بالاخره تیزر دیدم نه خوب بود نه بد
HBO سریال بد نمیسازه. داستان و جلوه های ویژه میدونیم ک خوبن.
ولی هنوزم این دختره نچسبه فکر کنم شخصا به لذت بردن من توی سریال ضربه شدیدی بزنه
طبق اطلاعات منتشر شده سریال The Last of Us، در تاریخ 15 January برابر با ۲۵ دی ۱۴۰۱ از شبکه HBO پخش شده و در کمتر از یک ساعت بعد بر روی HBOMax منتشر خواهد شد.
منم الان بازیگر کاراکتر الی رو دیدم
اصلا محاله از یه ویدئو گیم محبوب، اقتباس فیلم و سریال بگیری و نتیجه خوب در بیاد! (حالا بر عکسش نه!)
از رزیدنت ایول بگیر تا اسسین کرید و آنچارتد و ویچر و هیلو و تومب ریدر و ... همه Fail
ولی خب بسوزه پدر طمع و میل زیاد به شیر دوشی که الان بیش از یک دهه اس گریبان صنعت سرگرمی رو گرفته
من و مهدی عزیز (@mahdi-xbox ) تصمیم گرفتیم تا فصل اول سریال رو زیرنویس کنیم و یک خاطره از بازیسنتر در زمینه ترجمه سریال های پلی استیشن پروداکشن در وب سایت ساب سین از خودمون به جا بزاریم. البته اگر قصد دارید همون روز پخش سریال رو تماشا کنید، باید کمی صبر کنید چون بعید میدونم ما به سرعت مترجم های حرفه ای برسیم اما پیشنهاد میکنیم برای حمایت از ما این کار رو بکنید و خودم به شخصه به عنوان کسی که با بازی های پلی استیشن بزرگ شده، سعی می کنم توی ترجمه ای که انجام میدم، بازتابی از این قضیه رو حتما به نمایش بزارم و اگر این پروژه خوب پیش بره، حتما تمامی عناوینی که از پلی استیشن پروداکشن منتشر میشن رو به اسم بازی سنتر ترجمه خواهم کرد.