد

باشد که رستگار شویم

آخرین ویرایش:
قضیه خر و خرما جالب بود، اخه خیلی وقت ها نمیشه هم خر رو داشت هم خرما، غیر این کی واقعا بدش میاد هم خر رو داشته باشه هم خرما؟ :D

چیزی که میبینیم رمزی نقش رو خوب دراورده فکر کنم اکثریت قبول داشته باشیم و تا جایی که میبینم انتقادات بیشتر از چهره هست فقط نه بازی،

اگه به چهره باشه والا پاسکال هم کپی برابر اصل جوئل نیست و فقط تیپ و مدل جوئل هست، و به نظرم جوئل بازی در مجموع خیلی خوش تیپ تر هست، رمزی هم تقریبا همینه دیگه حالا پاسکال بهتره از این نظر درسته، ولی در مجموع اگه سریال رو یک مجموعه از عوامل در نظر بگیریم که کار کردن هماهنگ تمام این عوامل با هم منجر به موفقیت میشه، و فرادا و تنهایی این عوامل فایده ای ندارند چون سیستم کار نمیکنه،

پس هم رمزی هم پاسکال به نظرم در نهایت خوب هستند... شاید میشد انتخاب های بهتری داشت که چهره و هم هماهنگ باشه، اما "شاید" وقتی الردی به موفقیت رسیدیم، دیگه خیلی اهمیت نداره....
لازم نیست چهره طرف کپی برابر اصل بازی باشه
ولی باید توی یه محدوده ای باشه که حداقل شباهتی به شخصیت اصلی داشته باشه
پدرو پاسکال توی این محدوده قرار میگیره، حتی نوع حرف زدن و دیالوگ گفتنش هم شباهت زیادی به تروی بیکر داره.
موفقیت سریال هم معلوم نیست هنوز، فصل اول TLoU یه داستان و روایت تقریبا بی نقص رو در اختیار داشت و تونسته به نتیجه قابل قبولی برسه ولی همچنان با کیفیت بازی فاصله داشت.
فصل دوم به بعد چالش اصلی سریاله

میتونید تضمین کنید اگه این نقش رو بلا رمزی بازی نمیکرد آیا سریال موفقیت الانش رو داشت؟شما فقط چون گیمر هستید و بازیش رو انجام دادید از رمزی ایراد میگیرید ولی اگه سریال رو مستقل تحلیل کنید و یا بدون گارد گرفتن بشینید ببینید نظر دیگه ای خواهید داشت.
چند پست بالاتر دیدم در مورد سونی فن بودن باز جملات قصاری عرض شد خواستم خاطر نشان کنم برا من سریال هیلو و فال اوت هم جزو بهترین ها بودن و درک نمیکنم چرا ازشون انتقاد شده
مالک طبق معمول وقتی از یه محتوایی از پلی استیشن ایراد میگیریم میای دم از فروش و نمره بالا میزنی.
واقعا تا کی میخوای این توجیه رو بیاری؟
یعنی هرچی زیاد بفروشه ، دیده بشه ، طرفدار داشته باشه هیچ مشکلی بهش وارد نیست؟

یعنی استدلالت برای همه چی تهش میرسه به فروش ، ویو ، نمره و...
در مورد هورایزن صحبت میکنیم تهش همین حرف رو میزنی.
در مورد Ragnarok بچه ها نقدهاشون رو میارن باز همین توجیه رو میاری.

من بخوام لیست کنم باید برم چک کنم ولی واقعا ته همه بحثهات باید به اینجا ختم بشه؟
آیا این درسته؟
زشت که میگی نه ولی مستهجن نیست؟ :D

آخرین ویرایش:
نه زشته نه خوشگل ولی شدیدا نچسبه

مالک طبق معمول وقتی از یه محتوایی از پلی استیشن ایراد میگیریم میای دم از فروش و نمره بالا میزنی.
واقعا تا کی میخوای این توجیه رو بیاری؟
یعنی هرچی زیاد بفروشه ، دیده بشه ، طرفدار داشته باشه هیچ مشکلی بهش وارد نیست.

یعنی استدلالت برای همه چی تهش میرسه به فروش ، ویو ، نمره و...
در مورد هورایزن صحبت میکنیم تهش همین حرف رو میزنی.
در مورد Ragnarok بچه ها نقدهاشون رو میارن باز همین توجیه رو میاری.

من بخوام لیست کنم باید برم چک کنم ولی واقعا ته همه بحثهات باید به اینجا ختم بشه؟
آیا این درسته؟
زشت که میگی نه ولی مستهجن نیست؟ :D
فروش و نمره بالا رو که نمیخام بکنم تو چش ملت :) منظورم اینه دلیل داره که این اتفاقات براش افتاده
الان این وسط منی که با قیافه ی رمزی تو سریال مشکل ندارم هیچ خیلیم بجا میدونمش یعنی نظرم حساب نمیشه و فقط منطقدها باید نظر بدن؟
هورایزن رو هم که غیر از گرافیک خودمم کوبیدمش و اعتقاد دارم دیگه بسه و جان مادتون به فکر نسخه ی جدید نباشید
Ragnarok رو هم بیشتر بچه ها مسخره میکنن تا نقد.چرا کرایتوس غذا میخوره،چرا به جای سنگ رو تخت میخوابه،چرا بی ادبی های پسرش رو با جر دادن دهنش جواب نمیده.چرا با سنجاب حرف میزنه،چرا ریش گذاشته
من خودم فقط قسمت اول گفتم چرا بلا رمزی آخه!! ولی بعدا در طول سریال اونقدر خوب نقش رو درآوره بود که اصلا متوجه زیبا نبودنش نشدم.
دوستان هم تو نظراتشون نمیگن رمزی به درد این نقش نمیخوره و یا اینکه بازی کردن بلد نیست و تنها ایرادی که میگیرن زشت بودن و نچسب بودنه
یه سوال از همتون دارم :
آیا دوست داشتید نقش الی رو یکی بازی میکرد که بیشترین شباهت ظاهری رو به الی داره ولی از لحاظ بازی نتونه کاراکتر الی رو نشون بده یا اینکه اولویت براتون کاراکتر الی بود و قیافه تو اولویت دومتون بودش؟
مهرداد هم تو کامنتش مَثَل خر و خرما رو خوب اشاره کرد
این سوال بالا رو میشه براش یه نظرسنجی هم بزاریم

• Like
Reactions: m.d.makan
قضیه خر و خرما جالب بود، اخه خیلی وقت ها نمیشه هم خر رو داشت هم خرما، غیر این کی واقعا بدش میاد هم خر رو داشته باشه هم خرما؟

پس هم رمزی هم پاسکال به نظرم در نهایت خوب هستند... شاید میشد انتخاب های بهتری داشت که چهره و هم هماهنگ باشه، اما "شاید" وقتی الردی به موفقیت رسیدیم، دیگه خیلی اهمیت نداره...
خب الان انتقادات مثل همین فیلم snow white جدید یا برخی اقتباس های نت فلیکس مگه به محض مشخص شدن بازیگر ها شروع نمیشه ؟ مگه خود چهره فاکتور بی اهمیتی در سریال و فیلم هست؟
درسته سریال موفق شد ولی عمدتا به خاطر پلات و داستان و تمام فاکتور هایی که خود بازی محیا کرده بود + تیم سازنده شبکه hbo و بودجه خوبی که داشت. نه به خاطر اکت فوق العاده بلا رمزی که یه تنه سریال بالا بکشه تا از بقیه ایراداتش صرف نظر کنیم
هایپ و جو سریال هم بخوابه چند سال دیگه الی فقط با چهره اصلی در بازی تو یاد مردم میمونه و هیچ کس دیگه نقش الی رو با بلا رمزی به یاد نمیاره. مثل تام هالند در نقش نیتن دریک !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or