Last edited by a moderator:
میبنده باز میکنهاین مایکروسافت بازیا دیگه چیه؟
لگو هورایزنفك كن سورپرايز و رونمايي بزرگ شوكيس اين باشه![]()
فروشش میگه محبوبیته رو داره هالگو هورایزن
ریمیک هورایزن
گس هورایزن
نصف مراسم با همین هورایزن میرهخدایی کاش یکم ترمز این هورایزن رو بکشه. این نصف گاد و تلو و آنچارتد هم محبوبیت نداره من نمیدونم چرا اینقدر فوکوس داره روش. من مشکلی با سگانه بودنش ندارم حقیقتا ولی امیدوار بودم کاش قبل نسخه سوم اینا یه new ip بسازن بعد نسخه سوم رو بدن یا حداقل اینقدر چرت و پرت فرعی ازش ساخته نشه دیگه.
باز دوزش کمتر بودامیر اخه الان ببین شما :فروشش میگه محبوبیته رو داره ها![]()
شما تحویلش نمیگیرید
حالا اونورم زیاد بحث شد، هنوز خبر خاصی نیست و صرفا دو تا هورایزن دیدیم فقط، هروقت بیشتر شدن میشه در موردش بحث کرد و فحششون داد
در مورد new ip ، من کلا نظرم اینه اول پرونده یه IP بسته بشه بعد برن برای کار جدید
مخصوصا بازی هایی که داستانشون دنباله داره و هینت میدن به آینده...
یه کاری مثل آنچارتد یا TLOU هینتی نمیدن و هرجا قیچی بشن یا وقفه بیفته اوکین
ولی مثلا کاری مثل GOW وسط سه گانه قدیم یا دوتای اسکاندیناوی اگر IP جدیل میدادن آدم خیلی فشاری میشد(الان ولی تایم عالییه برای توقف مثلا
)
هورایزن حالت دوم رو داره، بزنند سه گانه ش کنند تموم بشه بره، و بعد وارد مرحله جدیدی بشیم
الان یه بازی مثل Infamous 2 اومدن تهش هینت دادن به ادامه...تا صد سال دیگه اصلا معلوم نیست ما Infamousی ببینیم یا نه! میره رو اعصاب آدم ول شدن یه چیزی وسط کار(البته این هینتش مثل هینت GOW III بود
باز دوزش کمتر بود
)
جوری نمیشه که ببینی استودیوی محبوبت 10 12 سال فقط درگیر یک فرنچایزه.آخه DLC چیه حساب میکنیامیر اخه الان ببین شما :
هورایزن 1
دی ال سی
هورایزن 2
دی ال سی
هورایزن وی ار
هورایزن لگو
هورایزن mmo
هورایزن ریمیک
هورایزن 3
جدا غوطه ور شدیم دیگه داخل این حجم از هورایزنداستانش هم واقعا اخه جوری نیس که الان همه منتظر این باشن که نسخه بعدی چی میشه. ناتی داگ بعد تلو یک اومد آنچارتد 4 داد و تو فاصله تلو 2 و تلو 3 هم میخواد نیو ای پی بده. شخصا اینطوری پیش رفتن رو ترجیح میدم.
جوری نمیشه که ببینی استودیوی محبوبت 10 12 سال فقط درگیر یک فرنچایزه.
بیام اینجا left behind و DLCهای مولتی TLOU لیست کنم؟ 

در استیم، بازی Ghost of Tsushima هم مانند Helldivers 2 از مناطقی که حساب PSN از آنها پشتیبانی نمیکند، حذف و غیر قابل خرید شد.
View attachment 336920
استیم در حال بازپرداخت مبلغ پیش خرید های این کشور ها میباشد
View attachment 336921
فن ها داشتن یه Bloodborne Kart میساختن که سونی جمعش کرد، اینا واقعا یه بازی کارتینگ به جامعه گیمینگ بدهکارناین خوبه انصافیکلا سونی یه پلی استیشن کارتینگ هم به همه بدهکاره
همه شخصیت هاش رو بریزه وسط
![]()

اولش منم همین فکر رو کردم ولی بعد خوندن مقالش به نظرم اشتباه نمیگه.بله موافقم
View attachment 337039
https://x.com/GamesRadar/status/1789415190422843725
از این باید بفهمید طرف چه کارس
View attachment 337041
؟بعضی از دوستان هنوز متوجه قضیه اکانت psn رو استیم نشدن و فقط دارن کورکورانه از کمپانی سونی که سهمام دارشون هست دفاع میکنن البته طبیعیه ...
منع کشور هایی که ربطی به psn ندارن تو استیم توهین مستقیم به جامعه بزرگ pc gaming محسوب میشه بشخصه من به عنوان یه گیمر که پلتفرمش pc ه ترجیح میدم چنین بازی رو نخرم و از چنین ناشر هایی حمایت نکنم حالا هر چی میخواد باشه
.
در مورد اکانت هم کسی با این قضیه مشکلی نداره اما وقتی میان بعد جمع کردن پلیر و فروش بازی این کارو انجام میدن این کار تفاوتی با کلاهبرداری نداره
و خب جامعه گیمر های pc هم نشون دادن مثل بقیه نیستن و زور قبول نمی کنن
الان هم قراره بازی ghost of tsushima بخاطر این کار سونی یعنی منع فروش بازی تو اون کشور ها تحریم بشه.
خوشحالم عضو چنین جامعه ای هستم