اپیزود ۴ اپیزودی بدی نبود ولی انقدر ۳ بد بود برای من که هنوز تاثیرات پروانه ایش باقیه و همین باعث میشه ۴ هم اونطور که باید لذت بخش نباشه برام
بعد از مدت ها یخورده اون روی سگ سریال دوباره بالا اومد و یکم از سورپرایز های ناگهانی لذت بردیم
خیلی وقت بود انقدر قشنگ درس عبرت نداده بود به کارکترهاش
یعنی واقعا تیم دنریس یه مشت آدم بی مغز تشریف دارن. من از همه توقع داشتم الی تیریون و واریس ! این دوتا چشون شده ؟
خب وقتی تو تیم رقیب بزرگترین دریانورد وستروس حضور داره که اقیانوس به نوعی خونش محسوب میشه مگه مغز خر خوردید اینطوری از دریا رفت و آمد میکنید ؟
این یورون رو اینطوری نگاه نکنید انقدر چندش تو سریال شخصیت پردازی شده دوستان کتاب خون میدونن چه هیولای هفت سریه (که البته ارادت منم از عکس پروفایل و امضام به ایشون کاملا مشخصه)
اگر فقط ده درصدش هم از کتاب به سریال منتقل شده باشه تو دریا هیچ کس و هیچ چیزی نمیتونه شانسی در مقابلش داشته باشه.
بعد خارج از کلکسیون سوتی هایی که سریال داره مثل همین داستان لیوان قهوه ای که گذاشتن بودن رو میز

سوتی های بسیاری هم تو فیلمنامه وجود داره
آقا شما خودتو یه لحظه بذار جای دنریس
به لحظه ورودت برای شاخ تو شاخ شدن با دشمنت (نایت کینگ) یه شخصی به اسم برن وجود داره که کل آمار طرف رو آنلاین بهت میده
میگه یارو همین الان دیوار رو آورد پایین ، اژدها داره و فلان وقت میرسه و از این حرفا
مطمئن میشی که هم علم غیب داره هم میتونه در لحظه هر جا بخواد حضور داشته باشه
انقدرم آگاهه که قشنگ نقشه میکشه این اهریمن باستانی (شاه شب) دقیقا میاد تو فلان نقطه که به خدمت من برسه و همین اتفاق هم میوفته.
حالا شما که دنریس باشید دقیقا چرا برای جنگ های بعدی نباید با این فرد مشورت کنید ؟
من بودم میذاشتم رو کولم با خودم میبردمش این برن الان با ارزش ترین دارایی کل وستروسه
از این مورد هم که بگذریم خداییش این شو رانر ها دقیقا مشکلشون با گوست چیه ؟ با این حیوون بدبخت پدر کشتگی دارن ؟ دقت کردید به هر روشی تو هر اپیزود میخوان از شرش خلاص شن
در آخرم بگم به شکل عجیبی از هر دو ملکه بدم میاد
یعنی واقعا الان بیشتر از همیشه دلم یک نایت کینگ میخواد بزنه هر دوتاشونو شرحه شرحه کنه ! حیف که به قول شاعر اون که رفته دیگه هیچوقت نمیاد