Last edited by a moderator:
عناوین غیر اورجینال تهیه میشه دیگه یعنی چی؟روی PC اکثرا غیر اورجینال تهیه میشن.
مگه psn ریجن ژاپن نداریم؟چرا ژاپن توی این لیسته؟؟!
احسنتچون ژاپننسخه مخصوص مبذارن براش با زبان ژاپنی کامل و این نسخه استاندارد اونجا نیست
پس در اصل سونی سر جامعه HD2 کلاه گذاشته.
چند روز پیش گفتم که به نظرم این IP داره به مرحله اشباع میرسه و کاش یه ذره بهش استراحت بدن و حالا شایعه Lego Horizon اومده!
چند روز پیش گفتم که به نظرم این IP داره به مرحله اشباع میرسه و کاش یه ذره بهش استراحت بدن و حالا شایعه Lego Horizon اومده!
کاش یدونه Horizon Karting هم بسازن که دیگه تکمیل بشه!
کاش یدونه Horizon Karting هم بسازن که دیگه تکمیل بشه!
این مایکروسافت بازیا دیگه چیه؟انگار سونی در حال ساخت یه استدیو جدید با اعضای سابق Deviation هستش
Sony reportedly forms studio with former Deviation Games devs | VGC
میبنده باز میکنهاین مایکروسافت بازیا دیگه چیه؟
لگو هورایزنفك كن سورپرايز و رونمايي بزرگ شوكيس اين باشه
فروشش میگه محبوبیته رو داره ها شما تحویلش نمیگیریدلگو هورایزن
ریمیک هورایزن
گس هورایزن
نصف مراسم با همین هورایزن میره خدایی کاش یکم ترمز این هورایزن رو بکشه. این نصف گاد و تلو و آنچارتد هم محبوبیت نداره من نمیدونم چرا اینقدر فوکوس داره روش. من مشکلی با سگانه بودنش ندارم حقیقتا ولی امیدوار بودم کاش قبل نسخه سوم اینا یه new ip بسازن بعد نسخه سوم رو بدن یا حداقل اینقدر چرت و پرت فرعی ازش ساخته نشه دیگه.
امیر اخه الان ببین شما :فروشش میگه محبوبیته رو داره ها شما تحویلش نمیگیرید
حالا اونورم زیاد بحث شد، هنوز خبر خاصی نیست و صرفا دو تا هورایزن دیدیم فقط، هروقت بیشتر شدن میشه در موردش بحث کرد و فحششون داد
در مورد new ip ، من کلا نظرم اینه اول پرونده یه IP بسته بشه بعد برن برای کار جدید
مخصوصا بازی هایی که داستانشون دنباله داره و هینت میدن به آینده...
یه کاری مثل آنچارتد یا TLOU هینتی نمیدن و هرجا قیچی بشن یا وقفه بیفته اوکین
ولی مثلا کاری مثل GOW وسط سه گانه قدیم یا دوتای اسکاندیناوی اگر IP جدیل میدادن آدم خیلی فشاری میشد (الان ولی تایم عالییه برای توقف مثلا )
هورایزن حالت دوم رو داره، بزنند سه گانه ش کنند تموم بشه بره، و بعد وارد مرحله جدیدی بشیم
الان یه بازی مثل Infamous 2 اومدن تهش هینت دادن به ادامه...تا صد سال دیگه اصلا معلوم نیست ما Infamousی ببینیم یا نه! میره رو اعصاب آدم ول شدن یه چیزی وسط کار (البته این هینتش مثل هینت GOW III بود باز دوزش کمتر بود )