سریال The Last of Us

بهونه چیه؟!!
دعوا و کل کل که نداریم...دارم دقیق و با مثال عینی میگم اینجاهاش از نظر من مشکل داره.اگه میتونید جواب بدید بگید چرا اشتباه میکنم بلکه قانع بشم. اگه نه که میشه همون فن بازیش بودید حالا باید حتما از سریالش هم دفاع کنید.

اینم که میگم از نظر من،نه اینکه خیلی بارم باشه یا علمش رو داشته باشم ولی حداقل چندسال تو استدیو فیلم سازی کار فیلمبرداری و تدوین کردم.آیا شما همین یه مقدار تجربه رو هم دارید؟؟؟
من سررشته خاصی ندارم انتقادی ام نکردم شل کردم میبینم لذت میبرم تعصب خاصی ام ندارم از اولم یاد ندارم اومده باشم بگم قیافه الی اینجوریه جول چرا این شکلی
کلا نباید تعصبی به هیچ چیزی نگاه کنید
ولی به نظرتون تیم کارگردانی سریال تجربشون از شما بیشتر نیست ؟

آخرین ویرایش:
من سررشته خاصی ندارم انتقادی ام نکردم شل کردم میبینم لذت میبرم تعصب خاصی ام ندارم از اولم یاد ندارم اومده باشم بگم قیافه الی اینجوریه جول چرا این شکلی
کلا نباید تعصبی به هیچ چیزی نگاه کنید
ولی به نظرتون تیم کارگردانی سرال تجربشون از شما بیشتر نیست ؟
من در حد ناخن انگشت کوچیک پای چپ کارگردانشم نیستم ولی این همه فیلم و سریال ناموفق هم در تاریخ ساخته شده که ناخن کوچیکه کارگردان اونا هم نبودم ولی دلیل میشه انتقادی نکرد؟
این که شما شل کردید و لذت میبرید دلیل نمیشه منم شل کنم و اشکالاتی که از نظر من وجود داره نبینم و نگم

بازیگرای پیشنهادی از طرف مردم
به این سه نفر خیلی بیشتر از بقیه اشاره شده

View attachment 181798
View attachment 181799
View attachment 181801

View attachment 181804
به نظرم فقط face نیست که مهمه. بحث سبک بازی هم هست. شاید خیلی شبیه بازی نباشه بهتر باشه
جول و الی تو سریال خیلی خوب بازی کردن. مخصوصا الی تو اون صحنه که جول پاشو گذاشت رو چاقوش.. :)

واقعا عالی بود برای فصل دوم هم تمدید شده ؟
از قبل مشخص شده که فصل دوم برای روایت قسمت دوم بازی ساخته میشه

فقط نمیدونم اون زمان بازیگر الی عوض میشه یا نه. مشکل خاصی با قیافه بلا رمزی ندارم، بازیش هم خوبه و نقش الی کله شق رو خوب ایفا میکنه. اما خب برای 18 ساله بودنش تو فصل دوم میتونن بازیگر دیگه ای انتخاب کنن.

من هنوزم میگم Mackenzie Christine Foy بهترین انتخاب برای نقش الی هست

با این که سنش بالاتر رفته ولی هنوزم چهره و حالت دختر ۱۴ ساله رو داره
حتی بازیگر خوبی هم نباشه از بلا رمزی انتخاب مناسب تریه

آخرین ویرایش:
سریال خوبی بود خیلی شبیه خود بازی درست کرده بودن که این یک امتیازه و میتونه طرفدارهای بازی به خودش جذب کنه که از هوشیاری سازنده ها هست فقط درسته که بلا رمزی نقش خودش عالی بازی کرده ولی اگر یکی گیر می اوردن که شبیه الی بود طرفدارهای بازی خیلی خوشحال تر میشدن اما خوب انتخاب و قرار داد بستن با بازیگران ساده نیست که روی هر کی دست گذاشتی فوری بیاد!
با وجود اینکه علاقه زیادی به آنا تورو دارم مخصوصا تو سریال فرینچ اما به نظرم تو قسمت اول ضعیف بازی کرد ولی باقی عالی بودن

آهنگ آخر قسمت اول، اسمش Never Let Me Down Again هست از Depeche Mode.
استقبال از سریال انقدر بالا بوده که این آهنگ معروف دهه ۱۹۸۰، بعد از سال‌ها دوباره به محبوبیت زیادی رسیده و تا رتبه چهارم Shazam هم رفته! :D

do.php

خود Depeche Mode هم ۱۳ سال بعد از آپلود ویدیو توی صفحه رسمی یوتیوب، اسم آهنگ رو ویرایش کرده و آخرش یدونه The Last of Us چپونده! :D

do.php

آهنگ آخر قسمت اول، اسمش Never Let Me Down Again هست از Depeche Mode.
استقبال از سریال انقدر بالا بوده که این آهنگ معروف دهه ۱۹۸۰، بعد از سال‌ها دوباره به محبوبیت زیادی رسیده و تا رتبه چهارم Shazam هم رفته! :D

do.php

خود Depeche Mode هم ۱۳ سال بعد از آپلود ویدیو توی صفحه رسمی یوتیوب، اسم آهنگ رو ویرایش کرده و آخرش یدونه The Last of Us چپونده! :D

do.php
جزو آهنگ های تاپ و معروف اه depeche mode اه.
ولی کماکان کاری که Stranger Things با Running Up That Hill اه Kate Bush کرد رو فکر نکنم سریال دیگه بتونه تکرار کنه :D

• Like
Reactions: Dinosaur

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or