سریال The Last of Us

از بین این همه بازیگر شما اونی رو انتخاب کنی که کمترین شباهت رو داره جالبه!
البته از بازی پدرو پاسکال کاملا راضیم و به نظرم تا اینجای کار خوب کار کرده ولی الی رو...

View attachment 281713View attachment 281712
کاملا مشخصه این دو تا این نقشا رو با پارتی بازی گرفتن. وگرنه کسی که ذره ای فهم سینمایی داشته باشه میفهمه پدرو پاسکال با اون سیبیلاش بیشتر شبیه سمندون میمونه تا جول. اون دختره ام که اصلا قابل تحمل نیست. تو گات هم خیلی کم بازی میکرد و تو همون صحنه ها هم قبال تحمل نبود چه برسه به اینکه نقش اصلی سریال به این بزرگی باشه!‌

من بیشتر از الان منتظر فصلی هستم که وقایع نسخه دوم را پوشش بده. اون خیلی بحث برانگیزتر و پرحاشیه تر میتونه باشه. جذابیتش برام بیشتره:D
آره اونجا کلی ماجراهای جذاب خواهیم داشت! :D البته هر جوری هم باشه، به پای بازی نمی‌رسه.
TLoU2 یکی از بازی‌هایی بود که به بهترین شکل ممکن تفاوت داستان‌گویی/روایت رو بین مدیوم‌های بازی و فیلم/سریال نشون داد.
توی فیلم/سریال هر کاری هم بکنن و هر چقدر هم هنر به خرج بدن، تأثیرش به اندازه بازی نیست که یه کاراکتر بزنه شخصیت محبوب‌مون رو به اون شکل فجیع بکشه و بعدش کنترل همون کاراکتر رو به دست بگیریم و چند ساعت در نقش قاتل شخصیت دوست‌داشتنی‌مون بازی کنیم. یکی از دلایلی که TLoU2 برای من جایگاه خیلی خاصی بین بهترین بازی‌های عمرم داره، همین قضیه هست و یه تجربه‌ای بهم داد که تا اون روز شبیهش رو ندیده بودم و از این جهت واقعاً اتفاق جدیدی برای من بود.

خیلی دوست دارم ببینم کی رو برای نقش ابی انتخاب می‌کنن. :D چند وقت پیش یه حدس (حتی شایعه درست حسابی هم نه، فقط حدس الکی) از طرف یه عده زده شد که شاید Shannon Berry باشه، اون هم فقط به خاطر اینکه اخیراً صفحه نیل دراکمن و TLoU رو توی اینستاگرام دنبال کرده! :D

do.php

do.php

از نظر شکل و شمایل که بهش می‌خوره ابی باشه، ولی سریال The Wilds و بقیه کارهاش رو نگاه نکردم. شاید هم بنده خدا پیش خودش گفته یه کمی شبیه ابی هستم و بزنم اینا رو دنبال کنم و شاید بهم پیشنهاد بدن! :D
-----------
راستی دیروز فهمیدم که این دخترک نیکو پارکر که نقش سارا رو بازی کرده، بچه تندی نیوتن هست. :D

do.php

مشکلی که من با سریال دارم اینه که زیادی به بازی وفاداره و اون عنصر غافلگیری را برای من نداشت .مثلا پیش خودم میگفتم الان اینجوری میشه الان اون میمیره الان میرن اینجا.کلا ماها که بازیش کردیم از اول تا اخرشو میدونم یکم جذابیتشو حداقل برای من کم میکرد.
امیدوارم تو قسمت های اینده یکم چیزای بیشتری که تو بازی ندیدیم را هم ببینیم

• Like
Reactions: MO021 and batgamer2
حس وفا داری که سریال به بازی داره خیلی خوشم اومد واقعا با شروع سریال حال کردم

و تمام نگرانی که برا نقش چو داشتم با بازی فوق العاده پاسکال رفع شد

به نظر من کلیت اپیزود اول دقیقا تعریفی بود که بسیاری از منتقدها از سریال داشتن بود :
بهترین اقتباس سینمایی از یک بازی ویدئویی (البته من با سریال هیلو هم مشکلی نداشتم و فکر میکنم اثر بدی نبود! برای من که همیشه یک مخاطب عمومی این فرنچایز بودم - اثر سرگرم کننده ی بود - ولی درک میکنم فن های دو آتیشه چرا از اتفاقات سریال حس ناخوشایندی داشتند ... ) .

مهمترین نکته تو ذهن من حل شدن اون تیکه پازل مفقوده بود که چرا بازی لست 1 باید دوباره و دوباره ریمیک یا ریمستر بشه - با دیدن اپیزود اول کاملا متوجه نقشه ی سونی و ترتیب بندی کارهاش برای ناتی داگ شدم . از تلف نکردن انرژی نیروهای ناتی داگ در استدیو گرفته (رفع خستگی کاری بعد از عرضه لست 2 ...) , تا آشنایی همین نیروها با سخت افزار نسل جدید و آشنایی موج جدیدی از مخاطب ها با یک اثر ویدئو گیمی که تجربه عالی و کم نظیری با بهترین ویژوال / تکنیک خواهند داشت .
این ژاپنی های لعنتی دقیقا همونطور که بلدن رگ خواب طرفدارهای پلی استیشن رو با فروختن گیم هاشون (فول پرایس) بدست بگیرن , وارد کردن کلی مخاطب جدید به سمت فرنچایزهاشون رو هم اینجا با بهترین برنامه و کامل ترین برنامه ریزی انجام دادن . جوری که مطمئنم بعد از تموم شدن سریال , اگر مخاطبی علاقه مند بشه به تجربه ی ویدئو گیمی اثر - لذت کلی بیشتر و تازه ی رو از روایت و ... خواهد داشت .

ریت یا امتیاز دادن به یک اثر هنری (از نظر من) وقتی که هنوز شما پایان بندی و نحوه ی روایت اثر رو ندیدین کاملا بی معنی و بیهودست . برای شخص من در برترین اثرهای سینمائی که دیدم - تکمیل روایت و به قولی ایمپکت نهایی در 10% یا 20% اخر شکل گرفته - چطور میشه از یک مینی سریال که یک اپیزودش رو دیدیم (و بخش اصلی روایت رو هم میدونیم!!) نمره بدیم ... 8-|
مطمئنا اگر بازی اصلی رو هم 15 ساعت در نظر بگیریم - شما در 5 ساعت آخر بازی عاشق روابط عمیق جوئل و الی قرار میگیری - اون تنومندی روایت در لست 1 دقیقا در پایان بازیه که اون رو تبدیل به یک اثر یکتا و بی نظیر می کنه . بله هیچ کس منکر این نیست که در 10 ساعت اول شاخ و برگ ها شکل میگیره - ولی من شخصا انتظار دارم مخاطب عمومی تا اپیزودهای نهایی درکی از اصل گفتار نویسنده ها از قصه گویی نداشته باشه .
زامبی محوری / مبارزه برای بقا و ... هیچ وقت محور اصلی و روایت نهایی لست نبوده و نیست! اون طعم بی نظیر روابط و رفتارهای شخصیت هاست که لست رو لست میکنه - چقدر اون سکانس سریال که جوئل برای دفاع از الی در ذهنش فلش بک میزنه به رویاروییش به اون سرباز که به سارا شلیک میکنه زیبا و بجا بود! (و ای کاش این صحنه ها تو گیم هم بود که ما بیشتر این شدت روابط رو حس کنیم )

البته که من نقد هایی به اپیزود اول هم دارم , ولی لطفا و خواهشا گیرهای عجیب غریب به انتخاب بازیگر ها و نوع تداعی شدنشون در ذهنتون نسبت به بازی ندین! شما تو کلیت فرنچایز عاشق لحجه ی جوئل و بینی یا رنگ موهای الی نشدین! که اگر هم شده باشین به خاطر روایت فوق العاده و شکل گیری روابط این شخصیت ها با هم بوده ... - میخواید الی رو همون الی ببینید - جوئل رو همون جوئل ببینید - با کمترین هزینه بشینید واکتروئه سینماتیک بازی رو , روی پلتفرمهای مشخص ببینید ... .

حمایت کنید - مخاطب های عمومی بیشتری رو به سمت این محصول ها بیارید تا هم جامعه سنتی و به قولی بزرگترهامون متوجه بشن ویدئو گیم چه زمین بزرگی در قالب آموزش میتونه باشه (ویدئو گیم فقط بخش سرگرمی یا کشتن و کشتن نیست) - هم ابر کمپانی ها متوجه بشن مخاطب های این مدیوم به چه نکاتی توجه می کنن و مورد استقبالشون قرار میگیره برای اختصاص بودجه به ساختن پروژه های بعدی

🌹

من از بلبل جان سریالو دیدم اولش زده بود بازیسنتر عشق کردم
درمورد خود سریالم از بلا رمزی اولش بدم میومد ولی کله شق بازیاشو دیدم خوشم اومد
از نظر ابعاد داستانی هم اینکه داره با زوایای مختلف داستان آشنامون میکنه جالبه
درکل خیلی خوبه

قسمت اول واسه من خیلی معمولی بود شاید چون بازی نکردم
جالبه شما نفر دومی هستین که بازی نکردن و گفتن براشون معمولی بوده.
احساس میکنم بیشتر برای کسانی که با بازیش آشنایی دارن لذت بخش تر بوده

کست سریال توی قسمت اول خیلی خوب بوده به جز همون بلا رمزی.
به پدرو پاسکال هم گیر ندید کارش درسته :D

جالبه شما نفر دومی هستین که بازی نکردن و گفتن براشون معمولی بوده.
احساس میکنم بیشتر برای کسانی که با بازیش آشنایی دارن لذت بخش تر بوده
منم سریال رو با کسی دیدم که بازی نکرده و به نظرش چیز خاصی نبود.
به نظرش فصل های اول TWD خیلی جذاب تر بود.
البته خوب هنوز یه قسمت پخش شده اما کسایی که بازی رو رفتن می دونن که اینطور نیست یهو اتفاق فک بر اندازی بیفته و نظر شخصی که سریال براش معمولیه رو عوض کنه.

• Like
Reactions: hitman68
انصافا دیگه دارید بدقلقی میکنید! خداییش تنها بخش سریال که نمیشه بهش گیر داد همین پدرو پاسکاله. بشخصه خیلی زود و راحت به عنوان جوئل قبولش کردم و همینطور سارا، که از سارای بازی هم بهتر بود (18سالشه، با خیال راحت میتونید کراش بزنید:D)
خود داستان هم تقریبا سکانس به سکانس کپی بازیه و دراکمن انگار تمام طول پروژه یه بمب جلیقه‌ای تنش بوده و همه رو تهدید کرده که اگه سریال حتی یه سر سوزن بدون موافقتِ من با بازی متفاوت باشه، همه رو میفرستم هوا!
میمونه بلا رمزی که، پوففف. اوکی، بازیگریه که معلومه میتونه از پس درآوردن شخصیت الی بر بیاد. سر قضیه رادیو هم یه جرقه‌ای خورد برا من که کم کم ازش خوشم بیاد، ولی واقعا باید حافظه‌مو پاک کنن تا بتونم با قیافه‌ش کنار بیام! در کل اپیزود خیلی خوبی بود. دیدار دوباره با «اولیویا دانم» هم لذت بخش بود8->

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or