سریال The Last of Us

تیتراژ اومد بالا مو به تنم سیخ شد :D
جول، تامی، تس، مارلین درجه 1 ولی الی رو هنوز مطمئن نیستم :D
چند تا صحنه در حد گیم و شاید یکم بهتر بود ولی به نظرم اکثراً در حد گیم خوب در نیومده بود فعلاً
از نظر طراحی صحنه هم خیلی خوب بود ولی یکم سبزه و علفش کم بود که احتمالاً اپیزود های بعدی بیشتر شه :D
حیف کاراکتر هایی که قراره حذف شن....:-<
در کل عالی و از نظر داستانی پر جزئیات تر از گیم بود :)>-

پ.ن: من اول ترجیح می‌دهم که Source Material آن را تجربه کنم؛ احتمالا باید تا فرودین وایستم.
پ.ن 2: در مورد سرازیر شدن یک‌ها در IMDB جای تعجبی نیست؛ Breaking Bad/Better Call Saul و GOT فن‌ها هر کاری خواهند کرد که Last of Us امتیاز زیر 9 بگیرد. :D

بنظرم قسمت اول امتیازش ۸ بود.
تا اینجا تعهد داستان به بازی خیلی خوب پیش رفته و نکات و جزئیات خیلی خوبی رو رعایت کردن.
سریال بهترین مدل از تبدیل بازی هست چون وقت کافی برای پرداختن به جزییات و داستان پیدا میکنه ولی فیلم سینمایی فرصت کافی برای پرداختن به جزییات رو نداره.
پدرو پاسکال تا اینجا خیلی خوب بازی کرده و میتونه جزو نقش های تاثیر گذار باشه. مرگ سارا رو هم خیلی خوب در آوردن.
تنها مشکلی که داشتم با انتخاب بعضی بازیگراش بود که یکم اذیت میکنه مخصوصا بلا رمزی ولی خب سعی میکنم باهاش کنار بیام چون توانایی هاش رو توی گات به خوبی نشون داده.
در کل بشدت منتظر قسمت بعدی هستم

پ.ن: من اول ترجیح می‌دهم که Source Material آن را تجربه کنم؛ احتمالا باید تا فرودین وایستم.
پ.ن 2: در مورد سرازیر شدن یک‌ها در IMDB جای تعجبی نیست؛ Breaking Bad/Better Call Saul و GOT فن‌ها هر کاری خواهند کرد که Last of Us امتیاز زیر 9 بگیرد. :D
البته این 1هایی که سرازیر شده، میشه حدس زد که از سمت کدوم جماعتی باشه که اگه خاطرتون نیست، کافیه پیگیر اخبار یوزر اسکور بازی The Last of Us Part II باشید. دیدن اونجا چیزی نصیبشون نشد حالا اومدن سروقت سریالش، مخصوصاً بعد اینکه اقتباس سریالیش دنباله‌رو موفقیت‌های بازی‌هاش بوده و تا الان یه موفقیت سه‌گانه طور رو ترتیب دادن ناتی داگ و نیل دراکمن و HBO که خیلی‌ها گویا نمیتونن باهاش کنار بیان.
خلاصه صد رحمت به طرفدار سریال‌هایی که شما گفتی. با جماعت خیلی بدتری طرف هستیم سر این سریال!

قسمت 1 رو دیدم و بدون شک برای من 10/10 هستش
احتمال بالایی میدم سریال از لحاظ داستانی از بازی هم جلو بزنه چون مشخصه توجهش به درام و جزئیات بیشتر از بازیه
تو همین قسمت اول چقدر سکانس جدید دیدیم که تو بازی نبود که فوق العاده هستش چون سریال علاوه بر اینکه اقتباس کامل از بازی هستش در حد توانش تلاش میکنه تا به داستان بازی شاخ و برگ بده
تنها نکته منفی سریال انتخاب بعضی از بازیگرا هستش که راحت میشه چشم پوشی کرد
تبریک میگم به نیل دراکمن که بار دیگه توانایی خودش رو اثبات کرد
6cb6869e-404d-44d9-b868-22bcaf3af662.jpg

آخرین ویرایش:
چقدر خوب بود قسمت اول! از هر نظر لذت بردم ازش و فراتر از انتظاراتم بود.
نکته جالبش اینه که از یه طرف خیلی به بازی وفاداره و بعضی جاها مثل بخش ماشین از اول تا آخر و صحنه مرگ سارا که برای بار چندم اشک من رو درآورد انگار دقیقاً بازی رو سریال کردن، ولی از طرف دیگه هویت مخصوص خودش رو هم داره و یه سری چیزهای جدید یا بعضی تغییرات نسبت به بازی رو می‌شه توش دید و پکیج باحالی از آب در اومده.
بازیگرها هم عالی هستن و از تک‌تک‌شون خوشم اومد. پدرو پاسکال که حرف نداره و بعضی جاها رسماً خود جول هست و بلا رمزی هم که یه ذره شک و تردید نسبت بهش داشتم، از همون لحظات اول حضورش تونست خیلی خوب توی نقش الی جا بگیره و لات بودن و معصومیت همزمان این شخصیت رو نشون بده. بازیگر نقش سارا هم فوق‌العاده کار کرده و آنا ترو و بازیگر مارلین هم همین‌طور.
کلاً خیلی کم پیش میاد که یه فیلم/سریال براساس بازی ببینیم که حتی نحوه راه رفتن شخصیت‌ها هم آدم رو یاد انیمیشن کاراکترها بندازه! :دی یعنی در این حد حواس‌شون به جزئیات بوده و توی بعضی قسمت‌ها یاد مدل راه رفتن جول و الی توی بازی TLoU می‌افتادم! ترکیب همه این قضایا با موسیقی‌های محشر عمو گوستاوو هم که دیگه...
فقط حیف که:
تس و مارلین احتمالاً حضورشون توی سریال مثل بازی کم باشه. :( انقدر هر دو شخصیت توی همین قسمت اول به دلم نشستن که دوست داشتم خیلی بیشتر ببینیم‌شون.

همه چیز برای من پرفکت بود به جز شخصیت الی

من نمیدونم چجوری شما ارتباط گرفتین، بلا رمزی نه تنها شبیه الی نیست بلکه جزو زشت ترین بازیگرهای تاریخ محسوب میشه
حیف، کاش میشد الی رو هم دوس داشت توی سریال :(
دقیقا حرف من رو زدی.
سریال عالیه فقط و فقط بلا رمزی فاجعست.

• Like
Reactions: Clarence b
قسمت اول سریال برای من واقعا پرفکت بود
ولی از همون اول من با بلا رمزی برای نقش الی مشکل داشتم و بعد از دیدن قسمت اول این سریال هنوزم مشکل دارم اصلا چهره و حتی بازیش اون حس الی رو به من نداد ولی نقش سارا واقعا عالی بود اصلا اگه به من بود همینو موهاشو صاف میکردم جای الی میاوردم :D

قسمت اولو ندیدم اما هنوز فاز دوستانی که بعد یک اپیزود میرن به کل سریال نمره میدنو درک نکردم حالا میخواد 10 باشه یا 1.
هر اپیزود صفحه جداگونه خودشو داره وقتی با چند قسمت اول به کل سریال نمره میدی گند میزنی تو نمره واقعیش! تاحالا خیلی پیش اومده یک سریال معروف 2-3 اپیزود اولش قوی نیست بعد که اوج میگیره قوی میشه اما چون چندین هزار نفر ریختن همون اول بهش نمره پایین دادن چند ماه طول میکشه برسه به اون نمره ای که حقش هست.

هنوز ندیدم منتظرم کامل فصل بیاد بعد ببینم اما برای من خیلی سخته که بتونم با بازیگرا کنار بیام
کلا باید بازی رو از ذهنم پاک کنم به چشم یه سریال نگاه کنم بگم اوکی، جول تروی بیکر نیست و الی هم اشکلی جانسون.
اگه سریال کیفیت حفظ کرد میزارم تو لیست اگه نه که خداحافظ میرم دوباره بازی رو بازی میکنم 😁😁
چون فیلم uncharted اصلا توی ک.. من نرفت خیلی چرت بود لعنتی ها نولان نورس هم آورده بودن بیشتر اعصابم خورد شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or