vaan 2
کاربر سایت
نسبت به اون چیزی (جوجه هایی) که تو ۵ فصل اول بودن و هیچ مشکلی براشون پیش نمیومد! ولی الان که ۳۰-۴۰ برابر بزرگتر از فصل ۴-۵ شدن به همین راحتی شتک میشن! باز اون بالستیک لانچر نایت کینگ رو میتونستم حضم کنم ، ولی این نیزه های سرسی اصلا تو کتم نمیره ! نترس خیلی زودتر از انتظارت دروگو رو در هیبت بالریون میبینی ، درست مثل ویژن دنریس تو برج جادو اگه اشتباه نکنم، که سایه اش کل کینگز لندینگ رو پوشونده بود!اوج جسه و قدرت !؟!؟؟!؟اژدها های دنریس الان نهایت 5 یا 6 سال سن دارن , بعد شما میگی اوج قدرت و جسه ؟!؟! شما فکر کنم در مورد اژدها ها تو دنیای GOT اطلاعاتی نداری , چون اوج جسه و قدرت میشه Balerion the Black Dread اژدهای اگان فاتح که تا حدود 200 سال عمر کرد , دروگون (بزرگترین اژدهای دنریس ) در برابر بالریون مثل بچه میمونه !!!
بالریون بزرگترین اژدهای خاندان تارگرین (House Targaryen) بود، هر کدام از دندان های او به بزرگی یک شمشیر بود و آرواره ی او به اندازه ای عظیم بود که می توانست یک ماموت را ببلعد. آتش او به سیاهیِ رنگ فلس هایش بود، بال های وی به اندازه ای وسیع بود که در هنگام عبور بر فراز یک شهر، تمام شهر در زیر سایه ی بال های وی قرار می گرفت.
البته مثل اینکه تو کتاب از دروگون به عنوان حلول دوباره بالریون یاد شده , منتهی حالا حالاها جا داره تا به اوج قدرت و جسه برسه !
باز خدا رو شکر چند پست قبل خودم به رعب سیاه اشاره کردم