سریال The Last of Us

بخش بزرگی از جذابیت داستان TLoU (شاید بشه گفت مهم‌ترین بخش) به روابط بین جول و الی برمی‌گرده که به تدریج با جلو رفتن بازی، تحول پیدا می‌کنن و از یه جایی به بعد به نقطه‌ای می‌رسن که زمین تا آسمون با برخورد اولیه‌شون متفاوت هستن.
توی سریال هم قاعدتاً همین روند اتفاق می‌افته و برای همین هنوز برای بیننده‌هایی که در جریان ماجراها نیستن، خیلی برای اظهار نظر قطعی در مورد داستان و شخصیت‌ها زوده. :D جول و الی تازه با همدیگه آشنا شدن و چند ساعت بیشتر با هم نبودن (چیزی که بیننده می‌بینه: چند دقیقه) و می‌شه گفت هنوز حتی داستان اصلی شروع نشده!
توی خود بازی هم یادمه اولین بار که تجربه‌ش می‌کردم، بخش ابتدایی به شدت خفن و فراموش‌نشدنی بود (توی سریال هم همین‌طور)، ولی بعد جذابیتش تا یکی دو ساعت کم می‌شد. کلاً اون بخش‌های اول TLoU (به جز افتتاحیه) برای من خسته‌کننده‌ترین بخش‌ها بین هر دو نسخه بودن و خیلی کمتر از بقیه بخش‌ها ازشون خوشم میاد. ولی بعد از اون کلی اتفاق مهم پشت سر هم داشتیم از ماجرای تس و بعدش بیل (هم شخصیت باحالش و هم تله‌هاش) تا ملاقات با سم و هنری و عاقبت ناراحت‌کننده‌شون، از دیدار دوباره با تامی و بعد هم اتفاقات مخوف دیوید و دار و دسته‌ش و در نهایت هم تشکیلات فایرفلای و... انقدر ماجراهای جالب در پیش هست که قسمت اول جلوشون هیچی محسوب نمی‌شه.
بیننده ناآشنا با بازی، هنوز حتی یدونه کلیکر کله‌قارچی هم ندیده که حساب کار دستش بیاد! :D یعنی فعلاً خیلی برای قضاوت در مورد سریال زوده و باید حداقل چند قسمت بگذره تا روابط بین شخصیت‌ها بیشتر شکل بگیره و داستان به یه جای درست حسابی برسه.

احسان منصوری جز اون دسته از افرادیه که هیچوقت بازیش نکرده
حالا اومده بعد از دیدن قسمت اول، سریالو بررسی کرده
پیشنهاد میکنم این ویدیوی بررسیشو حتما ببینید

—————————————​

خوب منم سریالو دیدم و درود میفرستم به تیم سازندش که تونستن از پس این ماموریت غیر ممکن بر بیان یعنی حداقل همین قسمت اول به من ثابت کرد که با یه سریال درست و حسابی طرفیم و امیدوارم در قسمتهای بعدی حتی بهترم بشه. شگفتی سریال برای من بلا رمزی بود ( خودم از مخالفان انتخاب بلا رمزی بودم ولی مثل اینکه خوشبختانه اشتباه میکردم :D) و اصلا باور نمیکردم بتونه اینقدر خوب از پس این نقش خیلی سخت بربیاد،‌ تو همین چند سکانس کوتاهی که ازش دیدم نشون داد چه پتانسیل خفنی داره، امیدوارم سریال در ادامه با همین قدرت ادامه بده
تو این دو روز فقط داشتم نظر مردم و منتقدا میخوندم و از این میزان از نظرات مثبت و عالی حیرت زده شدم. اصلا باور نمیکردم این سریال بتونه اینقدر موفق بشه. =D>

اینم نظر یکی از افرادی که به تازگی سریالو تموم کرده راجب کل سریال‌ و اپیزودهای‌ که بیشتر از بقیه دوست داشته.
حتی ازش پرسیدن به نظرت بدترین اپیزود سریال کدوم بوده؟ گفته اپیزود یک با اینکه از نظرش‌ همین اپیزودم خیلی خوب بوده. دیگه خودتون ببینید اپیزودهای بعدی چیه :D

A7B56C2C-5788-40CB-8229-C99F48AA7D09.jpeg
F009CF41-8553-41F2-AE5B-A9D80A2E2262.jpeg
EB11D142-406E-4980-8850-E4D46E1662C4.jpeg

اینم قشنگ بود
:D

D85CCD7B-F059-4308-A18B-0CBEEF889B68.jpeg

آخرین ویرایش:
قسمت اول رو دیدم ولی چیزی که تو ذوقم زد این بود که خیلی کار تلویزیونی بود تا سینمایی.لوکیشن ها شدیدا استدیویی و کوچیک به نظر میاد .نوع بازیها اکثرا تلویزیونی بود انگار یه کار در سطح سوپرنچرال داری میبینی.
منظورم اینه همینو با گیم او ترونز مثلا مقایسه کنید،اون هر قسمتش انگار یه فیلم سینمایی بود حتی چیزایی مثل سبک فیلمبرداری و رنگپردازی تصویر.ولی last of us همه چیزش تو مدیوم همون تلویزیون بود

قسمت اول رو دیدم ولی چیزی که تو ذوقم زد این بود که خیلی کار تلویزیونی بود تا سینمایی.لوکیشن ها شدیدا استدیویی و کوچیک به نظر میاد .نوع بازیها اکثرا تلویزیونی بود انگار یه کار در سطح سوپرنچرال داری میبینی.
منظورم اینه همینو با گیم او ترونز مثلا مقایسه کنید،اون هر قسمتش انگار یه فیلم سینمایی بود حتی چیزایی مثل سبک فیلمبرداری و رنگپردازی تصویر.ولی last of us همه چیزش تو مدیوم همون تلویزیون بود
به سران hbo زنگ میزنم بگم بشون بعنوان کارگردان استخدامت کنن که سریال رو از مسیر کجش درست کنی :-"

درصد خیلی زیادی از سریال تو محیط باز فیلمبرداری شده ها. کلی ویدیو و فیلم از پشت صحنه اومد قبل انتشار. استودیویی چیه دیگه. مدیومش تلویزیون عه و قراره هم تلویزیونی باشه. سریال سینمایی اصطلاح جدید بود ما شنیدیم؟

به سران hbo زنگ میزنم بگم بشون بعنوان کارگردان استخدامت کنن که سریال رو از مسیر کجش درست کنی :-"
پدرتون سهام دار hbo هسبن که بهتون برخورده؟
اگه تخصص داری تخصصی جواب بده نه مثل فن بوی 13 ساله

درصد خیلی زیادی از سریال تو محیط باز فیلمبرداری شده ها. کلی ویدیو و فیلم از پشت صحنه اومد قبل انتشار. استودیویی چیه دیگه. مدیومش تلویزیون عه و قراره هم تلویزیونی باشه. سریال سینمایی اصطلاح جدید بود ما شنیدیم؟
اون شهر زمان حال و ساختموناش ومحل زندگیشون...چطور متوجه استدیویی بودنش نمیشید؟ :|

زدی تو خال
یه لایو اکشن فن سرویس بود خیلی سال پیش برا بازی ساخته بودند اینم عین اون بو لو باجت آماتوری میداد، قصدم اصلا کوبیدن نیست، اینکه برا اولین بار اینهمه به مدیای اصلی وفادار باشی کار قشنگی بود، ولی اصلا نزدیکِ هیبت سریال های سنگین دیگه نیست
حرف منم همینه.این همه هایپ و خرج و اسم سنگینی که پشت این سریال بود حداقل تو قسمت اول قابل مقایسه با بقیه سریال های سنگین دیگه نبود مثلا:
اون آخرش که میخواستن فرار کنن و سربازه داشت کنار دیوار دستشویی میکرد،واقعا اون صحنه مثل یک صحنه واقعی بود یا استدیویی؟بعد میگن اصطلاح اختراع میکنی :|یا شهری که ساخته بودن اصلا باورپذیر نبود

من میگم این تحلیلا ترجمه کنیم بفرستیم برا سازنده ها اونم هم مثل ما پشماشون بریزه حیفه بخدا :-"
دیگه بهونه ای نیست؟ از قیافه الی رسیدیم به استدیویی و صحنه واقعی ؟ خدا به قسمت بعدی رحم کنه
بهونه چیه؟!!
دعوا و کل کل که نداریم...دارم دقیق و با مثال عینی میگم اینجاهاش از نظر من مشکل داره.اگه میتونید جواب بدید بگید چرا اشتباه میکنم بلکه قانع بشم. اگه نه که میشه همون فن بازیش بودید حالا باید حتما از سریالش هم دفاع کنید.

اینم که میگم از نظر من،نه اینکه خیلی بارم باشه یا علمش رو داشته باشم ولی حداقل چندسال تو استدیو فیلم سازی کار فیلمبرداری و تدوین کردم.آیا شما همین یه مقدار تجربه رو هم دارید؟؟؟

قسمت اول رو دیشب دیدم و با اینکه خسته بودم و صبح باید میرفتم سر کار ولی کامل دیدمش. در یک کلام شاهکار بود، برای منی که عاشق این بازی هستم واقعا لذت بخش بود، با اینکه میدونستم داستان چیه ولی بازم منو میخ کوب کرد. خلاصه امتیاز من به قسمت اول 10/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or