Last edited by a moderator:
یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه انحصاری زمانی به کسی وفا نمیکنه احتمالا FF XVI تو کنفرانس مایکروسافت برای Xbox معرفی بشه چون چندین بار هم شایعه اش منتشر شده بود.Square Enix Unveils New Business Plan with Aggressive Multiplatform Strategy and Quality Over Quantity Focus
استراتژی جدید اسکوار تمرکز به روی انتشار مولتی پلتفرم بازی ها
یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه انحصاری زمانی به کسی وفا نمیکنه احتمالا FF XVI تو کنفرانس مایکروسافت برای Xbox معرفی بشه چون چندین بار هم شایعه اش منتشر شده بود.
واقعا؟فک کنم خیلی کمال گرا هستی تو انتخاب بازیبه نظر من در حال حاضر در منحط ترین حالت دوران گیم قرار داریم که هممون داریم له له میزنیم که سونی یدونه بازی درست درمون معرفی کنه من که به شخصه از زمانی که PS5 گرفتم تا همین امروز دو سه تا بازی درست درمون بیشتر روش بازی نکردم که یکیش رگناروک بود و بقیه ی بازی ها یا مولتی بوده یا در حد یه عنوانی مثل گاد نبوده
شوکیس بعدی سونی کی هستش دوستان؟
اگه اسپایدرمن و فاینال فانتزی و اینا رو میگی که باید بگم زیاد سلیقم نیست بیشتر بازیایی مث گاد و لست و اینا جذبم میکنهواقعا؟فک کنم خیلی کمال گرا هستی تو انتخاب بازی
تو همین سه ماه گذشته فک کنم سه تا انحصاری خیلی خوب داشته سونی...خودم به شخصه نمیدونم کدومو در آینده اول استارت بزنم...
خبر قطعی نیست شایعاتی هست که این ماه سونی شوکیس داره اعلام رسمی نشدهاگه اسپایدرمن و فاینال فانتزی و اینا رو میگی که باید بگم زیاد سلیقم نیست بیشتر بازیایی مث گاد و لست و اینا جذبم میکنه
شوکیس بعدی سونی کی هستش؟ (2)
این خبر قدیمیهاز غار برگشتم به تنهایی...
شما یه بار برای صحبت های توتوکی ذوق کردی که گفته بود به گسترش آی پی ها روی پلتفرم های دیگه فکر میکنیم و برداشت کردی منظورش جعبه س،
یه بارم اینجا تصور کردی دیگه قراره همه نسخه های فف برای جعبه عرضه بشه ولی خب...
Square Enix indicates it will continue making exclusivity deals with PlayStation
پ.ن: در ضمن جمله "وعده بعد صبحانه" جمله قشنگی نیست. گزارش شدید