Last edited by a moderator:
منم گفتم مدلش انگاری با AI ساخته شدهCrystal Dynamics: این عکس مدل نهایی بازی بعدی نیست
پ ن: همونطور که اشاره کردم مدل کیکه و برای خالی نبودن عریضه روی صفحه گذاشتن، با شایعاتی که از بازی مدت ها پیش بیرون اومد، اگر حقیقت داشته باشه امید چندانی بهش ندارم، ولی با این خبر رسمی توسعه بازی مشخص نیست در چه مرحله ای قرار داره که هنوز مدل مشخصی برای لارا انتخاب نشده
اگه اینستاگرام بود قاعدتا باید میگفتیم(همونیکه این شایعه رو تولید کرده) داداش موتوریتو عوض کن ولی حیف که فرومه بازیسنتره و نمیشه گفتشایعه : (بازم تاکید میکنم که شایعه ست)
فقط ۵ درصد پلیربیس هل دایورز از PS5 استفاده میکنن
دوبار گفتم شایعه دیگه۵ درصد
خود کارگردان بازی چندین بار گفته 50-50 هست.
View attachment 329097
View attachment 329098
بازی تو psn تاپ سلر و رتبه اول ماست پلید بوده.
البته خود سونی بزودی آمار رسمی اعلام میکنه و رو سیاهیش می مونه برای همونایی که شایعه ۵ درصد رو درست میکنن
دوبار گفتم شایعه دیگه
Xbox universe magazineکجا خوندی این شایعه رو؟
شایعه رو یکی از pc گیمرها زده بودشایعه : (بازم تاکید میکنم که شایعه ست)
فقط ۵ درصد پلیربیس هل دایورز از PS5 استفاده میکنن
البته دیگه نیازی به پتیشن نیست مسولان ایکسباکس خودشون به فکر مخاطبان پلی استیشن هستند.در مورد پتیشن، هر کسی میتونه هر چیزی بزنه و با یه جیمیل مضا بزنه
Sign the Petition
مثل این و مشخصم نمیشه این درخواست واقعیه یا نه.
جلسه پرسش و پاسخ با هیروکی توتوکی مدیرعامل Sony Interactive Entertainment:
هیروکی توتوکی اعلام کرد که منظور او از مولتی پلتفرم، Xbox و نینتندو سوییچ نیست.
Sony President, Hiroki Totoki clarified multiplatform means PlayStation and PC. Not Xbox and Switch
View attachment 329166
توتوکی غلط کرد، بچه ها بازیسنتر گفتن میاد رو xbox یعنی میادجلسه پرسش و پاسخ با هیروکی توتوکی مدیرعامل Sony Interactive Entertainment:
Sony President, Hiroki Totoki clarified multiplatform means PlayStation and PC. Not Xbox and Switch
View attachment 329166
آخه اصلا نیازی به گفتن این یارو نبود هر انسانی که اندازه نخود عقل داشته باشه میدونه عرضه بازیا پی اس رو سوئیچ و ایکس باکس مثل اینه سونی یه تبر ورداره بکوبه تو سر خودش ! یعنی رسما بزرگ ترین خود کشی تاریخ صنعت سرگرمی کسی که واقعا فکر کنه سونی میاد رو کنسولا رقیب بازی میده قطعا نرمال نیستجلسه پرسش و پاسخ با هیروکی توتوکی مدیرعامل Sony Interactive Entertainment:
View attachment 329166
یک هفته بود این عبارت مولتی پلتفرم که توتوکی گفته بود، داستان درست کرده بود.آخه اصلا نیازی به گفتن این یارو نبود هر انسانی که اندازه نخود عقل داشته باشه میدونه عرضه بازیا پی اس رو سوئیچ و ایکس باکس مثل اینه سونی یه تبر ورداره بکوبه تو سر خودش ! یعنی رسما بزرگ ترین خود کشی تاریخ صنعت سرگرمی کسی که واقعا فکر کنه سونی میاد رو کنسولا رقیب بازی میده قطعا نرمال نیست