سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
دوبله سریال رو ببینید یکم بخندید :D قسمت ١ از فصل هشت. صدای اریا خیلی بده :D از طرفی صدای کلیگین ( د هاند ) با اونچیزی که هست خیلی خوب درومده و روی شخصیتش اومده. بقیه هم خودتون ببینید البته بعد از مدتی صداها عادی میشن ولی درکل ٨٠ ٩٠ درصد جذابیت سریال نابود میشه واقعا!
پ.ن: نمیدونم رابطه ی جان و عمه رو میخوان چطوری دربیارن :D

آقا الان داشتم اين اپيزود ميديم سرسي گفت i don't want to die not like this not like this not like this واقعا حرف دل منو زد اين چه نويسندگي ايه ، دلم براش سوخت و دوباره ديوار روشون خراب شد و اعصابم خورد شد راستي بازيگر سرسي پست داده تو اينستا كه سرسي مرده پس ديگه صد در صد مرده ولي اي كاش جيمي يه جوري زنده بمونه نصف شمشير رو خورد و زنده موند طبق اين منطقشون اين دردش كمتره من هنوز اميد دارم

احتمال داره دنریس تخت آهنین رو میده به جان . و دنریس بر میگرده به مرین پیش داریو ناهاریس .

فكر نكنم همچين اتفاقي بيفته چون اين از فصل يك وقتي زن كال دروگو شد throne throne ميكرد عمرا مفتي بده بره ، فانتزيم اينه كه تيريونه بزنه با تبر بكشتش ، ولي در هر حال اگه دنريس مرد اميدوارم تيريون پادشاه بشه تا جان جان واقعا اسكله و هیچی از سیاست حالیش نیست حتی اریا یا سانسا از این بهترن تو سیاست

آخرین ویرایش:
بعضی دوستان این تیرکمونارو با موشک سایدوایندر مقایسه میکنند . البته تغصیر سازندهاست که تو قسمت قبل تیرکمونارو خیلی قوی نشون دادن وگرنه اژدها تو این قسمت چهره واقعیش نشون داده شد .
بعد همونطور که شما گفتید جنگ تو واقعیت خیلی وحشتناک . طرف چنان جوری تر میزنه به خودش که اصلا نمیفهمه چکار کنه .

امروز که داشتم سریال میدیدم به این فکر میکردم چرا باید تو تاریخ همیشه حاکما احمق و ظالم باشن ؟ نمونش همین دنریس که تو یلحظه همه چیز رو به اتش کشید .این همه سال سعی کرد خوب باشه اما ناگهان همه چیز رو نابود میکنه . نمیدونم شاید ظلم و ترس اور بودن خصوصیت واقعیه دیکتاتورهاست .
دنریس صرفا به خاطر اینکه احمق شد اینها رو نکشت ! دنریس تصمیم گرفت ملت و تمدن خودش رو بر پا کنه ! از اول تصمیمش این بود که لرد ها رو بر اندازه ، ولی وقتی رسید وستروس خودش دید خبری از اون مردمی که برای برگشتش دعا میکنن جام های شرابشون رو به هم میزنن نبود! دنریس اینکار رو کرد چون نه اونها هیچوقت دنریس رو ملکه خودشون قبول میکردن و نه خودش میتونست این مردمی که نزدیکانش رو کشتن مثل یه فرمانروای خوش‌قلب و عادل رفتار کنه!
از طرفی این حس که چیزی که پدران و مادرنش ساختن رو به زور ازش گرفتن و به هیچ قیمتی نمیخوان بهش پس بدن ! این حس رو درش بیدار کرد که حالا که اینطوریه کلا خرابش میکنم! به عبارتی میشه گفت دنریس اصلا مردم رو نمیدید ، فقط داشت شهر و ساختمون هاش رو خراب میکرد!

فكر نكنم همچين اتفاقي بيفته چون اين از فصل يك وقتي زن كال دروگو شد throne throne ميكرد عمرا مفتي بده بره ، فانتزيم اينه كه تيريونه بزنه با تبر بكشتش ، ولي در هر حال اگه دنريس مرد اميدوارم تيريون پادشاه بشه تا جان جان واقعا اسكله و هیچی از سیاست حالیش نیست حتی اریا یا سانسا از این بهترن تو سیاست
شاید آریا و سانسا از پادشاهی جان دفاع بکنن و جلوی دنریس وایسن

• Like
Reactions: Guardian Angel
شاید آریا و سانسا از پادشاهی جان دفاع بکنن و جلوی دنریس وایسن که جان پادشاه برحقه
صابون به دلتون نزنید ، قضیه خیلی ساده تر و احمقانه تر از این حرفا ختم میشه! به هیچ وجه اینا بابت جنگ دیگه هزینه نمیکنن!

• Like
Reactions: TeTration
آدم نمی دونه واقعا این سطح نزول در نویسندگی سریال رو چجوری توجیه کنه. جدا از همه پلات آرمور های شخصیت ها و غیر واقعی و بودن رخداد ها مثل از بین بردن اون همه کشتی و دیوار های کینگزلندینگ با وجود اسکورپیون ها بدترین جای سریال گند زدن به 7 فصل شخصیت پردازی دنریس و تیریون و جیمی هست. تک تک این شخصیت ها در طول این 7 فصل یک شناخت و درک مشخصی از خودشون به بیننده دادن ، دنریس(هر چقدر هم ازش بدتون بیاد) برده ها رو ازاد کرد و برده دار ها رو گرچه اعدام کرد ولی اونهم به خاطر این بود که برده ها رو به صلیب کشیده بودن ، اژدها های خودش رو به زنجیر کشید چون یک بچه کشته شده بود ، حاظر شد با جان بره شمال و به سرسی حمله نکنه چرا؟ چون که می خواست از زنده ها و انسانها در مقابل ارتش نایت کینگ دفاع کنه بعد هم نصف ارتشش رو (اونجوری که خودشون گفتن) با بهترین همراهش مورمونت از دست داد قبلا هم که یک اژدهاش کشته شده بود ، اما یکدفعه به خاطره جمله میساندری میزنه کل شهر رو با مردمش به خاکستر تبدیل میکنه در عرض 15 دقیقه یک دفعه تمام این شخصیت پردازی خودش تو 8 فصل رو به گند میکشه بدون هیچ دلیلی. دقیقا بدون هیچ دلیلی . هیچ توجیهی برای این رفتار وجود نداشت به احمقانه ترین شکل ممکن فقط می خواستن مثلا بیننده رو شکه کنن و بگن نگاه کنید Mad Queen اینه.
جیمی که بدتر انگار نه انگار تغییر و تحولی تو این بشر شکل گرفته تو این 8 فصل همه رو میذاره کنار و میره میره پیش سرسی تازه به تیریون میگه مردم پایتخت برام ارزشی نداره. خب یعنی یادت نبود 3 اپیزود قبلش گفتی میخواهی برای زنده ها بجنگی یا فصل 3 تو اون حموم میگفت نمی تونست بذاره Mad King بزنه کل شهر رو بترکونه بعد الان میگی برات مهم نیست . دوباره برگشت به تنظیمات کارخونه تو فصل اول.
این دو تا احمق D&D بدجور ریدن . این دو فصل کل این سریال رو با کله کوبوندن زمین. من نمی دونم چه اشکالی داره سریال رو کلیشه ای تموم کنن حتی اگر بخواد پایان خوب داشته باشه . اگر بنا به این باشه که این شخصیت پردازی ها روند تکامل شخصیت ها به یک پایان منطقی رسه صد در صد بهتره که سریال یک پایان کلیشه ای داشته باشه تا اینکه فقط برای شکه کردن بیننده به کثافت بکشن کل سریال رو. واقعا خیلی ناراحتم از اتفاقاتی که افتاد تو این سریال و روندی که تو این دو فصل به خصوص درش رخ داد. بدبختی اینجاست که شاید یک دهه یا بیشتر طول بکشه شایدم هیچ وقت که بخواهند دوباره سریال رو بازسازی کنن.

مرگ ملیساندر و تیر آخر رو هم وقتی خورد که دوباره خواست به جان اسنو نزدیک بشه و جان از این کار ممانعت کرد و دنریس خطاب به جان گفت (( بذار ازم بترسن ))
همین یه خط خوندم فهمیدم بقیشو نباید بخونم..ملیساندر؟!! دوست عزیز دو قسمت پیش مرد..دو قسمت پیشم برای دنی مرگش مهم نبود ..قسمت پیش میساندی مرد و...
بذار ازم بترسن ؟؟؟؟؟!!!!میشه بگی کجای Let it be fear میشه بذار ازم بترسن!!!!؟؟؟ دوست عزیز شما چند بار دیگه هم ببین با زیر نویس بهتر.. فکر کنم زیرنویست لهجه داشته

آدم نمی دونه واقعا این سطح نزول در نویسندگی سریال رو چجوری توجیه کنه. جدا از همه پلات آرمور های شخصیت ها و غیر واقعی و بودن رخداد ها مثل از بین بردن اون همه کشتی و دیوار های کینگزلندینگ با وجود اسکورپیون ها بدترین جای سریال گند زدن به 7 فصل شخصیت پردازی دنریس و تیریون و جیمی هست. تک تک این شخصیت ها در طول این 7 فصل یک شناخت و درک مشخصی از خودشون به بیننده دادن ، دنریس(هر چقدر هم ازش بدتون بیاد) برده ها رو ازاد کرد و برده دار ها رو گرچه اعدام کرد ولی اونهم به خاطر این بود که برده ها رو به صلیب کشیده بودن ، اژدها های خودش رو به زنجیر کشید چون یک بچه کشته شده بود ، حاظر شد با جان بره شمال و به سرسی حمله نکنه چرا؟ چون که می خواست از زنده ها و انسانها در مقابل ارتش نایت کینگ دفاع کنه بعد هم نصف ارتشش رو (اونجوری که خودشون گفتن) با بهترین همراهش مورمونت از دست داد قبلا هم که یک اژدهاش کشته شده بود ، اما یکدفعه به خاطره جمله میساندری میزنه کل شهر رو با مردمش به خاکستر تبدیل میکنه در عرض 15 دقیقه یک دفعه تمام این شخصیت پردازی خودش تو 8 فصل رو به گند میکشه بدون هیچ دلیلی. دقیقا بدون هیچ دلیلی . هیچ توجیهی برای این رفتار وجود نداشت به احمقانه ترین شکل ممکن فقط می خواستن مثلا بیننده رو شکه کنن و بگن نگاه کنید Mad Queen اینه.
جیمی که بدتر انگار نه انگار تغییر و تحولی تو این بشر شکل گرفته تو این 8 فصل همه رو میذاره کنار و میره میره پیش سرسی تازه به تیریون میگه مردم پایتخت برام ارزشی نداره. خب یعنی یادت نبود 3 اپیزود قبلش گفتی میخواهی برای زنده ها بجنگی یا فصل 3 تو اون حموم میگفت نمی تونست بذاره Mad King بزنه کل شهر رو بترکونه بعد الان میگی برات مهم نیست . دوباره برگشت به تنظیمات کارخونه تو فصل اول.
این دو تا احمق D&D بدجور ریدن . این دو فصل کل این سریال رو با کله کوبوندن زمین. من نمی دونم چه اشکالی داره سریال رو کلیشه ای تموم کنن حتی اگر بخواد پایان خوب داشته باشه . اگر بنا به این باشه که این شخصیت پردازی ها روند تکامل شخصیت ها به یک پایان منطقی رسه صد در صد بهتره که سریال یک پایان کلیشه ای داشته باشه تا اینکه فقط برای شکه کردن بیننده به کثافت بکشن کل سریال رو. واقعا خیلی ناراحتم از اتفاقاتی که افتاد تو این سریال و روندی که تو این دو فصل به خصوص درش رخ داد. بدبختی اینجاست که شاید یک دهه یا بیشتر طول بکشه شایدم هیچ وقت که بخواهند دوباره سریال رو بازسازی کنن.
جورج مارتین میدونست که پایان این فیلم در فصل 8 باعث خراب شدن کل شخصیت ها و حتی فیلمنامه میشه به همین دلیل مخالفت کرد . حالا اگه میموند باز هم فصل 8 بهتر از اینی که هست میشد . وقتی که رفت و جاشو یه نویسنده (DUMB) گرفت باید هم شاکی بشیم .

آخرین ویرایش:
عجب اپیزودی بود،این ترکوندن شهر خیلی خوب بود،من دیگه تصمیم گرفتم نه تئوری پردازی کنم و نه توقعی داشته باشم،کلا فرض میکنم اصلا سریال کتاب نداره و این سریال ی داستان مستقل هستش :D
والا اینقد چشم انتظاره یچیز عجیب و کنیبال و .... بودیم و دیدیم دنی اومد زد همه رو جر داد رفت :D یکم زیادی هندی بود فقط خصوصا دروگون،دقت کردین فقط دنریس و دروگون برا کل نیروها و دم و دستگاه سرسی کافی بودن؟
یعنی دنریس میتونست بدون اینکه خون از دماغ هیچکدوم از نیروهاش بیاد بزنه همه رو لت و پار کنه :D بعدشم اگه هر اژدها همچین قدرت اتشی داشت اینا راحت میتونستن کل لشکر مردها رو تو ی چشم بهم زدن با دوتا اژدهایی ک داشتن تار و مار کنن،کلا این چیزا یکم رو مخ بودن یا این جیمی لامصب انگار نه انگار کلی زخمی شده فقط خون ازش میرفت یعنی اگه میخواست میتونست ی بچه دیگه هم بکاره تو شکم سرسی و بعد دیگه خیال راحت بمیرن جفتشون :D
البته این ایرادا رو گفتم چون سریال خودش توقعم رو برد بالا و انتظار این چیزا رو نداشتم ازش،و ی نکته دیگه اینکه دروگون فک کنم راکتور اتمی چیزی داره و وصل شده ب حوزه های گازی و سوخت فسیلی :D
من هر لحظه منتظر ی ریلود کردنش بودم یا اینکه بشینه نفسی چاق کنه ولی انگار نه انگار همینجور با قدرت ادامه میداد،چون من یادمه ی فیلم قبلا دیده بودم ک قدرت آتش اژدها محدود بود.
و در اخرم بنظرم اریا دنی رو میکشه اخرش دیگه هم هیچ تئوری نمیاد تو سرم ک تو اپیزود اخر بخوان درباره وایت واکرا و نایت کینگ توضیح بدن،سعی میکنم از همینی ک هست لذت ببرم چون خداییش سریال باحالیه،حداقل برا من اینجوره :D

این قسمت هیجانش خوب بود، یکم هم کشت و کشتار شد و دلم خنک شد:D فقط مطمئنم که قسمت بعد دوباره گند بالا میارن چون آریا و جان اسنو زنده موندن (مخصوصاً آریا که اصلاً انگاری نامیراس) و بازم آریا قراره همه چی رو زرتی تموم کنه. اون زن و بچه هم از اول قسمت من هی فکر میکردم که از مردان بی چهره باشن که اومدن آریا رو بکشن ولی آخر معلوم شد فقط برای دادن انگیزه به آریا وارد داستان شدن و جالب هم اینجاست که به قول تیریون بین هزاران نفر (یا یه جا میگه میلیون ها نفر که برام سوال شد مگه پکن ـه که جمعیت میلیونی داشته باشه؟:D) اینا زارت و زورت به همدیگه میرسیدن. تیریون رو خیلی احمق جلوه دادن، طرف میدونه که سرسی تسلیم بشو نیست ولی بازم هی میخواد جلوی ننه اژدها رو بگیره. البته ننه اژدها هم نباید دیگه کل شهر رو میسوزوند و همون قلعه کافی بود. تمام قسمت هم مدام میترسیدم که دروگون که به قلعه نزدیک بشه با یه اسکورپین مخفی بزننش ولی خدا رو شکر پلات آرمور این یه جا رو ناامیدم نکرد (ننه اژدها هم که هی بهش Ether تزریق میکرد که یه وقت ماناش تموم نشه و دیگه نتونه Flare بزنه:D). مبارزه مونتین و هاند هم خوب بود و آخرش هم همونی شد که فکر میکردم و از ساختمون پرت شدن پایین ولی اگه توی قسمت بعدی دوباره مونتین زنده بمونه من که حسابی ناامید میشم. این ارتش آنسالیدها و دوتراکی ها هم که انگاری تقسیم سلولی میکنن و هر قسمت تعدادشون بیشتر میشه. خدا رو شکر اینبار یکم استراتژی به خرج دادن و با طرح و برنامه شهر رو فتح کردن. موسیقی این قسمت هم خیلی خوب بود مخصوصاً اون تیکه آخر سریال که آریا در یک حرکت مسخره یه اسب پیدا میکنه و به رستگاری میرسه (اصلاً هدف از این صحنه چی بود؟). یه بار دیگه اثبات شد که آتش اژدها قدرت انفجاری داره و هر چیزی رو خراب میکنه و اون دیواری که جان اسنو پشتش بود احتمالاً یه سپر جادویی چیزی داشته که خط هم برنداشت ولی خب بیخیال، من یکی که دیگه توی سریال دنبال منطق نمیگردم:D خلاصه نسبت به باقی قسمت های این فصل قسمت خوبی بود:>.

پ.ن: فاز این یورون چی بود، شخصیت چیپ و مسخره ای هم داشت و همینجوری فقط میخواستن با جیمی سر و تهش رو بهم بیارن و جیمی رو قهرمانانه شهید کنن:|
پ.ن2: صحبت از جیمی شد:(:((

آخرین ویرایش:
این تاپیک گویا محفل copy&past شده
اومدم نظراتو بخونن دیدم خیلی هاش بدون یه "واو" جابه جایی توی فروم ها و توییت ها و ... خیلی قبل تر نوشته شده
کسی قرار نیست به صلیب بکشونتون ، بد نیست 2 کلامم نظر خودتونو بدون ترس از واکنش دیگران بدید:-"

اتفاقا بنظرم دنریس زود تر عمل کنه و جانو بکشه :D الان بزرگترین تهدید برای سلطنت دنریس جان هست و بنظرت کسی که کل شهرو به آتیش کشید از جون یه نفر میگذره؟
فقط این آریا بد کینه‌ای از دنریس گرفته اما فکر نکنم بتونه دنریس رو بکشه( اگه نایت گینگ رو نمیکشت احتمالش بود)

GoT توسط عالیجنابات D&D تبدیل شده به فیلم هندی. مطمعن باش چنین فرصت نابی رو به هیچ عنوان از دست نمیدن. البته شاید در مجموع جفتشون هم بمیرن. شایدم تو راست بگی اول دنریس جان اسنو رو بکشه بعد سانسا دنریس رو. ولی نظر من اینه که جان اسنو میزنه دنریس رو میکشه تا ریدمان به سرانجام برسه. کلا وقتی نمیدونی باید یه داستان رو چطور تموم کنی کشتن شخصیت ها بهترین کاره.

جناب مارتین هم گویا از دیدن سریال پشماش ریخته و گفته موندم چطوری این پایان شر و ور رو ساختن! البته دقیقا همچین حرفی نزده و گفته تعجب کردم چقدر پایان سریال با پایان من متفاوته اما خوب منظورش همین بود که من گفتم:D

آخرین ویرایش:
همین یه خط خوندم فهمیدم بقیشو نباید بخونم..ملیساندر؟!! دوست عزیز دو قسمت پیش مرد..دو قسمت پیشم برای دنی مرگش مهم نبود ..قسمت پیش میساندی مرد و...
بذار ازم بترسن ؟؟؟؟؟!!!!میشه بگی کجای Let it be fear میشه بذار ازم بترسن!!!!؟؟؟ دوست عزیز شما چند بار دیگه هم ببین با زیر نویس بهتر.. فکر کنم زیرنویست لهجه داشته
البته تقصیر از دوستمون نیست ، هم میساندی تلفظش یه جوریه و با ملیساندرا اشتباه گرفته میشه ، من اولین بار نیست میبینم این خطا رو و مورد دوم هم باز تقصیر از اون اسکلای علافیه که نمی‌دونم دنبال چی میگردن و کی مجبورشون کرده که حتما باید ترجمه و زیر نویس انجام بدن و یه گوگل ترانسلیت میارن بالا و هر چی تحویلشون میده کپی پیست میکنن تو زیر نویس!
حالا باز فیلم و سریال خوبه و دست زیاده میشه ساب یا مترجم خوب پیدا کرد ، تو انیمه رسما ما رو زخم کردن ! هر طفل ۱۲-۱۳ ساله ای اونجا شده مترجم ، و سایتها و گروههای انیمه ای هم چون آدم کم دارن به هر ننه قمری اجازه میدن ساب کنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or