ینی این نویسندرو رسما باید انداخت تو دهن دروگون . گندی زد به فیلم که در تاریخ هم نزدنسریال از رتبه ۲ سایت imdb به رتبه ۴ تنزل پیدا کرد
اپیزد پنجم فصل هشتم تبدیل به بدترین اپیزد کل تاریخ سریال از نظر منتقدین شد
قشنگ خاطرات فصل اخر دکستر برام زنده شد
وضعیت سریال توی فصل اخر طوری شده که هر پایانی توش دربیارن باز یه عده ای میرن تو سایتها 1 میدن منتقدین هم از این قضیه مستثنی نیستنالان مخاطب های GOT سه دسته اند تو کل دنیا: اول افرادی که به هر دلیلی متنفرن از فصل آخر که من فکر می کنم بیشترم کسایی اند که کتاب خوندن و تعدادشون خیلی زیاده و نظرشون قابل احترامه، دوم افرادی از جمله خودم که دارن حال می کنن با سریال بازم به هر دلیلی و سوم کسایی که وانمود می کنن از افراد اول اند که من این مورد نمی فهمم!
من خودم اصلاً یه خط از کتاب نخوندم و هیچ ادعایی هم ندارم شاید اگر خونده بودم مثل خیلی از شماها بودم ولی الان کیف می کنم می بینم هر اپیزود در حدی که شاید خنده دار باشه براتون که 2 فصل آخر از همه فصل ها بیشتر دوست دارم یعنی وقتی نگاه می کنم خطاب به D&D نمی گم ای بابا این چه کاری بود کردی یا این چه بلاییه سر کاراکترا میاری میگم نویسنده سریالن تصمیم گرفتن اینجوری پیش بره اوکی من پام بزارم رو پام لذتش ببرم در مورد Plot Hole ها هم که دیگه الان تو اکثر فیلم ها انقدر ریزبینانه بگردین پیدا می کنین بالأخره مخصوص GOT نیست ولی خب زیاد و کم داره بزرگ و کوچیک هم داره
وضعیت سریال توی فصل اخر طوری شده که هر پایانی توش دربیارن باز یه عده ای میرن تو سایتها 1 میدن منتقدین هم از این قضیه مستثنی نیستن
دلیلش هم تعدد شخصیتهای اصلی سریال هست یه عده فن نایت کینگ بودن یه عده فن سرسی بودن یه عده فن دنریس بودن و همچنین هیترهای این شخصیتها
تمام این ملت هر بلایی سر کارکتر محبوبشون بیاد و شخصیتش متزلزل بشه سریعا حمله میکنن به سریال
یه عده هم که هنوز اپیزود رو ندیده میرن نمرات رو میبینن و ذهن خودشون رو درگیر میکنن
اگر این اپیزود کانیبال کبیر هم ظهور میکرد باز یه عده ای میگفتن چه معنی داره اژدها به این بزرگی از ناکجا اباد اومد توسریال
اگر سامانه های یورون اژدها رو میزد باز یه عده میگفتن چرا اینقدر دقیقن هدایت لیزری روشون نصبه
در کل سریالهایی با این وسعت و حجم داستان هرجوری هم سر و ته داستان رو هم بیارن اخرش به این وضعیت گرفتار میشه
در کل چیزی که واقعیت هست اینه که تو سطح این سریال دیگه تا مدتها سریالی نمیاد
تو سریال اره همین دو تا موندن ولی یه سری شایعات هست که میگه no one در اصل ریگار تارگرین هست بابای جان که فکر نکنم درست باشه و تو کتابم ممکنه 1 الی 2 تا تارگرین دیگه باشن که چون نخوندم و دو شماره اخر کتاب هم منتشر نشده نمیتونم با قطعیت نظری بدم.دوستان از خاندان تارگرین فقط دنی و جان موندن؟ یعنی اگه مثلا جان کشته بشه نسلشون منقرض میشه؟
سلام بی انصافی هست که بیشتر از نیم ساعت وقت گذاشتم و این پست رو نوشتم ولی فقط این یه مورد از اشتباه رو از مطلبم کشیدی بیرون هر کسی میتونه متوجه بشه که بخاطر تشابه اسمی ملیساندر و میساندی این اشتباه رخ داده و من فکر میکنم شما با علم به اینکه میدونستی سو تفاهم شده فقط جهت ترول این پست رو دادی البته همون بهتر که شما با دیدن این مورد ادامه مطلب رو نخوندید . let it be fear ترجمه اش میشه بذار ترس باشه که با توجه به حرف های قبلی دنریس که میگه I dont have love here I only have fear منظورش همون هست بذار ازم بترسن و اگر این موضوع خوشحالت میکنه بدون که با زیرنویس آرین دراما دیدم پس پیشنهاد من به شما این هست که اون سکانس رو چند بار دیگه با دقت ببینید البته اگه زیرنویستون لهجه نداشته باشه.همین یه خط خوندم فهمیدم بقیشو نباید بخونم..ملیساندر؟!! دوست عزیز دو قسمت پیش مرد..دو قسمت پیشم برای دنی مرگش مهم نبود ..قسمت پیش میساندی مرد و...
بذار ازم بترسن ؟؟؟؟؟!!!!میشه بگی کجای Let it be fear میشه بذار ازم بترسن!!!!؟؟؟ دوست عزیز شما چند بار دیگه هم ببین با زیر نویس بهتر.. فکر کنم زیرنویست لهجه داشته
اتفاقا تمام کسایی که فن این سریال شدن به خاطر عکس چیزی که میگی طرفدار این سریال شدن.شخصیت های خیلی مهمتر از اینها تو فصول قبل خیلی راحت حذف شدن.مثلا اون موقع چطور کسی نمیرفت به رد ودینگ امتیاز 1 بده؟مگه ند و راب و جان اسنو تو این سریال نمردن؟مگه اون همه شخصیت منفی گنده تر از سرسی نمردن؟وضعیت سریال توی فصل اخر طوری شده که هر پایانی توش دربیارن باز یه عده ای میرن تو سایتها 1 میدن منتقدین هم از این قضیه مستثنی نیستن
دلیلش هم تعدد شخصیتهای اصلی سریال هست یه عده فن نایت کینگ بودن یه عده فن سرسی بودن یه عده فن دنریس بودن و همچنین هیترهای این شخصیتها
تمام این ملت هر بلایی سر کارکتر محبوبشون بیاد و شخصیتش متزلزل بشه سریعا حمله میکنن به سریال
یه عده هم که هنوز اپیزود رو ندیده میرن نمرات رو میبینن و ذهن خودشون رو درگیر میکنن
اگر این اپیزود کانیبال کبیر هم ظهور میکرد باز یه عده ای میگفتن چه معنی داره اژدها به این بزرگی از ناکجا اباد اومد توسریال
اگر سامانه های یورون اژدها رو میزد باز یه عده میگفتن چرا اینقدر دقیقن هدایت لیزری روشون نصبه
در کل سریالهایی با این وسعت و حجم داستان هرجوری هم سر و ته داستان رو هم بیارن اخرش به این وضعیت گرفتار میشه
در کل چیزی که واقعیت هست اینه که تو سطح این سریال دیگه تا مدتها سریالی نمیاد
در مورد اسکورپیونها به نظرم قسمت قبل یورون صرفا از عنصر غافلگیری استفاده کرد وگرنه تو حالت تهاجمی بعید میدونم اینقدر راحت میزدنشببین خیلی راحت ایرادات این فصل رو میشد جلوش رو گرفت.الان قضیه اسکورپیون کاملا تناقضه.سه تیر پشت هم به یک اژدهای در حال پرواز در عرض 30 ثانیه تو اپیزود 4 و اپیزود 5 که دیگه انگار لاکپشت پشت این اسلحه ها بود.به نظر خودم اپیزود 5 کاملا منطقی و خوب بود ولی با منطق اپیزود 4 جور در نمیومد!اگر تو اپیزود 4 جور دیگه ای اژدها کشته شده بود الان این حرفها در مورد این اپیزود نبود.یا آریایی که تو اپیزود 3 از فرار عاجز بود چطور با سرعت باد به نایت کنیگ حمله میکنه؟چرا باید همچین تناقضی باشه تو یک اپیزود؟چرا باید دنی یهویی مد کویین بشه در صورتی که داستان و اتفاقات همه داشت دنی رو به این سمت میبرد ولی تو این اپیزود متاسفانه هیچ اتفاقی در این جهت نیفتاد.کاش میساندی رو داخل این اپیزود کشته بود سرسی.اینها همه مشکلات نویسنده هاست.بهانه بیننده نیست.وقتی این همه ایراد تو سریال باشه کم کم ایرادات کوچیک تر هم تو چشم میاد و همه بهانه گیر میشن.
سریال از رتبه ۲ سایت imdb به رتبه ۴ تنزل پیدا کرد
اپیزد پنجم فصل هشتم تبدیل به بدترین اپیزد کل تاریخ سریال از نظر منتقدین شد
قشنگ خاطرات فصل اخر دکستر برام زنده شد