Last edited by a moderator:
چجوری حل شد ؟ مشکلات که همچنان پابرجاست
امار بازار فروش کنسول ها در آمریکا در 30 سال اخیر توسط Circana
یک خبر مهم که تام هندرسون امروز گذاشته اینه که در نسخه جدید Assassin's Creed که با نام Red فعلا شناخته میشه و احتمالا پایان امسال عرضه میشه، میتونیم نژاد سگ «شیبا» رو ناز کنیم. خلاصه هم حضور شیبا تو بازی تایید شده و هم پت کردنشون.
شیبا:
View attachment 329333
رقمی نیست. چون انویدیا تو یک سال گدذشته 266 درصد رشد داشته سهامشبا ذکر افت ۱۰ میلیارد دلاری ارزش سونی، دیروز ارزش بازار انویدیا 78 میلیارد دلار ریخت و رکورد بزرگترین ریزش خودش رو ثبت کرد.
تقریبا معادل ۵ درصد ارزش شرکت توی یک روز از بین رفت.
یکی از بزرگترین تغییرها در سری اساسینز کرید که میتونه این بازی رو به روزهای اوجش برگردونه. بلاخره بازی تو مسیر درستی قرار گرفت. فروش بالایی رو برای این نسخه پیش بینی میکنم.یک خبر مهم که تام هندرسون امروز گذاشته اینه که در نسخه جدید Assassin's Creed که با نام Red فعلا شناخته میشه و احتمالا پایان امسال عرضه میشه، میتونیم نژاد سگ «شیبا» رو ناز کنیم. خلاصه هم حضور شیبا تو بازی تایید شده و هم پت کردنشون.
شیبا:
View attachment 329333
بعد این خبر اساسینس رفت تو لیست مورد انتظار ترین بازی سال برامیک خبر مهم که تام هندرسون امروز گذاشته اینه که در نسخه جدید Assassin's Creed که با نام Red فعلا شناخته میشه و احتمالا پایان امسال عرضه میشه، میتونیم نژاد سگ «شیبا» رو ناز کنیم. خلاصه هم حضور شیبا تو بازی تایید شده و هم پت کردنشون.
شیبا:
View attachment 329333
شایعه: psvr2 درراه pc?
به خاطر ۱۰ میلیارد دلار افت قیمت سهام، ببین کار به کجا کشیدهتنها راه نجات این محصول همینه. رو PC هم بیاد و بازی هاش با PC کلا مشترک باشه!
من فکر میکنم برعکسه قضیهبه خاطر ۱۰ میلیارد دلار افت قیمت سهام، ببین کار به کجا کشیده
---
برای همچین اکسسوری نسبتاً گرونی، باید محتوای قانع کننده هم موجود باشه. بخواد هر بازی رو ۲ سال بعد از پس روی پیسی بده، به جایی نمیرسه.
اونم محصولی که روی پلتفرمی که رقیب نداشته، عملکردش عالی نبوده (شاید خوب بوده اما عالی نبوده) و حالا میخواد روی پیسی بیاد که رقبای بد بدنی داره.
به خاطر ۱۰ میلیارد دلار افت قیمت سهام، ببین کار به کجا کشیده
---
برای همچین اکسسوری نسبتاً گرونی، باید محتوای قانع کننده هم موجود باشه. بخواد هر بازی رو ۲ سال بعد از پس روی پیسی بده، به جایی نمیرسه.
اونم محصولی که روی پلتفرمی که رقیب نداشته، عملکردش عالی نبوده (شاید خوب بوده اما عالی نبوده) و حالا میخواد روی پیسی بیاد که رقبای بد بدنی داره.