سریال The Last of Us

یه سوال از همتون دارم :
آیا دوست داشتید نقش الی رو یکی بازی میکرد که بیشترین شباهت ظاهری رو به الی داره ولی از لحاظ بازی نتونه کاراکتر الی رو نشون بده یا اینکه اولویت براتون کاراکتر الی بود و قیافه تو اولویت دومتون بودش؟
مهرداد هم تو کامنتش مَثَل خر و خرما رو خوب اشاره کرد
این سوال بالا رو میشه براش یه نظرسنجی هم بزاریم

در جواب سوالت :
ای کاش کمترین شباهت رو تو اولویت دوم میداشت ولی انصافا میداشت.

الی برای من اون دختر دوست داشتنی بامزه نسخه اوله.
من این شخصیت رو اینطور شناختم.
تو نسخه دوم هم که به بلوغ بیشتری میرسه و چهره بزرگسالانه تری پیدا میکنه فاصله اش با سریال از اون هم بیشتر شده.

صد در صد قدرت بازیگری و در اومدن شخصیت مهمتره ولی میخوام بگم این بلا رمزی شباهت ظاهریش تو اولویت دوم تا دهم هم نبوده.
اصلا نبوده.

آیا بازیگر دیگه ای که کمی جذابیت ظاهری بهتری میداشت نمیتونست به خوبی رمزی این نقش رو بازی کنه؟
این رو کی گفته واقعا؟

اصلا این چه دوگانه ایه که تو ذهنت ساختی که اگه بازیگری کمی جذاب تر میبود نمیتونست تو این سطح بازی کنه؟
یه طوری تعریف میکنین انگار رمزی بهترین بازی دهه اخیر رو ارائه داده.

بحث اصلا شباهت ظاهری نیست.
این تقلیل دادن بحثه که گروه مقابل انجام میده که آره شما فقط میخواستین یکی شبیه به بازی رو بیارن تو سریال که روحتون ارضا بشه و ...
شما که چیزی از سینما ، آرت ، شخصیت پردازی و... متوجه نمیشین و از این نوع مغلطه ها.
واقعا نه.

الی تو بازی یه دختر کیوته ، من این رو تو بازی اینطور شناختم.

ناگفته نماد که تو بازی هم حالا به هر دلیلی دختر آنچنان زیبایی نیست ولی بلا رمزی با اینکه انصافا زشت نیست ولی کلا اون جذابیت ظاهری رو تو نگاه اول نداره که هیچ من بعد از یک فصل هم ازش ندیدم.
تریلرهای فصل دوم که دیگه فاجعن.

فکر کنم از این به بعد آخر هر پستی باید بنویسیم که اتفاقا Tlou سریال واقعا خوب و باکیفیتیه و همه از جمله خودم خیلی منتظریم که زودتر منتشر بشه.

آخرین ویرایش:
ایراداتی که بازیگر نقش ابی داره، صد برابر الی هست! :(
اسپویل اساسی از اول تا آخر The Last of Us 2:
من همون روزهای اول که بازی رو تموم کردم و بحث‌ها خیلی داغ بود، گفتم که اگه ابی این‌طوری نبود، یه ذره از میزان عصبانیت ملت کاسته می‌شد. :دی
نه اینکه کلاً دیگه شاکی نشن. طرف زده قهرمان محبوب TLoU رو کشته و طبیعیه که آدم اعصابش خرد بشه. ولی اگه یه ســکسی‌بانوی فرشته‌صورت بود، به طور ناخودآگاه روی برخوردها تأثیر می‌ذاشت. به هر حال انسان زیبایی رو دوست داره و شکل و شمایل هر کسی توی برخورد اول روی دیگران تأثیر می‌ذاره. به قول یه میم قدیمی که می‌گفت آدم زیبا، زندگی رو روی درجه سختی Easy جلو می‌ره و آدم زشت، روی درجه سختی Hard. :دی
با انتخاب کیتلین دیور برای نقش ابی، دیگه اون عقیده‌ای که داشتم از ۹۰٪‌ به ۱۰۰٪‌ رسید و خیلی مشخصه که چرا سراغ همچین بازیگری رفتن و می‌خواستن ریسک رو خیلی کمتر کنن. یه بازیگر دوست‌داشتنی و مهربون با قیافه مظلوم که اندام معمولی هم داره. یعنی تضاد کامل با هیولایی به نام ابی که هم قیافه خوبی نداشت (حالا زشت هم نبود بنده خدا، ولی متوسط به پایین بود) و هم اندام تانک‌مانند. بعید نیست نحوه روایت داستان هم عوض بشه و اولش بشینیم مظلومیت ابی رو بابت مرگ پدرش ببینیم و گریه کنیم و بعدش اون صحنه معروف اتفاق بیفته تا مخاطب راحت‌تر با ابی همراه بشه. و حتی باز بعید نمی‌دونم نحوه کشتن جول هم متفاوت باشه و ملایم‌تر انجام بشه، در راستای همون کاهش نفرت مخاطب از ابی.
کلاً یکی از دلایلی که خیلی‌ها از TLoU2 متنفر شدن ولی من بابتش از سازنده‌های بازی تقدیر می‌کنم، همین کاری بود که با ابی کردن. همه‌چیزِ این شخصیت رو به آخرین درجه از دافعه رسوندن تا بازیکن قبل از رسیدن به سکانس ابی و پدرش و مشخص شدن ماجرا، نفرت عجیبی نسبت بهش پیدا کنه. یه غول عجیب و غریب که حتی لباسش هم توی اولین برخوردی که باهاش داریم، دافعه ایجاد می‌کنه و یه حالت زشتی داره! :دی
سازنده‌های TLoU2 می‌تونستن سراغ هزاران داستان دیگه برن و همین گیم‌پلی درجه یک رو با یه داستان عادی‌تر روایت کنن که چمیدونم مثلاً یه گروهی می‌ریزن جول رو کتک می‌زنن و با الی می‌ریم نجاتش می‌دیم و بعدش با جول انتقام می‌گیریم و... همه هم حال می‌کردن. ولی ریسک بزرگی کردن و سراغ داستان خاص و از اون مهم‌تر نحوه روایت متفاوتی رفتن که کمتر شرکت بزرگی می‌ره و این کار رو هم به داغ‌ترین شکل ممکن انجام دادن. این قضیه باعث شد واکنش‌ها خیلی دوگانه باشه و عشق و نفرت عجیبی نسبت به بازی شکل بگیره و البته لو رفتن وحشیانه بازی هم این قضیه رو صد برابر کرد و مطمئنم اگه لو نمی‌رفت و همه از اول طبق فرمول خود بازی تجربه‌ش می‌کردن، واکنش‌های منفی کمرنگ‌تر می‌شد.
ولی به نظر می‌رسه توی سریال قراره کمتر ریسک کنن و یه جوری همه رو راضی نگه دارن! :دی
کاملا موافقم باهات.
من به نظرم حتی تو فصل اول سریال اینا برا شخصیت سم هم کار درستی نکردن. حس می کنم صرفا برای اینکه بیشتر دل بیننده رو بسوزونن اومدن کاراکترش رو لال کردند و سنش هم کمتر کردند. در صورتی که تو خود بازی شخصیت سم حتی با همون مدت زمان کمی که داشت بازیکن رو کاملا همراه میکرد. اما تو سریال انگار خواستن بار دراماتیک قضیه رو بیشتر کنن. جزو تغییراتی بود که من اصلا ازش خوشم نیومد.
حتی با تغییراتی که دادن یکی از بهترین سکانس های بازی رو هم به نظرم ضعیف تر کردن. کل اون سکانس آخرین شب سم و حمله صبحش تو بازی خیلی به نظرم قشنگ تر و به یادموندنی تر بود.

خب الان انتقادات مثل همین فیلم snow white جدید یا برخی اقتباس های نت فلیکس مگه به محض مشخص شدن بازیگر ها شروع نمیشه ؟ مگه خود چهره فاکتور بی اهمیتی در سریال و فیلم هست؟
درسته سریال موفق شد ولی عمدتا به خاطر پلات و داستان و تمام فاکتور هایی که خود بازی محیا کرده بود + تیم سازنده شبکه hbo و بودجه خوبی که داشت. نه به خاطر اکت فوق العاده بلا رمزی که یه تنه سریال بالا بکشه تا از بقیه ایراداتش صرف نظر کنیم
هایپ و جو سریال هم بخوابه چند سال دیگه الی فقط با چهره اصلی در بازی تو یاد مردم میمونه و هیچ کس دیگه نقش الی رو با بلا رمزی به یاد نمیاره. مثل تام هالند در نقش نیتن دریک !
سفید برفی قرار هست سفید برفی باشه، الی تو سریال از نظر رنگ پوست و اینا که مشکلی نداره، یک کرکتر دگردیس شده نیست تو سریال، برخلاف اسنووایت که دگردیس شده، برای همین اسنووایت میره تو دسته ای که من خودمم بهش بیشترین انتقاد رو دارم،

اینجا الی ولی واقعا فقط چهره دقیقا هماهنگ نداره، این رو که قبول داری؟ منم گفتم خب پاسکال هم چهره دقیقا هماهنگ نداره، دوستمون میگه در همون محدوده هست، خب این خوبه ولی معیار این محدوده رو کی تایین میکنه؟ غیر این هست که نظرات شخصی فقط اینجا معیار هست؟

وگرنه والا من بخوام تیپ شماها گیر بدم، پاسکال رو میتونم یک چهره مشت خورده و کج و کوله نسبت به جوئل اصلی بازی در نظر بگیرم :D نو افنس به فن های پاسکال البته :D خیلی هم اتفاقا شبیه رمزی هست از این نظر ها :D

joel-the-last-of-us-angry.jpg

کل حرف این هست، سفید برفی ماهیت داستان رو اصن تغییر داده حسادت و جوانبش رو از معنی تهی کرده یا یک برداشت جدید (و اشتباه و ابلهانه) ازش ارائه کرده، سریال د لست اف اس که واقعا این کار هارو نکرده و اتفاقا از این نظر ها عالیه و واقعا داستان رو خوب دراوردن نقش ها خوب در اومدن،، بازیگر هم کاملا تیپ خود الی هست تا حد زیادی و به شخصه بخوام به رمزی گیر بدم فقط میتونم به رنگ چشمش گیر بدم که شبیه الی نیست، و چشم های الی هم بخش مهمی از ترسیم ظاهری شخصیت الی تو بازی بوده از ارت ها تا صحنه های خود بازی،

The_Last_of_Us_Part_2_Ellie_collecibles_guide.jpg

غیر این واقعا من مشکلی با رمزی ندارم، یکم فرق داره فقط چهره اش، اگرم از نظر برخی زشته خب نظر شخصیشونه دیگه...

کلا هم فارغ از بحث شما، واقعا این تئوری های توطئه حول محور د لست اف اس حیرت انگیزه، یک نگاه به تاپیکش بندازید و برداشت های ایدئولوژی مانند از بازی رو ببینید؟ ادم یاد حسن عباسی و اون یارو رافعی پور میفته به خدا :D اونا هم مدیا هارو همینطوری با همین شیوه و دید دقیقا، نگاه و تحلیل میکردن...

*انچارتد رو هنوز ندیدم به خاطر همین تام هالند :D در حالی که فقط از وقتی فیلمش اومده چندین پلی ترو انچارتد 1 2 4 رو برای بار انم رفتم :D

آخرین ویرایش:
اینجا الی ولی واقعا فقط چهره دقیقا هماهنگ نداره، این رو که قبول داری؟ منم گفتم خب پاسکال هم چهره دقیقا هماهنگ نداره، دوستمون میگه در همون محدوده هست، خب این خوبه ولی معیار این محدوده رو کی تایین میکنه؟ غیر این هست که نظرات شخصی فقط اینجا معیار هست؟
مخاطب تعیین میکنه
همون مخاطبی که با پدرو پاسکال مشکل نداره با بلا رمزی مشکل داره. نظر اکثریت هم همینه دیگه
گفتم فقط چهره هم نیست، نوع دیالوگ گفتن بازی و صدای پدرو پاسکال شباهت بیشتری به جول بازی داره نسبت به بلا رمزی و الی

وگرنه والا من بخوام تیپ شماها گیر بدم، پاسکال رو میتونم یک چهره مشت خورده و کج و کوله نسبت به جوئل اصلی بازی در نظر بگیرم :D نو افنس به فن های پاسکال البته :D خیلی هم اتفاقا شبیه رمزی هست از این نظر ها :D
جول سریال کلا شخصیت اسیب پذیرتری نسبت به بازی داره. بیشتر از پدرو پاسکال تاثیر نویسندگی سریاله

غیر این واقعا من مشکلی با رمزی ندارم، یکم فرق داره فقط چهره اش، اگرم از نظر برخی زشته خب نظر شخصیشونه دیگه...
اصلا بحث زشت بودن نیست
کسی با بلا رمزی توی GoT مشکلی داشت؟
مشکل اینه که این چهره به الی نمیخوره‌.
دوستان مثال خوبی زدن، یکی مثل سیدنی سویینی هم به الی نمیخوره.

قسمت سوم اینقدر روی همدیگه سابیدن که عفونی شد . بیل و رفیقش منظورمه که اینقدر مالیدن عفونی شد . برای فصل دوم نگرانیم همینه چندش آور نشه . مخصوصا اگر دو تا سیبیل باشه .

آخرین ویرایش:
مخاطب تعیین میکنه
همون مخاطبی که با پدرو پاسکال مشکل نداره با بلا رمزی مشکل داره. نظر اکثریت هم همینه دیگه
گفتم فقط چهره هم نیست، نوع دیالوگ گفتن بازی و صدای پدرو پاسکال شباهت بیشتری به جول بازی داره نسبت به بلا رمزی و الی

جول سریال کلا شخصیت اسیب پذیرتری نسبت به بازی داره. بیشتر از پدرو پاسکال تاثیر نویسندگی سریاله

اصلا بحث زشت بودن نیست
کسی با بلا رمزی توی GoT مشکلی داشت؟
مشکل اینه که این چهره به الی نمیخوره‌.
دوستان مثال خوبی زدن، یکی مثل سیدنی سویینی هم به الی نمیخوره.

دوست عزیزم من واقعا با شما بحثی ندارم شما نظرت متفاوته خیلی هم خوب ولی چرا اصرار داری نظرت رو به من حقنه کنی؟ نمیپذیرم چون نظر شخصیت هست و منطقی نیست برای من، برای خودت و خیلی ها هست؟ واقعا عالی و خیلی هم خوب...

مخاطب منم هستم، منم گفتم، اگه مشکلی داشته باشم با هم پاسکال دارم هم رمزی، و وقتی میبینم سریال خوب درومده، میگم مشکلی ندارم، حالا شما ظن دیگری داری؟ خیلی هم خوب،

من اصلا توهم این رو ندارم که خودم رو علامه در نظر بگیرم و نیاز ببینم نظرم رو به شما تحمیل کنم،،

دیگه هی نقل و قول و بحث سر نظر شخصی برای چیه؟ همه اشم از جانب "مخاطب" و "گیمر" و همه، "همه" حرف میزنید و علاقه خاصی دارید نظر خودتون رو درست و همه پسند در نطر بگیرید، تعمیم به کل کنید،

شما خوشتون نیومده، خیلی هم خوب، یادم نمیاد به این نظر کسی اینجا گیر داده باشم این همه صفحه ماشالله همه هم بحث ها در این مورد فقط، اصن کسی در مورد مسئله دیگری مگه حرف داره؟ پس اینقدر اصرار برای حقنه کردن نظر شخصی به مخاطب واقعا بی مورده، با مغالطه هم نمیشه حرف خود رو منطقی نشون داد، تهش همون نظر شخصیه،

اصرار به حقنه کردن نظر به دیگران تو کار من نیست و در مقابل هم نمیپذیرم، اصن برای من مهم نیست خیلی ها چه نظری دارند، اما مهم هست که خیلی ها خودشون رو مرکز دنیا در نظر نگیرند و نظر خودشون رو بهم تحمیل نکنند، اونم با مغلطه.

روز همگی بخیر و ارزوی شادی و سلامتی.

برای بار اخر میگم، بر خلاف "نظر شخصی" شما، نظر شخصی من این هست که اگر قرار باشه گیر بدیم باید به کل سریال گیر بدیم، پس وقتی سریال در فصل اول موفق شده دیگه به نظرم گیر دادن لازم نیست.

لطفا هم دیگه نقل و قول نکن و ادامه نده چون موضوعیت نداره. حوصله ادامه دادن هم ندارم.

مخاطب تعیین میکنه

دوست عزیزم من واقعا با شما بحثی ندارم شما نظرت متفاوته خیلی هم خوب ولی چرا اصرار داری نظرت رو به من حقنه کنی؟ نمیپذیرم چون نظر شخصیت هست و منطقی نیست برای من، برای خودت و خیلی ها هست؟ واقعا عالی و خیلی هم خوب...

مخاطب منم هستم، منم گفتم، اگه مشکلی داشته باشم با هم پاسکال دارم هم رمزی، و وقتی میبینم سریال خوب درومده، میگم مشکلی ندارم، حالا شما ظن دیگری داری؟ خیلی هم خوب،

من اصلا توهم این رو ندارم که خودم رو علامه در نظر بگیرم و نیاز ببینم نظرم رو به شما تحمیل کنم،،

دیگه هی نقل و قول و بحث سر نظر شخصی برای چیه؟ همه اشم از جانب "مخاطب" و "گیمر" و همه، "همه" حرف میزنید و علاقه خاصی دارید نظر خودتون رو درست و همه پسند در نطر بگیرید، تعمیم به کل کنید،

شما خوشتون نیومده، خیلی هم خوب، یادم نمیاد به این نظر کسی اینجا گیر داده باشم این همه صفحه ماشالله همه هم بحث ها در این مورد فقط، اصن کسی در مورد مسئله دیگری مگه حرف داره؟ پس اینقدر اصرار برای حقنه کردن نظر شخصی به مخاطب واقعا بی مورده، با مغالطه هم نمیشه حرف خود رو منطقی نشون داد، تهش همون نظر شخصیه،

اصرار به حقنه کردن نظر به دیگران تو کار من نیست و در مقابل هم نمیپذیرم، اصن برای من مهم نیست خیلی ها چه نظری دارند، اما مهم هست که خیلی ها خودشون رو مرکز دنیا در نظر نگیرند و نظر خودشون رو بهم تحمیل نکنند، اونم با مغلطه.

روز همگی بخیر و ارزوی شادی و سلامتی.

برای بار اخر میگم، بر خلاف "نظر شخصی" شما، نظر شخصی من این هست که اگر قرار باشه گیر بدیم باید به کل سریال گیر بدیم، پس وقتی سریال در فصل اول موفق شده دیگه به نظرم گیر دادن لازم نیست.

لطفا هم دیگه نقل و قول نکن و ادامه نده چون موضوعیت نداره. حوصله ادامه دادن هم ندارم.
نمیشه که بگی متوهم و... آخرش هم بنویسی نقل قول نکن حوصله ندارم.
کسی اینجا نظرش رو تحمیل نکرده صرفا دلایل این نظرات رو داریم میگیم. از قضا خیلیا با این موضوع هم نظرن (اگه اینو قبول نداری که زیر هر پست مربوط به سریال توی توییتر اینستا مشخصه)
مبنای تمام بحث های اینجا هم "نظر شخصیه" شما از رنگ سبز خوشت میاد و دلایلش رو میگی منم از رنگ زرد خوشم میاد و دلایلش رو میگم نمیدونم چرا همچنین چیزی باید باعث بشه که بقیه رو متوهم خطاب کنیم.
به هر حال موفق باشی
برای اینکه موضوعیت هم داشته باشه نمره اولیه راتن:
Gn8ybU9WYAAZKWi.jpeg
نمره IGN

Gn8fJEhWwAAdECt.jpeg
همونطور که انتظار میرفت فصل دوم فقط بخش اول بازی رو پوشش میده

آخرین ویرایش:
نمیشه که بگی متوهم و... آخرش هم بنویسی نقل قول نکن حوصله ندارم.
کسی اینجا نظرش رو تحمیل نکرده صرفا دلایل این نظرات رو داریم میگیم. از قضا خیلیا با این موضوع هم نظرن (اگه اینو قبول نداری که زیر هر پست مربوط به سریال توی توییتر اینستا مشخصه)
مبنای تمام بحث های اینجا هم "نظر شخصیه" شما از رنگ سبز خوشت میاد و دلایلش رو میگی منم از رنگ زرد خوشم میاد و دلایلش رو میگم نمیدونم چرا همچنین چیزی باید باعث بشه که بقیه رو متوهم خطاب کنیم.
به هر حال موفق باشی
برای اینکه موضوعیت هم داشته باشه نمره اولیه راتن:
View attachment 374114
نمره IGN

View attachment 374118
همونطور که انتظار میرفت فصل دوم فقط بخش اول بازی رو پوشش میده
نمیشه 2 بار با کسی که علاقه ای به گفتگو باهات نداره وارد بحث شی مغالطه کنی و بهت یاداوری نکنه مغالطه نکن، این که نظر شخصی خودمون رو "همگانی" در نظر بگیریم و جای مخاطب و گیمر و "همه" نظر بدیم توهمه، مغالطه تعمیم به کل هست، تا یک جایی ادم حوصله داره هی توضیح بده، اگه حوصله بحث باهات داشتم همون دفعه اول نقل قولت رو پاسخ میدادم، ندادم چون از اول داشتی مغلطه میکردی و خودت رو وکیل همه در نظر میگرفتی، اپسیلون هم برای من اهمیت نداره که بخوام دونه دونه معغالطه های ملت رو براشون توضیح بدم، برای همین میگم حوصله بحث باهات ندارم،

توهمی که گفتم توضیح مغالطه ات بود، توصیف بود و نه توهین،

شب بخیر. انشالله تمومه و دیگه ادامه نمیدی دیگه؟

آخرین ویرایش:
انشالله تمومه و دیگه ادامه نمیدی دیگه؟
Not yet

نمیشه 2 بار با کسی که علاقه ای به گفتگو باهات نداره وارد بحث شی مغالطه کنی و بهت یاداوری نکنه مغالطه نکن، این که نظر شخصی خودمون رو "همگانی" در نظر بگیریم و جای مخاطب و گیمر و "همه" نظر بدیم توهمه، مغالطه تعمیم به کل هست، تا یک جایی ادم حوصله داره هی توضیح بده، اگه حوصله بحث باهات داشتم همون دفعه اول نقل قولت رو پاسخ میدادم، ندادم چون از اول داشتی مغلطه میکردی و خودت رو وکیل همه در نظر میگرفتی، اپسیلون هم برای من اهمیت نداره که بخوام دونه دونه معغالطه های ملت رو براشون توضیح بدم، برای همین میگم حوصله بحث باهات ندارم،

توهمی که گفتم توضیح مغالطه ات بود، توصیف بود و نه توهین،
اگه علاقه به گفتگو نداشتی ایگنور میکردی و جواب نمیدادی الان هم میتونستی ایگنور کنی و جواب ندی.
"یاداوری نکنه مغالطه نکن" خودت رو علامه در نظر گرفتی؟
اینجا فکت صادر نمیکنیم که حرف از مغلطه میزنی، اگه با این منطق جلو بریم که پست های شما هم پر از مغلطست.
نظر شخصیه، قبول نداری بگو به N دلیل قبول ندارم.
اگه علاقه به بحث نداری و "اپسیلونی هم اهمیت نداره" ایگنور کن با تشکر :)
موفق باشی
_________
دو تا کلیپ کوتاه از فصل ۲ منتشر شده

View attachment ssstwitter.com_1744036854999.mp4

View attachment ssstwitter.com_1744088033287.mp4

Not yet

اگه علاقه به گفتگو نداشتی ایگنور میکردی و جواب نمیدادی الان هم میتونستی ایگنور کنی و جواب ندی.
"یاداوری نکنه مغالطه نکن" خودت رو علامه در نظر گرفتی؟
اینجا فکت صادر نمیکنیم که حرف از مغلطه میزنی، اگه با این منطق جلو بریم که پست های شما هم پر از مغلطست.
نظر شخصیه، قبول نداری بگو به N دلیل قبول ندارم.
اگه علاقه به بحث نداری و "اپسیلونی هم اهمیت نداره" ایگنور کن با تشکر :)
موفق باشی
_________
دو تا کلیپ کوتاه از فصل ۲ منتشر شده

View attachment 374165

View attachment 374166
هنوزم این دختره نچسبه
برخلاف بقیه بنظر من حتی بازیشم خوب نیس و داغونه و هیچ حسی از بازیش نمیگیرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or