سریال The Last of Us

حقیقتا مورد انتظار ترین سریال سه سال اخیره این سریال برای من
ولی باید حقیقت ها رو قبول کرد
انتخاب بازیگرای سریال فاجعه هستش
پدرو پاسکال عالیه و کاری به بلا رمزی ندارم چون خودم اکتش رو دوست داشتم تو گات
ولی وقتی ماریا از این
View attachment 281441
میشه این
View attachment 281442
و تامی شده این
View attachment 281443
بین اینهمه بازیگر باید به عقلشون شک کرد
بدادن بچه های بازی سنتر بازیگرای بهتری پیدا میکردن
متاسفانه امروزه نه به امتیازای بالا میشه اعتماد کرد نه به امتیازای پایین و برعکسش زیاد اتفاق افتاده که یه سریال با امتیازای پایین از نظر بیننده شاهکار باشه....
ولی به عنوان طرفدار the last of us اول سریال رو میبینم بعد نظر نهایی رو میدم
🤢🤢🤢🤢🤢

• Like
Reactions: BlessThosePagans
View attachment 281596
View attachment 281595

بریم که داشته باشیم یه حماسه دیگه رو از این فرنچایز...
نه اون 1 هایی که گرفته معتبره نه اون 10 ها....
10 ها رو طرفدارای های پلی استیشن دادن و 1 ها رو طرفدار های دیگر پلتفرم ها :))
کلا امتیاز های نهایی رو بعد از پایان فصل باید سنجید
هر چند به نظر من ارزش خاصی نداره امتیاز ها(مخصوصا تو imdb) ولی پیشبینی من از امتیاز سریال تو imdb بین 8.5 تا 8.8 هستش

چقدر این ساعت ها خیلی دیر میگذره :((
فردا امتحان پایان ترم دارم ساعت 10 ولی خوابم نمیبره از هایپ
اخرین بازی که اینقدر هایپ بودم سر یه سریالی برای فصل ششم walking dead و فصل پنجم GOT بود
The Last of us 1 سومین بازی برتر عمر منه و همزمان PS3 خودم رو که چند ساله روشن نکردم اوردم بیرون تا یه بار دیگه The Last of us 1 رو تموم کنم همزمان با سریال .
چیزی که بیشتر همه منو هایپ کرده اینه که اگه اشتباه نکنم سریال قراره به دوران پیش از پاندمیک بیشتر بپردازه
فکر نکنم خوابم ببره..
theGeek-the-Last-of-Us.jpg

«اقتباس خوب از بازی» این قضیه به حدی تازه و بی سابقه است که من یکی تا خودم نبینم باور نمیکنم.

این باشه تا وقتی خودم دیدم اگه پسندیدم میام تو نقل قول میگم باور کردم.

قسمت اول بی نظیر بود

واقعا لذت بردم از تماشا کردنش. از تیتراژ آغازین گرفته با موسیقی آشناش تا بازی فوق العاده پدرو پاسکال و اون احساس پدر دختری که تو تک تک لحظات سریال دیده میشه. واقعا درست گرفته بودن که ابعاد جدیدی از داستان رو که توی بازی جا نشده اینجا میشه دید.

زیرنویس رو هم بزودی میرسونم بهتون :x

قسمت اول بسیار زیبا و تماشایی بود.لامصب چه دنیاییه این Tlouه که حتی سکانس‌هایی که تو بازی ۱۰بار ادم تجربش کرده، بازم دیدنش در غالب سریال تازگی داره و حتی مرگ سارا بازم بغض ادمو درمیاره.
پدرو پاسکال کلا توی یه سطح دیگه‌ای از بازیگری سیر میکنه.اون غمی که تو صورتش نشون میده، ازش جول به شدت تاثیرگذاری ساخته و باورنکردنیه که قراره وقایع بازی مخصوصا اون حساس‌ها رو با ایشون تجربه کنیم و چقدر تحت تاثیر قرارمون بده.
بلا رمزی هم برخلاف تریلرها، تو این قسمت الی خوبی رو شروع کرده.اون معصومیت الی رو قشنگ میشه تو چهرش حس کرد و مشخصه که قسمت به قسمت بهتر میشه و قراره شاهد شیمی موندگاری بین ایشون و پدرو پاسکال باشیم.
همونجور که بازیهای این فرنچایز تو صنعت ویدیوگیم انقلابی و بی رقیبه، بریم داشته باشیم سریالی که قطعا بدجور سر و صدا خواهد کرد.ای کاش کلاس درسی باشه برای پارامونت و اون اقتباس افتضاح و مبتذلی که ساخت و پخش کرد.

عالی بود...این داستان رو هر چند بار که تجربه کنم و با هر نوع روایتی ارائه بشه، بازم واسم خیلی دلچسبه و تکراری نمیشه.
یکی از بهترین بازیگرایی که انتظارش رو نداشتم انقدر خوب بازی کنه، مارلین بود که خب به خاطر اینکه صداپیشه بازی هم بود، واسه ما گیمرا اثرگذاری بیشتری داره.
اطلاعات بیشتری که مخصوصا در مورد نحوه همه‌گیری و ریشه‌های گسترش قارچ ارائه دادن خیلی به جا بود، تغییرات جالبی هم دادن مثل همون قضیه نحوه سرایت کردن...کلا هم لحظات مهم بازی رو عالی بازسازی کرده بودن و هم لحظات و اتفاقات جدیدی که اضافه کرده بودن بسیار جالب بود و یه جورایی تکمیل‌کننده دنیای بازی هست.
اون ایستر اگ Part II هم عالی بود... Curtis and Viper 2 :D
در نهایت بگم با تمام تعریف‌هایی که کردم، اصلا و ابدا لذت دیدن سریال به خود بازی نمیرسه و قشنگ نشون میده گیم چقدر میتونه تاثیرگذاری بیشتری نسبت به فیلم و سریال داشته باشه. فک کنم این رو افرادی که قراره بعد دیدن سریال برن بازی رو انجام بدن، به خوبی لمس کنن و کلا این یه حرکت مثبت به نفع صنعت گیم محسوب میشه و افراد بیشتری رو بهش جذب میکنه.

یعنی خیلی وقت بود اینجور چیزی ندیده بودم! قسمت اول که خیلی تماشایی و خفن بود🔥🔥🔥
با اینکه فن TLOU بودم، فکر میکردم سریالش مثلا یه چیز بیخودیه و خیلی مهم نیس واسه پولش یه چیزی ساختن ولی تا الانش که خیلی intense بود! لامصب با اینکه تقریبا میدونم چه اتفاقی قراره بیوفته بازم قلبم اومد تو دهنم!🔥🔥🔥

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or