S0lid Snake
کاربر سایت
دوستان کسی در مورد تولیدمثل اژدها چیزی میدونه مثلا تخم هاشون چجوری به وجود میاد اصلا دروگون نره یا ماده ؟
بیشتر از پایان سریال نگران نسل این گوگولی مگولیا شدم 

دوستان کسی در مورد تولیدمثل اژدها چیزی میدونه مثلا تخم هاشون چجوری به وجود میاد اصلا دروگون نره یا ماده ؟بیشتر از پایان سریال نگران نسل این گوگولی مگولیا شدم
![]()
منم برام قابل درک نبود کلا اون سکانس. خیلی جدی و بی ربط به شخصیتش تو سیزن های قبلی بود.توی سیزن قبلی توی جنگ دنریس ولنیسترها ، این بران یه از خودگذشتگی کرد و به طرز محیر العقولی با یه پرش جانانه، جیمی رو از آتش اژدها و مرگ نجات داد و با یک زیرآبی جانانه تر با اون همه لباس جنگی، از اون سر دریاچه در اومد( سلام بر هندوستان!) کاری به هندی بودن اون سکانس ندارم اما سوالم اینجاست آدمی که حاضره جونشو برای جیمی بده ( قطعا جون مهم تر از پوله) چه طوری حاضر می شه به خاطر پول بهش خیانت کنه؟ یا نباید بهش خیانت می کرد یا اونجا فصل پیش اصلا نباید از خودگذشتگی می کرد و جیمی یه جور دیگه نجات پیدا می کرد! در اون صورت شخصیت پردازیش و پول پرستیش ( که از اول سریال هم به خوبی بهش پرداخته شده) مشکلی نداشت! اما با در نظر گرفتن اون ایثار! این خیانتش زیاد باورپذیر نیست! که این هم عیب نویسندگی فیلمنامه است!
اصلا این چطوری انقدر راحت رفت جایی که جیمی و تیریون بودن؟ اونجا گارد مارد خبری نیست؟ یعنی سرسی یه 3و4 تا mercenary استخدام می کرد میتونست بکشه اینا رو؟توی سیزن قبلی توی جنگ دنریس ولنیسترها ، این بران یه از خودگذشتگی کرد و به طرز محیر العقولی با یه پرش جانانه، جیمی رو از آتش اژدها و مرگ نجات داد و با یک زیرآبی جانانه تر با اون همه لباس جنگی، از اون سر دریاچه در اومد( سلام بر هندوستان!) کاری به هندی بودن اون سکانس ندارم اما سوالم اینجاست آدمی که حاضره جونشو برای جیمی بده ( قطعا جون مهم تر از پوله) چه طوری حاضر می شه به خاطر پول بهش خیانت کنه؟ یا نباید بهش خیانت می کرد یا اونجا فصل پیش اصلا نباید از خودگذشتگی می کرد و جیمی یه جور دیگه نجات پیدا می کرد! در اون صورت شخصیت پردازیش و پول پرستیش ( که از اول سریال هم به خوبی بهش پرداخته شده) مشکلی نداشت! اما با در نظر گرفتن اون ایثار! این خیانتش زیاد باورپذیر نیست! که این هم عیب نویسندگی فیلمنامه است!
الان کدوم قسمت عالی بوده و برای من توضیح بدهدیگه یه سری هم شورش رو درآوردن اگر بهترین اپیزود تاریخ سریال هم ساخته شه ۰ میدن
به جز قسمت ۳ بقیه قسمتا این فصل همگی عالی بودن
kate upton یا daddario ?خوب بود 8 میدم. خیلی دوست دارم مرگ اریا رو ببینم با اینکه شخصیت خوبی داره. ولی تو انتخاب بازیگرش گند زدن.
احتملا دنی تو جنگ کشته میشه. جیمی سرسی رو میکشه و جان یا تیریون شاه بشه. ولی خدایی اگه اریا بزنه سرسی رو بکشه دیگه خیلیییی ابکی میشه![]()
دفعه اولشون هم نیست. هر بار یهویی میبینیم صد تا کشتی از ناکجاآباد ظاهر میشن و میریزن سر ملت! احتمالاً اینا یه سیستم پیشرفتهای دارن که مثلاً کراکن زیر دریا حملشون میکنه و بعد در مواقع نیاز میاد بالا و کشتیها رو تُف میکنه و برای همین انقدر غافلگیر میکنن ملت رو!یه چیزی که من نفهمیدم واقعا کشتی های یورون بود! دنریس داشت خیلی خوشحال واسه خودش میرفت اینارو نمیدید یعنی؟ از زیر آب در اومدن؟
یه سرچی زدم، مثل اینکه اژدهایان توی این داستانها میتونن جنسیت خودشون رو تغییر بدن و نقش نر و ماده رو ایفا کنن!دوستان کسی در مورد تولیدمثل اژدها چیزی میدونه مثلا تخم هاشون چجوری به وجود میاد اصلا دروگون نره یا ماده ؟بیشتر از پایان سریال نگران نسل این گوگولی مگولیا شدم
![]()
معلومه سواد سینماییت در حد دبستانهطرف تا دیروز بهترین سریال عمرش خانه به دوش بوده حالا اینجا گیم و داره میترکونهخسته نباشی دلاور !
این قسمت ۴ خیلی بهتر از قسمت ۳ بود هرجوری حساب کنیم طوری که ۳ باید فراموش بشه به کل