سریال The Last of Us

دوستان قسمت نشده هنوز نسخه دوم بازی کنم
سریال ببینم بازی خراب میشه؟ البته فصل اولشو دیدم
اگه برنامه داری که بازیش کنی به نظرم حیفه بازیشو قربانی سریالش کنی. هرچند فصل دومش کل پارت دوم رو پوشش نمیده ولی احتمالا به جاهای مهمی میرسه تو همین فصل.

دوستان قسمت نشده هنوز نسخه دوم بازی کنم
سریال ببینم بازی خراب میشه؟ البته فصل اولشو دیدم
شما آب دستته بذار زمین تشریف ببر سراغ بازی اگه امکاناتش رو داری.

نظرم نسبت به قسمت اول این بود که خیلی بد بود! من فصل اول رو دوست داشتم چون با وجود تفاوت ظاهری بازی ها همخونی داشتند. ولی تو این فصل جدید من الی و جوئل سریال رو اصلا نمیشناسم. الی که همون شخصیت کودکی فصل اول رو با خودش آورده. لجباز و بی منطق. جوئل هم که به هرکی میرسه یه Kiddo میگه. برای من این کلمه خیلی خاص تر بود وقتی از زبون جوئل میشنیدم چون تو ذهنم فقط الی ظاهر میشد.
البته همین شخصیت پردازی هم بالا پایین داره. یه دفعه سر صحنه مهمونی، الی و جوئل گیم ظاهر میشن و دیگه خبری از بچه بازی های الی نیست. نشون میده چقدر متن ایراد داره و کم میاره.
و در آخر چقدر بی سلیقه ابی و گروهش رو معرفی کردن.

یه چیزیو درک نمیکنم.
این مشکلاتی که با بازیگرا دارید چه ربطی به این فصل داره :دی الان ینی 6 فصل هم بسازن بازم میاید میگید الی زشته یا چرا زن تامی سیاهه؟ اینا که جدید اضافه نشدن یهو یادتون اومد زن تامی سیاهه؟ :دی

اگه بگی قضیه Woke ـه که خب فصل اول سریال تو اوج دوران ووک تولید شد و الان نمیشه یهو اخراجشون کرد و یکی دیگه جاشون گذاشت، مهم اینه که جلوتر کیارو بیارن که سر فصل دوم حداقل طبق تریلرا که بنظر میاد کستینگ خوبی داشته.

یکم شل کنید ناموسا :-"

«افسردگی» (دپرشن) یکی از تم‌های کلیدی آثار آخرالزمانی محسوب می‌شود؛ شما این «دپرشن» را در «لفت‌اورز»، «واکینگ دد» و حتی «لاست» می‌بینید؛ پس دیدار پروتاگونیست (که البته به‌زور پروتاگونیست هست و کاملاً هویداست که نقش چندان پررنگی در ادامه نخواهد داشت) با روان‌شناس در فضای آخرالزمانی ایرادی ندارد، به‌ شرطی که سمتِ روان‌شناس یک شخص تیپیکال نباشد؛ خوشبختانه کاراکتر کاترین اوهارا تیپیکال نبود؛ خودِ از یک عصبانیت و کینه رنج می‌برد و به شیوه دیگری جریان روتین روان‌شناسی را جلو می‌برد؛ این خوب است؛ هرچند او و جوئل می‌دانند که در دنیایِ بقا و بلبشور آغشته به مرگ، جایی برای ترمیم دردها نیست؛ جایی برای بقا است؛ تنها بقا!

برگردیم به اوج «واکینگ دد»؛ در نیم‌فصل دوم فصلِ پنجم «واکینگ دد»، ما مدام دیدارهای «ریک‌گرایمز» با روان‌شناس را می‌بینیم که روان‌شناس تأکید دارد که «گرایمز» باید از نظر آداب و رفتار کنترل شود؛ اما «گرایمز» گرچه کمی از کنترل خارج می‌شود؛ اما او نیز تأکید می‌کند که یادگیری «بقا» مهم‌تر از بهبود «وضعیت روانی» است؛ چیزی که حق سمتِ «گرایمز» را می‌گیرد. بااین‌حال، احساس می‌کنم که «جوئل» هرچند افسارگسیخته باشد؛ به‌مانند «گرایمز» نیست.

ده قسمت گذشته و هنوز منِ آن «غوطه‌وری در بُعد احساسی» را در این سریال لمس نکردم؛ به‌عبارت‌دیگر، سریال Lack of Emotion دارد و اگر هم می‌خواهد تزریق کند، خیلی سطحی است؛ کافی‌ست نگاهی به موردهای فوق‌الذکر (لفت‌اورز و اوجِ واکینگ‌دد) بیندازید. مورد دیگر ریتم کند سریال است؛ کاملاً یک مخاطب عادی تشخیص می‌دهد که مولف تمام تلاش خود را کرده که POV ویدئوگیمی را به سریال اضافه کند؛ این جذاب است و شاید به‌همین دلیل می‌گویند که وفادار است؛ اما من زیاد در فضای آخرالزمانی موافق کاهش ریتم داستان نیستم؛ به‌خصوص که TLOU به‌مانند لفت‌اورز و لاست شخصیت‌های محوری زیاد ندارد. شیوه روایت اگر قرار است از دید دو شخصیت نشان داده شود؛ شاید مولف(ان) از تکنیک راشومون استفاده می‌کردند (نیمی از داستان از دید یک پروتاگونیست و نیمی دیگر از دید یک شخصِ دیگر). نمونه‌اش سریال Affair؛ اما می‌دانم تغییر ساختار روایی (به کل) یک حرکت ریسکی است؛ می‌تواند جواب دهد و می‌تواند منجر به شکست سریال شود!

سریال «آخرین بازمانده از ما» (The Last of Us) یکشنبه شب این هفته برای فصل دوم بازگشت و بنا بر گفته اچ‌بی‌او ۵.۳ میلیون بیننده آمریکایی را در پلتفرم‌های مختلف میخکوب کرد. این آمار اپیزود اول از فصل دوم رشد ۱۰ درصدی را نسبت به قسمت اول از فصل اول نشان می‌دهد.

سریال «آخرین بازمانده از ما» (The Last of Us) یکشنبه شب این هفته برای فصل دوم بازگشت و بنا بر گفته اچ‌بی‌او ۵.۳ میلیون بیننده آمریکایی را در پلتفرم‌های مختلف میخکوب کرد. این آمار اپیزود اول از فصل دوم رشد ۱۰ درصدی را نسبت به قسمت اول از فصل اول نشان می‌دهد.
آمار به شدت خفنیه ، سیزن اول خودش کلی رکورد بیننده رو زد در تاریخ HBO ، حالا این سیزن داره رشد هم میکنه . بنظرم حالا حالا ول نمیکنن این سری رو و مثل گیم اف ترونز کلی میسازن ازش .
فقط باید کاری کنن با بازی تداخل نکنه و تا پایان سیزن ۳ قبل از عرضه هر قسمت جدیدی نسخه جدید بازی عرضه بشه .

• Like
Reactions: SiminSecret
آمار به شدت خفنیه ، سیزن اول خودش کلی رکورد بیننده رو زد در تاریخ HBO ، حالا این سیزن داره رشد هم میکنه . بنظرم حالا حالا ول نمیکنن این سری رو و مثل گیم اف ترونز کلی میسازن ازش .
فقط باید کاری کنن با بازی تداخل نکنه و تا پایان سیزن ۳ قبل از عرضه هر قسمت جدیدی نسخه جدید بازی عرضه بشه .
فصل چهار که شروع کنن امیدوارم بازی عرضه شده باشه.

باید منتظر آمار فروش قسمت اول و دوم و نسخه ریمستر و ریمیک هم باشیم.

با این بازیگر معصومی که برا ابی انتخاب کردن...

سر اون سکانس معروف... و مقایسه اش با بازی... قطعا تو سایت های خاص بخواید بعدا چک کنید...توی دو تا کتگوری که زمین تا اسمون باهم تفاوت دارند...باید جستجو کرد:دی

• Smile
Reactions: m.d.makan
قسمت اول خوب بود. شروع خیلی خوبی بود برای این فصل. اضافات و تفاوتای ریزی که با بازی داره هم خوبن. دینا عالیه. خیلی بانمک و خوب بازی میکنه. رابطشون جالبه در کنار هم. شروع فصل دوم دوباره یادم انداخت که پارت ۲ چه شاهکاری بود. ببینیم در ادامه چه کردن. ضمن اینکه همچنان معتقدم نقش ابی خیلی خوبه. با توجه به کارایی که ازین دختر دیدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or