K I 1 1 E R
ناظم انجمن
یـ نفر به من توضیح بده اژدهای دنریس چجوری مرد اگه یورون پشت صخره ها بود چجوری دنی ندیدشون نکنه صخره هم جادویی بود ؟ به خدا منطق رخت بسته از این سریال !
آخرین ویرایش:
دو نوع مرده داریم.نایت کینگ مگه قسمت قبل دستاشو بلند نکرد همه مرده ها زنده شدن چشاشون آبی شد بعدش وقتی نایت کینگ کشده شد همه لشگرش هم پودر شدن پس تو مراسم funeral اون جسد ها از کجا اومده بود از جمله جسد یارو فرمانده نایت واچ؟ اخه چرا این همه به شعور مخاطب توهین میکنن؟
من شک ندارم جیمی در نهایت سرسی رو میکشه.دقت کردید چجوری گند زدن به شخصیت پردازی جیمی ؟ جیمی آدم بدی بود بعد کم کم خوب شد تا جایی که جنگدین واسه شمال رو به خواهرش ترجیه داد بعد باشنیدن حرف سانسا دوباره تحریک شد و گفت من آدم خوبی نیست وای خدا چقدر افتضاح میتونه باشه یـ فیلمنامه چقدر شو رانر ملت رو احمق فرض کرده چقدر !
من هم می خواستم اینا رو بگم شما گفتیو نوع مرده داریم.اونهایی که حالت زامبیهای داغون رو دارن، اسمشون Wight هست و حضرت نایتکینگ هر وقت اراده میکرد، دستش رو میبرد بالا و مردههای بدبخت به شکل Wight به زندگی برمیگشتن. تقریباً همه لشکر نایتکینگ به جز چند تا خفنشون از اینا تشکیل میشدن و اون کاراکترهای خوبی که اواخر اپیزود قبلی زنده شدن هم از این دسته بودن. این Wightها بعد از مرگ هم دوباره مثل جسد میافتن زمین و پودر نمیشن.
اونهایی که پودر میشدن White Walkerها بودن که هرکدوم به تنهایی یه لشکر محسوب میشدن و کشتنشون اصلاً راحت نبود. متأسفانه توی اپیزود قبلی اینا نقش شلغم رو ایفا کردن و فقط توی صحنه آخر حضور پررنگی داشتن که اونجا هم...![]()
واقعا اون قسمتی که اینا رفتن به سرسی پیشنهاد تسلیم شدن بدن چی بود؟! اون دروگون بی دفاع رو هم با خودشون برده بودن جلوی اون راکت هاچه دلیلی وجود داشت که سرسی نزنه همشونو بترکونه؟
تیریون رو هم که تبدیل به یک عدد سوپر احمق به تمام معنا کردن. طرف رفته به کسی که به خونش تشنه هست و هر جوری شده میخواد بکشتش و قدرت بالاتر رو هم داره میگه تو یک هیولا نیستی و بیا تسلیم شو
یاد افسانه جومونگ افتادم طرف با دست خالی میرفت پیش دشمن و خوش و خرم برمیگشت!
من عاشق این کاراکتر بودم، یه جا لیتل فینگر بازی داد. کاری که احدی از دستش ساخته نبود. تو جنگ با استنیس جوری کشتیاشو ترکوند آدم جیگرش حال می اومد. بیننده هم مثل لشگر استنیس غافلگیر می شد. بگومگوهاش با جافری حرف نداشت. اون دیالوگش تو دادگاهش عالی بود. شخصیت شناسیش از این یارو بران ( که همون اول فهمیده بود این چقدر پول پرسته) با اون حرفی که مرتب بهش می زد اگه بهت پول دادن منو بکشی من دوبرابرش بهت می دم که این کار نکنی که باعث نجات جونش هم توی این قسمت شد عالی بود. اما از اون قسمت که باباشو کشت و در رفت یه مقدار خنگ شد. یه دلیلش اینه که نویسنده ها خواستند این کاراکتر به طور غیرطبیعی باهوش نباشه و باورپذیرتر باشه و گاهی سوتی بده. یه دلیل دیگه اش اینه که می خواستند دوست داشتنی ترین شخصیت سریال رو به جان اسنو بدن. دلیل دیگه اش هم اینه که خواستند بیشتر روی خوش قلبی تیریون تاکید کنند و مثلا تفاوت اونو با شخصیتی مثل لیتل فینگر ( که او هم بسیار باهوش بود و فقط به کمک قدرت برن رسواش کردن.) بهتر نشون بدن. این که آدم باهوش لزوما بد ذات نیست! اما از طرفی هم قبول دارم از این طرف دیوار هم نباید افتاد و اونو خیلی خنگ نشون داد. چون این میزان خنگی هم برای این کاراکتر باور پذیر نیست! این حرکت آخرش جلوی سرسی خیلی گاگول طور بود!البته تیریون که دیگه حتی یه دیالوگ متوسطه تو سریال ندارن ، قبلاً حیله گر بود ، فریبنده بود ، توانایی قانع کردن دشمنانش رو هم داشت، الان نمیتونه دوستانش قانع کنه ، به قولی اون تیری که به پدرش زدخودش رو زخمی کرد و این قسمت میساندی کشته نشد ، تیریون بود که واقعا کشته شد!
این مذاکرات قبل از جنگه، یه بخش از جنگه و از دو طرفین حق ندارن همدیگه رو هدف قرار بدن تو این شرایط، به جز اونایی که اسیر کردن یا خودشون از حد میرن جلوتر (مثلا تیریون که رفت جلو).واقعا اون قسمتی که اینا رفتن به سرسی پیشنهاد تسلیم شدن بدن چی بود؟! اون دروگون بی دفاع رو هم با خودشون برده بودن جلوی اون راکت هاچه دلیلی وجود داشت که سرسی نزنه همشونو بترکونه؟
تیریون رو هم که تبدیل به یک عدد سوپر احمق به تمام معنا کردن. طرف رفته به کسی که به خونش تشنه هست و هر جوری شده میخواد بکشتش و قدرت بالاتر رو هم داره میگه تو یک هیولا نیستی و بیا تسلیم شو
قبلش هم گفتن نوی همین اپیزودواقعا اون قسمتی که اینا رفتن به سرسی پیشنهاد تسلیم شدن بدن چی بود؟! اون دروگون بی دفاع رو هم با خودشون برده بودن جلوی اون راکت هاچه دلیلی وجود داشت که سرسی نزنه همشونو بترکونه؟