مدیران جدید پلی استیشن معرفی شدند؛
پلی استیشن جانشین های جدید جیم رایان با نامهای Hideaki Nishino و Herman Hulst معرفی کرد.
هیروکی توتوکی که از زمان خروج جیم رایان به عنوان مدیر عامل موقت SIE فعالیت می کند، علاوه بر نقش رئیس، مدیر ارشد مالی و مدیر ارشد اجرایی Sony Group Corporation، به عنوان رئیس SIE هم شناخته خواهد شد. سونی گفت که نیشینو و هالست به توتوکی گزارش خواهند داد و قصد همکاری نزدیک دارند.
آقای Herman Hulst مدیریت بخش Studio Business Group را به عهده میگیرد. حوزه فعالیت وی مدیریت تمام تیم ها و استودیوهای پلی استیشن است.
آقای Hideaki Nishino نیز مدیریت Platform Business Group را به عهده خواهد گرفت.حوزه فعالیت وی شامل سخت افزار کنسول، فناوری، لوازم جانبی، PSN و روابط Third party میشود.
فعالیت مدیران جدید پلی استیشن از ۱۲ خرداد شروع خواهد شد
—————————————————

بازی Helldivers 2 در دوازدهمین هفته از انتشار خود، موفق شد به دوازده میلیون فروش بر روی ps5 و pc برسد
————————————

بازی Indika در تاریخ ۲۸ اردیبهشت به ایکس باکس سریز و پلی استیشن ۵ میآید.
—————————————

تصویر جدیدی از دیالسی بازی Elden Ring منتشر شد؛
محتوای جدید این بازی با عنوان Shadow of the Erdtree نیز در تاریخ ۱ تیر ۱۴۰۳ با قیمت ۴۰ دلار در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت.
——————————————

فیل اسپنسر در جست و جوی انتقام ؟
مدت زیادی از حمله اتمی به کمپ فیل اسپنسر دربازی Fallout 76 نمیگذرد. اکنون فیل اسپنسر با تمام کردن مرحله Ofiicer On Desk دوباره حاشیه ساز شده است. چراکه پلیرها پس از به پایان رساندن این مرحله قابلیت حمله هستهای را در بازی بدست میآورند
————————————

به فاصله کمتر از 70 روز به اکران فیلم مورد انتظار Deadpool & Wolverine از رایان رینولدز و هیو جکمن درباره این پرسیدن که آیا ددپول و ولورین تو پروژههای آینده MCU هستن یا نه و اونا اینطوری جواب دادن:
رایان رینولدز: من موقع حرفزدنی خیلی استرس میگیرم !
هیو جکمن: من تاحالا اینقدر درباره حرفهایی که قراره از دهنم بیرون بیاد تا این حد نترسیده بودم