Last edited by a moderator:
و اینجاست که انجام این بازی بصورت پایرت نتنها قانونیه بلکه از لحاظ اخلاقی هم کار درستیهدر استیم، بازی Ghost of Tsushima هم مانند Helldivers 2 از مناطقی که حساب PSN از آنها پشتیبانی نمیکند، حذف و غیر قابل خرید شد.
View attachment 336920
استیم در حال بازپرداخت مبلغ پیش خرید های این کشور ها میباشد
View attachment 336921
چرا ژاپن توی این لیسته؟؟!در استیم، بازی Ghost of Tsushima هم مانند Helldivers 2 از مناطقی که حساب PSN از آنها پشتیبانی نمیکند، حذف و غیر قابل خرید شد.
View attachment 336920
View attachment 336921
در استیم، بازی Ghost of Tsushima هم مانند Helldivers 2 از مناطقی که حساب PSN از آنها پشتیبانی نمیکند، حذف و غیر قابل خرید شد.
View attachment 336920
View attachment 336921
چون ژاپننسخه مخصوص مبذارن براش با زبان ژاپنی کامل و این نسخه استاندارد اونجا نیستچرا ژاپن توی این لیسته؟؟!
عناوین غیر اورجینال تهیه میشه دیگه یعنی چی؟روی PC اکثرا غیر اورجینال تهیه میشن.

مگه psn ریجن ژاپن نداریم؟چرا ژاپن توی این لیسته؟؟!

احسنتچون ژاپننسخه مخصوص مبذارن براش با زبان ژاپنی کامل و این نسخه استاندارد اونجا نیست
پس در اصل سونی سر جامعه HD2 کلاه گذاشته.
چند روز پیش گفتم که به نظرم این IP داره به مرحله اشباع میرسه و کاش یه ذره بهش استراحت بدن و حالا شایعه Lego Horizon اومده!
چند روز پیش گفتم که به نظرم این IP داره به مرحله اشباع میرسه و کاش یه ذره بهش استراحت بدن و حالا شایعه Lego Horizon اومده!
کاش یدونه Horizon Karting هم بسازن که دیگه تکمیل بشه!![]()
کاش یدونه Horizon Karting هم بسازن که دیگه تکمیل بشه!![]()
این مایکروسافت بازیا دیگه چیه؟انگار سونی در حال ساخت یه استدیو جدید با اعضای سابق Deviation هستش
Sony reportedly forms studio with former Deviation Games devs | VGC