aliahmadi2
کاربر سایت
جدی کالیسی چه فکری پیش خودش کرد که با 30 نفر آنسالید(که اصلا معلوم نیست اینا چطوری زنده در رفتن
) رفته به سرسری میگه تسلیم شو 

پروموی قسمت 4 دنریس رونشون میده که موهاش کامل بازه ( از نظر روحی قشنگ به هم ریخته ). تیریون هم خیلی با شک و شبهه نگاهش میکنه . من فکر میکنم دنریس میمیره یا اینکه مثل پدرش mad میشه و اتیش بازی راه میندازه ( سر اینکه جان خیلی خاطرخواه داره و دوروبرشن خیلی سرخورده شد و الانم خشم از دست دادن اژدها هم موستولی شده و دور از انتظار نیست که حرکت خفنی بزنه .
بابا این سانسا باید میمید... بکش بیرون دیگه...
من فک کنم یه کلیف هنگر داریم قسمت بعد اونجا که یورون اسمون رو نگاه کرد خیلی رفته رو مخم. اینا با اون S400هاشون دیگه از هیچ احدی ترسی ندارن کشتی ها رو هم که پرپر کردن .
بریم بگیم جون مادرت نورپردازیت درست باشه ناموسا...!!!!
همشون که اینا نیستن ، اینا نقش پیک رو داشتنجدی کالیسی چه فکری پیش خودش کرد که با 30 نفر آنسالید(که اصلا معلوم نیست اینا چطوری زنده در رفتن) رفته به سرسری میگه تسلیم شو
![]()
همشون که اینا نیستن ، اینا نقش پیک رو داشتن
من فک کنم یه کلیف هنگر داریم قسمت بعد اونجا که یورون اسمون رو نگاه کرد خیلی رفته رو مخم.
آخ گفتی , برا منم دقیقا همینطور هست . کشتی هاش همه مجهز به کمان هایی که کایبرن درست کرده هست ( کمان که چه عرض کنم بقول بچه ها S400) , قیافه یورون اون لحظه آخر چرا تغییر کرد؟ چی دید تو آسمون مگه ؟
![]()
شاید سرسی بالاخره به آرزوش رسیده و فیل گیرش اومده!من فک کنم یه کلیف هنگر داریم قسمت بعد اونجا که یورون اسمون رو نگاه کرد خیلی رفته رو مخم. اینا با اون S400هاشون دیگه از هیچ احدی ترسی ندارن کشتی ها رو هم که پرپر کردن .
اخ اخ ارمور ببنده که خداس....آره موافقم کاملا
اون نگاه یورون بی دلیل نیست
اکثر کامنتای فروم های خارجی رو خوندم میگن به احتمال قوی دروگو قرار آرمور ببنده![]()
احتمالش هست که قدرت های برن بعد از مرگ نایت کینگ از کار افتاده باشه.آقا شما خودتو یه لحظه بذار جای دنریس
به لحظه ورودت برای شاخ تو شاخ شدن با دشمنت (نایت کینگ) یه شخصی به اسم برن وجود داره که کل آمار طرف رو آنلاین بهت میده
میگه یارو همین الان دیوار رو آورد پایین ، اژدها داره و فلان وقت میرسه و از این حرفا
مطمئن میشی که هم علم غیب داره هم میتونه در لحظه هر جا بخواد حضور داشته باشه
انقدرم آگاهه که قشنگ نقشه میکشه این اهریمن باستانی (شاه شب) دقیقا میاد تو فلان نقطه که به خدمت من برسه و همین اتفاق هم میوفته.
حالا شما که دنریس باشید دقیقا چرا برای جنگ های بعدی نباید با این فرد مشورت کنید ؟
من بودم میذاشتم رو کولم با خودم میبردمش این برن الان با ارزش ترین دارایی کل وستروسه
اون طوری که یورن آخر پرومو شخم رفت ، فقط سه تا سناریو به ذهنم میرسه!پروموی قسمت 4 دنریس رونشون میده که موهاش کامل بازه ( از نظر روحی قشنگ به هم ریخته ). تیریون هم خیلی با شک و شبهه نگاهش میکنه . من فکر میکنم دنریس میمیره یا اینکه مثل پدرش mad میشه و اتیش بازی راه میندازه ( سر اینکه جان خیلی خاطرخواه داره و دوروبرشن خیلی سرخورده شد و الانم خشم از دست دادن اژدها هم موستولی شده و دور از انتظار نیست که حرکت خفنی بزنه .
بابا این سانسا باید میمید... بکش بیرون دیگه...
من فک کنم یه کلیف هنگر داریم قسمت بعد اونجا که یورون اسمون رو نگاه کرد خیلی رفته رو مخم. اینا با اون S400هاشون دیگه از هیچ احدی ترسی ندارن کشتی ها رو هم که پرپر کردن .
بریم بگیم جون مادرت نورپردازیت درست باشه ناموسا...!!!!
واقعاافکر کردید دروگو بی ارزشه ، یعنی هنوز با سبک داستان نویسی نویسنده های got آشنا نشدید ! این قسمت ریگال رو به همین راحتی قربانی کردن که تو فقط به این فکر کنی که حالا دنریس میخواد چی کار کنه ، در حالی که قسمت بعد دروگو کل رد کیپ و گینگزلندیگ رو تبدیل به کوره میکنه و ملت به خاطر اون تعلیق و چالش ایجاد شده قسمت قبل هیجان زده میشن ! البته در اینکه دنریس و دروگو آخرش میمیرن جای هیچ شکی برام نمونده ،اصلا 2000 نفر هم با خودش برده باشه، وقتتی دراگونش دیگه عملن بی ارزشه چرا اینقدر باید ادعا داشته باشه؟
به محض اینکه شر دنریس کم شد مونتین رو میفرسته سراغ یورن!!!
فکر کن اژدها هایی که قد گنجیشک بود تا اینجا ایمورتال بودن ، بعد وقتی تو اوج جسه و قدرتشون هستن برای ایجاد حس تعلیق، مثل مگس می افتن! دست مریزاد