Last edited by a moderator:
تیتر ویدیوی دیجیتال فاندری عبارت Series X رو بزرگ نوشته. سرچ بزنی حتی پادکست دوساعته برای این تریلر گذاشتن و رفلکشن دندون های سنوا را تحلیل میکردند. اتفاقا هیچ جا نمیگه پری رندره و اتفاقا میگه ریل تایمه. من که شخصا با این شخص خیلی مشکل دارم نه بخاطر PC Guy بودنش بخاطر کنسول هیتر و بخصوص پلی استیشن هیتر بودنش. انقدر PC Guy معتبر و آدم حسابی تو یوتیوب هست که سرشون به کار تولید محتوای خودشونه و کلی هم قابل احترامن و تمام ویدیوهاشون را میشینم میبینم. نه آدمی که تو ویدیوهاش ۴۰۹۰ را میذاره PS5 و مقایسه میکنه چنین آدمی واقعا مریض و کمبود داره.والا این تریلر ۴ سال پیشه از اکس باکس سریز هم تعریف نمیکنه. تریلر رو بررسی کرده و گفته با این شواهد تریلر از پیش رندر شده هست و باید انتظارات خودمون از نسل بعدی رو کنترل کنیم.
خب این بازی همزمان با معرفی سریز اکس معرفی شد انتظار داشتید سریز اکس قید نشه ؟ اینکه پادکست گذاشتند و فعلان چون مشخصه سریز اکس اولین کنسول نسل جدید بود که معرفی میشه و تریلر این بازی هم اولین متریال برای بحث بود.تیتر ویدیوی دیجیتال فاندری عبارت Series X رو بزرگ نوشته. سرچ بزنی حتی پادکست دوساعته برای این تریلر گذاشتن و رفلکشن دندون های سنوا را تحلیل میکردند. اتفاقا هیچ جا نمیگه پری رندره و اتفاقا میگه ریل تایمه. من که شخصا با این شخص خیلی مشکل دارم نه بخاطر PC Guy بودنش بخاطر کنسول هیتر و بخصوص پلی استیشن هیتر بودنش. انقدر PC Guy معتبر و آدم حسابی تو یوتیوب هست که سرشون به کار تولید محتوای خودشونه و کلی هم قابل احترامن و تمام ویدیوهاشون را میشینم میبینم. نه آدمی که تو ویدیوهاش ۴۰۹۰ را میذاره PS5 و مقایسه میکنه چنین آدمی واقعا مریض و کمبود داره.
حرف من اینه چرا DF باید چند ویدیو تحلیلی فنی در مورد یه تریلری که تبلیغاتی بوده بسازه؟
شما شاید اون زمان را فراموش کردی مایکروسافت پروپاگاندایی با این کنسول کرد. کنسولی که تو پچ جدید استارفیلد مشخص شده نمیتونه ۶۰ فریم ثابت بده تازه اونم تو 900p
ولی خدایی RDR2 باید خیلی بیشتر از اینا می فروخت. حقش این نیست.رسمی: GTA 6 پاییز ۲۰۲۵ منتشر خواهد شد.
️کمپانی تیک تو این خبر را در کنفرانس مالی خود اعلام کرد.
در ادامه اعلام شد فروش بازی GTA V به ۲۰۰ میلیون نسخه رسید که ۵ میلیون نسبت به سه ماهه گذشته افزایش داشته است.
️همچنین Red Dead Redemption 2 نیز به ۶۴ میلیون نسخه فروخته شده رسید که ۳ میلیون نسبت به ۳ ماهه گذشته رشد داشته است.
این حالا حالاها میفروشه.ولی خدایی RDR2 باید خیلی بیشتر از اینا می فروخت. حقش این نیست.
توضیح بیشتر اینطوریه که دیجیتال اکستریمز ناشر بازی توسعه اون رو بیخیال شده و الان مالک بازی خود استودیو شده.