تایید شد سریال فصل اول داستان قسمت اول و فصل دوم داستان قسمت دوم بازی رو دنبال میکنه و قرار نیست جلو بزنه از بازی ها...تبریک به دوستان
امیدوارم این سریال بعد اتفاقات قسمت اول Last of us داستان خودش رو از بازی جدا کنه
اینطوری هم جذاب تر میشه و واسه ما تکراری نیست
این سریال پتانسیل این رو داره از لحاظ داستانی حتی از بازی هم بهتر بشه
نههههههههههههههههههههههههههههه. یعنی گند بزنن به قیافه الی؟ برم دو رکت نماز وحشت بخونم بیامبعید نیست که سونی و نوتی داگ از چهره جول و الی تو سریال (پاسکال و رمزی) برای بازسازی لست دو برای ps5 استفاده کنه برای درک عمیق تر سریال. با توجه به شایعاتی که منتشر شده last of us part 2 برای ps5 در حال بازسازی هست ( نه در حد لست یک ریمیک) . مثل لست یک ریمیک که شایعات ساختش قوی بود و بالاخره تایید شد و منتشر شد. و ای کاش مثل نتفلیکش یک دفعه قسمت ها رو بیرون میدادن .
من آخرین چیزی که خوندم این بود که گفتن هر چند فصل لازم باشه برای پوشش داستان بازی می سازیم.تایید شد سریال فصل اول داستان قسمت اول و فصل دوم داستان قسمت دوم بازی رو دنبال میکنه و قرار نیست جلو بزنه از بازی ها...
البته صددرصد فقط داستان بازی نیست ها. یه بخشی از فصل اول به داستان مادر الی اختصاص داده شده و ما میبینیمش در صورتی که تو بازی نبود. یه بار هم گفتن چیزایی که خیلی دوس داشتن تو بازی باشه ولی مجبور شدن حذف کنن رو میارن توی سریال.من آخرین چیزی که خوندم این بود که گفتن هر چند فصل لازم باشه برای پوشش داستان بازی می سازیم.
اما خود Druckmann تایید کرد که سریال TLOU هیچ چیزی به جز داستان بازی رو بازگویی نمی کنه.
یعنی کلا سریال به صورت صد در صدی داستان بازی رو بازگو می کنه.
خود من فکر می کردم اگر سریال بگیره شاید حالت اقتباسی از رو بازی برن جلو یا یک داستانی بین نسخه 1 و 2 در فصل های بعدی تعریف کنن که گویا خبری نیست.
----
این Craig Mazin خوب از کمدی مزخرف نوشتن خودش رو کشید بالا.
رسما با کارگردانی و نویسندگی Chernobyl از این رو به اون رو شد.
نویسنده Borderlands هم هست.
اینا اگه میخواستن اینکار رو بکنن برای تلو ریمیک اینکار رو میکردن نه نسخه 2.بعید نیست که سونی و نوتی داگ از چهره جول و الی تو سریال (پاسکال و رمزی) برای بازسازی لست دو برای ps5 استفاده کنه برای درک عمیق تر سریال. با توجه به شایعاتی که منتشر شده last of us part 2 برای ps5 در حال بازسازی هست ( نه در حد لست یک ریمیک) . مثل لست یک ریمیک که شایعات ساختش قوی بود و بالاخره تایید شد و منتشر شد. و ای کاش مثل نتفلیکش یک دفعه قسمت ها رو بیرون میدادن .