سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
پروموی قسمت 4 دنریس رونشون میده که موهاش کامل بازه ( از نظر روحی قشنگ به هم ریخته ). تیریون هم خیلی با شک و شبهه نگاهش میکنه . من فکر میکنم دنریس میمیره یا اینکه مثل پدرش mad میشه و اتیش بازی راه میندازه ( سر اینکه جان خیلی خاطرخواه داره و دوروبرشن خیلی سرخورده شد و الانم خشم از دست دادن اژدها هم موستولی شده و دور از انتظار نیست که حرکت خفنی بزنه .
بابا این سانسا باید میمید... بکش بیرون دیگه...
من فک کنم یه کلیف هنگر داریم قسمت بعد اونجا که یورون اسمون رو نگاه کرد خیلی رفته رو مخم. اینا با اون S400 :)) هاشون دیگه از هیچ احدی ترسی ندارن کشتی ها رو هم که پرپر کردن .
بریم بگیم جون مادرت نورپردازیت درست باشه ناموسا...!!!!

پروموی قسمت 4 دنریس رونشون میده که موهاش کامل بازه ( از نظر روحی قشنگ به هم ریخته ). تیریون هم خیلی با شک و شبهه نگاهش میکنه . من فکر میکنم دنریس میمیره یا اینکه مثل پدرش mad میشه و اتیش بازی راه میندازه ( سر اینکه جان خیلی خاطرخواه داره و دوروبرشن خیلی سرخورده شد و الانم خشم از دست دادن اژدها هم موستولی شده و دور از انتظار نیست که حرکت خفنی بزنه .
من فک کنم یه کلیف هنگر داریم قسمت بعد اونجا که یورون اسمون رو نگاه کرد خیلی رفته رو مخم. اینا با اون S400 :)) هاشون دیگه از هیچ احدی ترسی ندارن کشتی ها رو هم که پرپر کردن .

آره موافقم کاملا
اون نگاه یورون بی دلیل نیست
اکثر کامنتای فروم های خارجی رو خوندم میگن به احتمال قوی دروگو قرار آرمور ببنده :دی

من فک کنم یه کلیف هنگر داریم قسمت بعد اونجا که یورون اسمون رو نگاه کرد خیلی رفته رو مخم.

آخ گفتی , برا منم دقیقا همینطور هست . کشتی هاش همه مجهز به کمان هایی که کایبرن درست کرده هست ( کمان که چه عرض کنم بقول بچه ها S400 :D ) , قیافه یورون اون لحظه آخر چرا تغییر کرد؟ چی دید تو آسمون مگه ؟ :-?

آخ گفتی , برا منم دقیقا همینطور هست . کشتی هاش همه مجهز به کمان هایی که کایبرن درست کرده هست ( کمان که چه عرض کنم بقول بچه ها S400 :D ) , قیافه یورون اون لحظه آخر چرا تغییر کرد؟ چی دید تو آسمون مگه ؟ :-?

مثل اینکه این یکی کویین رو هم میخاد به دست بیاره :D

• Like
Reactions: Silent Storm
شاید سرسی بالاخره به آرزوش رسیده و فیل گیرش اومده! :دی

dsrg_h4dbad49e.jpg

اینجور که بوش میاد این قسمت هم گند زده

رفقا یه پولی جمع کنید برا این دوستمون یه جایزه ای بخریم , بالاخره کلی زحمت داره میکشه و ذوق میکنه سر نمرات سریال :):)

آقا شما خودتو یه لحظه بذار جای دنریس
به لحظه ورودت برای شاخ تو شاخ شدن با دشمنت (نایت کینگ) یه شخصی به اسم برن وجود داره که کل آمار طرف رو آنلاین بهت میده
میگه یارو همین الان دیوار رو آورد پایین ، اژدها داره و فلان وقت میرسه و از این حرفا
مطمئن میشی که هم علم غیب داره هم میتونه در لحظه هر جا بخواد حضور داشته باشه
انقدرم آگاهه که قشنگ نقشه میکشه این اهریمن باستانی (شاه شب)‌ دقیقا میاد تو فلان نقطه که به خدمت من برسه و همین اتفاق هم میوفته.
حالا شما که دنریس باشید دقیقا چرا برای جنگ های بعدی نباید با این فرد مشورت کنید ؟
من بودم میذاشتم رو کولم با خودم میبردمش این برن الان با ارزش ترین دارایی کل وستروسه
احتمالش هست که قدرت های برن بعد از مرگ نایت کینگ از کار افتاده باشه.

اگه این اپیزود جزو فصل ۸ نبود و بعد از اون اپیزود افتضاح قبلی نمیومد میگفتم اپیزود خوب و استانداردی بود برای این سریال.ولی بدون اینها که گفتم یه اپیزود معمولی تو فصل آخر بحساب میاد.بماند که اژدهای دنریس مسخره مرد.مثل ویسیریون که اونم مزخرف مرد.با ابهت ترین موجودات سریال نباید اینقدر راحت بمیرن.بماند که داستان انواع سوتی ها و مشکلاتو داره.کلا عادی شده.بعد فصل ۶ دیگه این سریال مثل قبل نشد.

قسمت بعد بنظرم سرسی ببره جنگو ولی قسمت آخر حس میکنم سرسی و دار دسته اش کلا نابود شن.یه حسی بهم میگه داستان نایت کینگ تو قسمت آخر ادامه پیدا کنه.

اون طوری که یورن آخر پرومو شخم رفت ، فقط سه تا سناریو به ذهنم میرسه!

۱- یه اسکادران کامل b52 دیده:D

۲- به هر ترتیبی شده ، تحریک دنریس یا خشم از دست دادن برادرا دروگو تحریک شده رشد هورمونیش افزایش پیدا کرده باشه و چند برابر بزرگتر از Black Dread (بالریون)شده باشه!
۳- ریگال : بیاین بخورینش ، son of the ...

بعدشم در اینکه یا آریا می‌کشه سرسی یا اینکه در قتلش نقش داره شک نکنید !
دنریس هم بعد از نابود کردن کینگز لندینگ میمره و به دروگو می‌پیونده درست مثل رویای فصل دوم!

اصلا 2000 نفر هم با خودش برده باشه، وقتتی دراگونش دیگه عملن بی ارزشه چرا اینقدر باید ادعا داشته باشه؟
واقعاافکر کردید دروگو بی ارزشه ، یعنی هنوز با سبک داستان نویسی نویسنده های got آشنا نشدید ! این قسمت ریگال رو به همین راحتی قربانی کردن که تو فقط به این فکر کنی که حالا دنریس میخواد چی کار کنه ، در حالی که قسمت بعد دروگو کل رد کیپ و گینگزلندیگ رو تبدیل به کوره می‌کنه و ملت به خاطر اون تعلیق و چالش ایجاد شده قسمت قبل هیجان زده میشن ! البته در اینکه دنریس و دروگو آخرش میمیرن جای هیچ شکی برام نمونده ،

من شخصیت ها برام مهم نیستن ، ولی اصلا دلم نمی‌خواست بلایی سر اژدهاها بیاد اونم به این اشکال احمقانه!

• Like
Reactions: TheGodfather
به محض اینکه شر دنریس کم شد مونتین رو می‌فرسته سراغ یورن!!!

فکر کن اژدها هایی که قد گنجیشک بود تا اینجا ایمورتال بودن ، بعد وقتی تو اوج جسه و قدرتشون هستن برای ایجاد حس تعلیق، مثل مگس می افتن! دست مریزاد

اوج جثه و قدرت !؟!؟؟!؟ :| اژدها های دنریس الان نهایت 5 یا 6 سال سن دارن , بعد شما میگی اوج قدرت و جثه ؟!؟! شما فکر کنم در مورد اژدها ها تو دنیای GOT اطلاعاتی نداری , چون اوج جثه و قدرت میشه Balerion the Black Dread اژدهای اگان فاتح که تا حدود 200 سال عمر کرد , دروگون (بزرگترین اژدهای دنریس ) در برابر بالریون مثل بچه میمونه !!!

بالریون بزرگترین اژدهای خاندان تارگرین (House Targaryen) بود، هر کدام از دندان های او به بزرگی یک شمشیر بود و آرواره ی او به اندازه ای عظیم بود که می توانست یک ماموت را ببلعد. آتش او به سیاهیِ رنگ فلس هایش بود، بال های وی به اندازه ای وسیع بود که در هنگام عبور بر فراز یک شهر، تمام شهر در زیر سایه ی بال های وی قرار می گرفت.

البته مثل اینکه تو کتاب از دروگون به عنوان حلول دوباره بالریون یاد شده , منتهی حالا حالاها جا داره تا به اوج قدرت و جثه برسه !

ویرایش : الان یکی از کامنت هات رو که بعد این کامنتت دادی خوندم و متوجه شدم با بالریون آشنایی داری , و برام عجیب تر هم شد این حرفت در مورد ریگال که از دروگون هم کوچکتر هست.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or