m.d.makan
کاربر فعال
یه سوال از همتون دارم :
آیا دوست داشتید نقش الی رو یکی بازی میکرد که بیشترین شباهت ظاهری رو به الی داره ولی از لحاظ بازی نتونه کاراکتر الی رو نشون بده یا اینکه اولویت براتون کاراکتر الی بود و قیافه تو اولویت دومتون بودش؟
مهرداد هم تو کامنتش مَثَل خر و خرما رو خوب اشاره کرد
این سوال بالا رو میشه براش یه نظرسنجی هم بزاریم
در جواب سوالت :
ای کاش کمترین شباهت رو تو اولویت دوم میداشت ولی انصافا میداشت.
الی برای من اون دختر دوست داشتنی بامزه نسخه اوله.
من این شخصیت رو اینطور شناختم.
تو نسخه دوم هم که به بلوغ بیشتری میرسه و چهره بزرگسالانه تری پیدا میکنه فاصله اش با سریال از اون هم بیشتر شده.
صد در صد قدرت بازیگری و در اومدن شخصیت مهمتره ولی میخوام بگم این بلا رمزی شباهت ظاهریش تو اولویت دوم تا دهم هم نبوده.
اصلا نبوده.
آیا بازیگر دیگه ای که کمی جذابیت ظاهری بهتری میداشت نمیتونست به خوبی رمزی این نقش رو بازی کنه؟
این رو کی گفته واقعا؟
اصلا این چه دوگانه ایه که تو ذهنت ساختی که اگه بازیگری کمی جذاب تر میبود نمیتونست تو این سطح بازی کنه؟
یه طوری تعریف میکنین انگار رمزی بهترین بازی دهه اخیر رو ارائه داده.
بحث اصلا شباهت ظاهری نیست.
این تقلیل دادن بحثه که گروه مقابل انجام میده که آره شما فقط میخواستین یکی شبیه به بازی رو بیارن تو سریال که روحتون ارضا بشه و ...
شما که چیزی از سینما ، آرت ، شخصیت پردازی و... متوجه نمیشین و از این نوع مغلطه ها.
واقعا نه.
الی تو بازی یه دختر کیوته ، من این رو تو بازی اینطور شناختم.
ناگفته نماد که تو بازی هم حالا به هر دلیلی دختر آنچنان زیبایی نیست ولی بلا رمزی با اینکه انصافا زشت نیست ولی کلا اون جذابیت ظاهری رو تو نگاه اول نداره که هیچ من بعد از یک فصل هم ازش ندیدم.
تریلرهای فصل دوم که دیگه فاجعن.
فکر کنم از این به بعد آخر هر پستی باید بنویسیم که اتفاقا Tlou سریال واقعا خوب و باکیفیتیه و همه از جمله خودم خیلی منتظریم که زودتر منتشر بشه.
آخرین ویرایش: