Last edited by a moderator:
به جای "x" بنویس twitter
نیاز نیست تو مدیا وارد کنی ، همینطوری لینک رو کپی پیست کن همینجا.
لطفا منبع قرار بدیدممكنه اواخر ماه مي بازي Lords of the fallen به گيم پس اضافه بشه
پول نقدش رو سرمایه گذاری کرده و سودده شده. سهام کلی کمپانی هم رشد داشته.مایکرو نزدیک به 100 میلیارد دلار خرید کرده. چجوری میخواد با روند کنونی فروش ایکس باکس، این سرمایه گذاری ها رو به سودآوری برسونه؟!
اویل جهان باز تومب رایدر جهان باز فیفا جهان باز واقعا ملت خسته نشدن؟ آخه چه جذابیتی تو این بازیا یوبیسافتی تکراری هستش هی از اینور نقشه برو اونور و دائم یه سری کارا تکراری کن که ده ها بار تو ده ها بازی عینشون انجام دادی موندم چطوری مردم حالشون بهم نمیخوره! حس میکنم اکثر گیمرا ۱ ۲ تا بازی تو عمرشون میکنن و تمام نمیتونم باور کنم یه نفر بشینه این بازیارو همشون بازی کنه و حالش از صنعت گیم بهم نخوره !ظاهراً Tomb Raider بعدی کاملا Open-world هست و در هند جریان داره. همچین موتورسیکلت و چتر نجات تو بازی وجود داره.
New Tomb Raider Game To Be Open World, It's Claimed
ظاهراً Tomb Raider بعدی کاملا Open-world هست و در هند جریان داره. همچین موتورسیکلت و چتر نجات تو بازی وجود داره.
من توی همون تاپیک خرید اکتی هم گفتم، کلا بعیده چیزی انحصاری بشه. داره پول نقد رو تبدیل میکنه به محصول سود ده. هیچ ربطی به بخش کنسولش نداره.خب این چیزی که میفرمایید با هدفی که مایکروسافت داشت تفاوت داره. مایکرو قطعا میخواست با این خریدهای سنگین گیمرها رو بسمت بسترهای خودش سرازیر و بازار رو از چنگ سونی در بیاره. اگر چنین کاری انجام گرفته بود هیچگاه بازیهاشو سمت پلی استیشن نمیداد. اینو فکر کنم خودتونم موافق باشید. اما در عمل نتونست و داره آهسته آهسته از موضعش کوتاه میاد.
در مورد نسل آینده, اگر بخواد از امسال یا سال آینده خبرهاشو منتشر کنه مایکروسافت حتی بیشتر از نسل 8 باخت داده چون عملا این نسل هیچکاری نکرد به جز به رخ کشیدن قدرت کنسولش و خریدهای سنگین. نتیجه = خدا کریمه تا نسل آینده!
احتمالا طبق شایعات که همه چیز هندیه! و لارا لیدر تیمه، شاهرخ خان یک از کارکترهای قابل بازی باشه! منم مثل استودیو! از AI درخواست کردم ترکیب سمی این 2 رو با تعاریفی که از لارا در این قسمت شده رو بهم نیشان بده، AI هم نامردی نکرد!ظاهراً Tomb Raider بعدی کاملا Open-world هست و در هند جریان داره. همچین موتورسیکلت و چتر نجات تو بازی وجود داره.
حالا اینا که خوبهاحتمالا طبق شایعات که همه چیز هندیه! و لارا لیدر تیمه، شاهرخ خان یک از کارکترهای قابل بازی باشه! منم مثل استودیو! از AI درخواست کردم ترکیب سمی این 2 رو با تعاریفی که از لارا در این قسمت شده رو بهم نیشان بده، AI هم نامردی نکرد!
View attachment 336158
این رو هم با تعاریف خودم از هند ایجاد کردم، یه حالت کلویی طور توی انچارتد داره خوشم اومد
View attachment 336159