سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
News - When Xbox announced Hellblade II there was no game, just a trailer made for the TGAs
View attachment 337416

همون زمان تاپیک اش زدم و ثابت کردم تریلر سینمایی بوده :D متاسفانه دوستان قبول نمی کردن و تاپیک به سرعت بسته شد =D>
Senua's Saga: Hellblade 2 نمای از نسل بعد یا تریلر سینمایی از پیش رندر شده ؟
و یکی از سیاه ترین نقاط کارنامه کانال Digital Foundry و شخص الکس بتالیا که ساعتها صرف تحلیل فنی و گرافیکی یک تریلر صرفا تبلیغاتی کردند و در وصف قدرت بی حد و حصر Series X چه مدایح که نسرودند..

این هم یکی دیگه:

IMG_20240516_101009_282.jpg

نمیدونم تکلیف این دمو چی شد چرا هیچ وقت پابلیک نشد پس اینا چجوری اجراش کرده بودن رو کنسول؟ :))

و یکی از سیاه ترین نقاط کارنامه کانال Digital Foundry و شخص الکس بتالیا که ساعتها صرف تحلیل فنی و گرافیکی یک تریلر صرفا تبلیغاتی کردند و در وصف قدرت بی حد و حصر Series X چه مدایح که نسرودند..

این هم یکی دیگه:

View attachment 337417

نمیدونم تکلیف این دمو چی شد چرا هیچ وقت پابلیک نشد پس اینا چجوری اجراش کرده بودن رو کنسول؟ :))
چقدر بد دستش رو شد این دیجیتال فاندری و الکس بتالیا . چقدر گفتیم این یارو Biased ـه وحشتناکه اصلا کی هست یا چیه که هر چی میگه بقیه باید به عنوان فکت قبول کنن هیچ کس گوش نداد .

این هم یکی دیگه:

View attachment 337417

این بابا سر همون Stellar Balde سوی بوی بودن خودش رو ثابت کرده.

Epic Games Store : On vous dévoile plusieurs surprises de l'événement Mega Sale 2024
از 16 می تا 13ژوئن، اپیک قرار است در جشنواره فروش بزرگ، هر هفته یک عنوان aaa به کاربران اعطا کند.
از ساعت 18:30 امروز، اولین عنوان که dragon age inquisition هست تا هفته دیگر قابل دریافت خواهد بود و همچنین اپیک به کاربران، یک ماه اشتراک رایگان discord nitro خواهد داد که از طریق فروشگاه اپیک قابل دریافت است.

News - When Xbox announced Hellblade II there was no game, just a trailer made for the TGAs
View attachment 337416

همون زمان تاپیک اش زدم و ثابت کردم تریلر سینمایی بوده :D متاسفانه دوستان قبول نمی کردن و تاپیک به سرعت بسته شد =D>
Senua's Saga: Hellblade 2 نمای از نسل بعد یا تریلر سینمایی از پیش رندر شده ؟
همون موقع معرفی بازی گفته شد تریلر In-engine سینمایی و اینکه روی استیج هم اعلام شد Early Development
همون موقع هم تایید شد کاملا با Unreal Engine 4 ساخته شده:
https://www.artstation.com/artwork/lVeb3V

IMG_20240516_180546.jpg

نمایش های جدید هم که با همون کیفیت داریم میبینیم...

همون موقع معرفی بازی گفته شد تریلر In-engine سینمایی و اینکه روی استیج هم اعلام شد Early Development
همون موقع هم تایید شد کاملا با Unreal Engine 4 ساخته شده:
https://www.artstation.com/artwork/lVeb3V

View attachment 337458

نمایش های جدید هم که با همون کیفیت داریم میبینیم...
جدا این سطح تنفر و اراجیف گویی از حد نرمال خارج شده...
خب این انجین سینمایی که ریل تایم نبوده و پری رندر بوده چه ربطی به قدرت سری اکس داشت؟ مگه کسی گفت با انریل انجین ساخته نشده؟

• Sad
  • Like
Reactions: ps34 and z2s sas
خب این انجین سینمایی که ریل تایم نبوده و پری رندر بوده چه ربطی به قدرت سری اکس داشت؟ مگه کسی گفت با انریل انجین ساخته نشده؟ اراجیف گویی شمام خیلی وقته از حد خارج شده
اراجیف گویی رو عذر خواهی میکنم کلمه بهتری پیدا نکردم... طرف گفته اون موقع فقط همین تریلر رو داشتیم و بازی رو هنوز نساخته بودیم و بیای بگی CG بوده DF فلان و بیساره. in-engine هم میتونه هم ریل تایم باشه هم پری رندر. چیزی که الان مهم هست نمایش های بازی از نظر کیفیت در حد همون تریلر هست پس این نشونه اینه که هرچی بوده اون تریلر از asset ها و تارگت نهایی بازی بوده

این هم یکی دیگه:

View attachment 337417

احساس می‌کنم در حافظه نهان شما، هر کسی حتی ۱ کلمه بر خلاف باور شما چیزی گفته باشه، ذهن شما به طور پیشفرض طرف رو دشمن صرف می‌کنه. شما با دیجیتال فاندری اصلا مشکل ندارید چون سوخت کنسول وار شما از این رسانه تامین میشه با الکس بتالیا مشکل دارید چون طرف صرفاً PC Guy هست ؟

والا این تریلر ۴ سال پیشه از اکس باکس سریز هم تعریف نمی‌کنه. تریلر رو بررسی کرده و گفته با این شواهد تریلر از پیش رندر شده هست و باید انتظارات خودمون از نسل بعدی رو کنترل کنیم.

توماس مالر کارگردان سری بازی ori ، روزنامه‌نگار بازی را سرزنش می‌کند و از گیمرها در مبارزه با ایدئولوژی ووک دفاع می‌کند.

این اساساً یک واکنش متقابل علیه فرهنگ لغو و پدیده های مشابه است زیرا همه به اندازه کافی از این مزخرفات لذت برده اند.

هالیوود و اکثر بازی‌سازان در ساحل غربی به جای اینکه به هنرمندان اجازه دهند فقط هنرمند باشند، تصمیم گرفته‌اند که استفاده از فیلم‌ها و بازی‌های ویدیویی به‌عنوان پلتفرم‌هایی برای پیشبرد برنامه سیاسی خود مناسب است.

علاوه بر این، انگشت گذاشتن به سمت دیگران، به ویژه به سمت کسانی که ممکن است متفاوت از ما فکر کنند، عادی شده است. به جای اینکه به دیگران اجازه دهیم متفاوت باشند و بدون توجه به آنها به حرف هایشان گوش دهیم، مستقیماً به آنها حمله می کنیم. صراحتاً به طرز وحشتناکی یادآور تاکتیک های قدیمی نازی ها است.

هرکسی که مطابقت نداشته باشد مورد تمسخر قرار می گیرد، و پیشنهاد می شود که شرمنده شوند، اخراج شوند و شغلشان نابود شود.
این رویکرد در چند سال گذشته بوده است، و من افراد زیادی را می‌شناسم که حرفه‌شان به دلیل چیزهای بی‌اهمیت و اطلاعات نادرست ویران شده است، و امروز هم همچنان در رنج هستند. به نظر می رسد که تحت تأثیر قرار نگرفته اید، و بنابراین از در نظر گرفتن دیدگاه بازتر خودداری می کنید.

شما فاقد ابتکار عمل برای انجام تحقیقات ژورنالیستی خود هستید، زیرا به نظر می‌رسد زمانی که مقاله کلیکی بعدی در روز بعد قرار می‌گیرد کار بسیار زیادی است. نکته غم انگیز این است که روزنامه نگاران جوانی مانند شما هرگز چیز دیگری نمی دانستند. هرچه خشم بیشتری ایجاد کنید، کلیک‌های بیشتری دریافت می‌کنید، و از این طریق زندگی‌تان را تامین می‌کنید—به هزینه دیگران، که ظاهراً تا زمانی که به عنوان افراد خوب دیده می‌شوید اهمیتی ندارد.

https://x.com/thomasmahler/status/1790189410014667064

والا این تریلر ۴ سال پیشه از اکس باکس سریز هم تعریف نمی‌کنه. تریلر رو بررسی کرده و گفته با این شواهد تریلر از پیش رندر شده هست و باید انتظارات خودمون از نسل بعدی رو کنترل کنیم.
تیتر ویدیوی دیجیتال فاندری عبارت Series X رو بزرگ نوشته. سرچ بزنی حتی پادکست دوساعته برای این تریلر گذاشتن و رفلکشن دندون های سنوا را تحلیل می‌کردند. اتفاقا هیچ جا نمیگه پری رندره و اتفاقا میگه ریل تایمه. من که شخصا با این شخص خیلی مشکل دارم نه بخاطر PC Guy بودنش بخاطر کنسول هیتر و بخصوص پلی استیشن هیتر بودنش. انقدر PC Guy معتبر و آدم حسابی تو یوتیوب هست که سرشون به کار تولید محتوای خودشونه و کلی هم قابل احترامن و تمام ویدیوهاشون را میشینم میبینم. نه آدمی که تو ویدیوهاش ۴۰۹۰ را میذاره PS5 و مقایسه میکنه چنین آدمی واقعا مریض و کمبود داره.
حرف من اینه چرا DF باید چند ویدیو تحلیلی فنی در مورد یه تریلری که تبلیغاتی بوده بسازه؟
شما شاید اون زمان را فراموش کردی مایکروسافت پروپاگاندایی با این کنسول کرد. کنسولی که تو پچ جدید استارفیلد مشخص شده نمیتونه ۶۰ فریم ثابت بده تازه اونم تو 900p

تیتر ویدیوی دیجیتال فاندری عبارت Series X رو بزرگ نوشته. سرچ بزنی حتی پادکست دوساعته برای این تریلر گذاشتن و رفلکشن دندون های سنوا را تحلیل می‌کردند. اتفاقا هیچ جا نمیگه پری رندره و اتفاقا میگه ریل تایمه. من که شخصا با این شخص خیلی مشکل دارم نه بخاطر PC Guy بودنش بخاطر کنسول هیتر و بخصوص پلی استیشن هیتر بودنش. انقدر PC Guy معتبر و آدم حسابی تو یوتیوب هست که سرشون به کار تولید محتوای خودشونه و کلی هم قابل احترامن و تمام ویدیوهاشون را میشینم میبینم. نه آدمی که تو ویدیوهاش ۴۰۹۰ را میذاره PS5 و مقایسه میکنه چنین آدمی واقعا مریض و کمبود داره.
حرف من اینه چرا DF باید چند ویدیو تحلیلی فنی در مورد یه تریلری که تبلیغاتی بوده بسازه؟
شما شاید اون زمان را فراموش کردی مایکروسافت پروپاگاندایی با این کنسول کرد. کنسولی که تو پچ جدید استارفیلد مشخص شده نمیتونه ۶۰ فریم ثابت بده تازه اونم تو 900p
خب این بازی همزمان با معرفی سریز اکس معرفی شد انتظار داشتید سریز اکس قید نشه ؟ اینکه پادکست گذاشتند و فعلان چون مشخصه سریز اکس اولین کنسول نسل جدید بود که معرفی میشه و تریلر این بازی هم اولین متریال برای بحث بود.

تو قسمت Real time tesselation و بخش خود Real time و در قسمت سایه ها و بازتاب ها میگه که نقص هایی وجود داره که فکر می‌کنه این تریلر از پیش رندر شده هست. مگر‌ اینکه من و شما ویدیو متفاوتی رو دیده باشیم.

قصدم مخالفت با شما و اینکه بگم نه شما اشتباه می‌کنید نیست. صرفاً رفتار شما در خصوص این موضوعات برام عجیب هست.

🔴 رسمی: GTA 6 پاییز ۲۰۲۵ منتشر خواهد شد.

🔺️کمپانی تیک تو این خبر را در کنفرانس مالی خود اعلام کرد.

☘️در ادامه اعلام شد فروش بازی GTA V به ۲۰۰ میلیون نسخه رسید که ۵ میلیون نسبت به سه ماهه گذشته افزایش داشته است.

🔺️همچنین Red Dead Redemption 2 نیز به ۶۴ میلیون نسخه فروخته شده رسید که ۳ میلیون نسبت به ۳ ماهه گذشته رشد داشته است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or