سرخط خبرها

توتوکی فکر میکنه بانجی باید در رسیدن به زمان بندی های تعیین شده، مسئولیت پذیرتر بشه.

[MEDاIA=twitter]1759976223713759534[/MEDIA]​
صحبت کاملش رو بذار:

طی جریان پرسش و پاسخ سهامداران، هیروکی توتوکی در مورد بانجی اعلام کرد که با اینکه تحت تاثیر توانایی آنها به عنوان توسعه‌ دهنده ویدیوگیم قرار گرفته اما احساس میکند که این استودیو می‌تواند از منظر تجاری پیشرفت بیشتری کند.
توتوکی: من از استودیوهای Bungie بازدید کردم و با مدیریت آنها جلساتی داشتم و دیدم که کارکنانی که در استودیوها کار میکردند انگیزه بسیار بالایی داشتند و خلاقیت و همچنین دانش چشمگیر در لایو سرویس را نشان دادند.
با این حال من همچنین احساس کردم که از منظر تجاری در زمینه هایی مانند هزینه ها و مسئولیت پذیری برای برنامه های زمانی توسعه، جا برای بهبود وجود دارد. امیدوارم به گفت وگوها ادامه داده و راه حل های خوبی ارائه دهم.

آقای میازاکی خالق سری بازی‌های بلادبورن و دارک‌سولز در مصاحبه‌ای که با یوروگیمر داشت در مورد ریمیک بازی بلادبورن حرف زد و عنوان کرد که این عنوان برای ما بسیار عزیز است.
او گفت: "این عنوانی است برای ما بسیار عزیز و این را به اندازه هوادارانمان می دانیم. این مسئله من را بسیار خوشحال می کند که می بینم هنوز افراد زیادی به آن علاقه دارند."

میازاکی در حالی که تمایلی به اظهارنظر مستقیم در مورد شانس بازسازی Bloodborne ندارد، گفت که از اشتیاق مداوم طرفداران برای بازی خوشحال است.

او گفت: «به زبان ساده، دیدن اینکه این عنوان خاطرات خاص زیادی را هم برای من و هم برای کارکنانی که روی آن کار کرده‌اند درست کرده، بسیار خوشحالم می‌کند. «و وقتی آن صداهای پرشور را در جامعه می‌بینیم، صدردصد باعث می‌شود که ما احساس هیجان کنیم، باعث می‌شود احساس خوشبختی کنیم که آن را داریم و با آن خاطرات را داریم.

From Software boss ‘very happy’ to see fans calling for a Bloodborne remake | VGC

امار بازار فروش کنسول ها در آمریکا در 30 سال اخیر توسط Circana

نسل ٧ به نظرم من خيلى نسل خاطره انگيزى بود.
عين مسابقه كشتى سونى و مايكروسافت پنجه تو پنجه بودن از طرفى هم نينتندو وارد دنياى جديدش شده بود با wii و تاثيرش رو هم ميبينيد تو نمودار.

یک خبر مهم که تام هندرسون امروز گذاشته اینه که در نسخه جدید Assassin's Creed که با نام Red فعلا شناخته میشه و احتمالا پایان امسال عرضه میشه، میتونیم نژاد سگ «شیبا» رو ناز کنیم. خلاصه هم حضور شیبا تو بازی تایید شده و هم پت کردنشون.

شیبا:
1000021884.jpg

یک خبر مهم که تام هندرسون امروز گذاشته اینه که در نسخه جدید Assassin's Creed که با نام Red فعلا شناخته میشه و احتمالا پایان امسال عرضه میشه، میتونیم نژاد سگ «شیبا» رو ناز کنیم. خلاصه هم حضور شیبا تو بازی تایید شده و هم پت کردنشون.

شیبا:
View attachment 329333

يعنى الان يه پوزيشن لانگ رو شيبا باز كنيم با اين خبر جنجالى و تعيين كننده؟ :x:D

اکانت رسمی Xbox:

بازی‌های بزرگ فراتر از یک پلتفرم خواهند بود

4a8221_24Screen-Shot-2024-02-22-at-12-48-23-AM.png

آخرین ویرایش:
با ذکر افت ۱۰ میلیارد دلاری ارزش سونی، دیروز ارزش بازار انویدیا 78 میلیارد دلار ریخت و رکورد بزرگترین ریزش خودش رو ثبت کرد.
تقریبا معادل ۵ درصد ارزش شرکت توی یک روز از بین رفت.
رقمی نیست. چون انویدیا تو یک سال گدذشته 266 درصد رشد داشته سهامش

2024-02-22_2-07-02.jpg

از 4 میلیارد دلار سود امسال رسیده به 29 میلیارد دلار سود و یه رقم عجیب غریب

2024-02-22_2-06-17.jpg

سود حدود 50 درصدی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or