SiminSecret
کاربر سایت
قسمت آخر دوبار اشکمو در آورد ... لحظه ای که داستین به عموی ادی ماجرای مرگش رو گفت و لحظه رسیدن هاپر به الون... سریال بی نظیر تموم شد و عجب فصلی بود، میخکوب کننده از شروع علامت Netflix تا موزیک آخرین سکانس. اون فضا اون عمق شخصیت ها اون حس و نگاهی که بهم داشتن... وای که استیو و ادی و داستین بهترین شخصیت های این سریالن و خدا خدا میکنم یک اسپین آف بسازن که توش ادی باشه. اون صحنه گیتار الکتریک آخرِ هیجان و آدرنالین بود اون مبارزه در برابر خفاش هایی که دورش میچرخیدن، ادی واقعا قهرمان بود. بردران دافر چند روز پیش گفته بودن ایده ای برای اسپین آف دارن که حتی پشمای مسئولین نتفلیکس میریزه چه برسه به مخاطب و الان یک فصل نهایی و یک اسپین آف انتظار رو دیوانه وار سخت میکنه.
نمیدونم قرارِ چه بلایی سر مکس بیاد اما از اون شخصیت هاییه که ظاهر و صدا و اکت و همه چیش اینقدر خوب هست که حاضرم اریکا و نانسی و رابین رو براش قربانی کنم. هر بار که این آدمو تو سریال میبینم احساس میکنم باید نقش الی رو هم این میگرفت که صد حیف...
نمیدونم قرارِ چه بلایی سر مکس بیاد اما از اون شخصیت هاییه که ظاهر و صدا و اکت و همه چیش اینقدر خوب هست که حاضرم اریکا و نانسی و رابین رو براش قربانی کنم. هر بار که این آدمو تو سریال میبینم احساس میکنم باید نقش الی رو هم این میگرفت که صد حیف...