Last edited by a moderator:
امیر هم گفت، نظر منم همینه. رو PS بازی نداره، کمتر کسی حاضر میشه برای محصولی با این سطح از استقبال بازی بسازه. خود سونی هم تمایل نداره استدیوهاش PS5 رو ول کنن و منابع تخصیص داده بشه به PSVR2. چون ممکنه این 10 میلیارد بشه 14 15 میلیارد در نتیجه این بدبخت بی بازی مونده. مثل بلایی که سر ویتا امد. اما اگه رو PC هم بدن بیرون و بتونه بازی های PC رو اجرا کنه، شاید بخاطر قیمت پایین به نسبت کیفیت بالا، یه بازاری برای خودش جور کنه. در غیر این صورت که رحم الله من یقرا فاتحه مع صلوات.
اصلا من ورود به اين حيطه ها رو از بيخ درك نميكنم.
اصلا از دور مشخصه يه ايده شكست خورده نه چندان ماندگاره.
من فکر میکنم برعکسه قضیه
دنبال این نیستن که به خاطر بازی هاشون رو PC دستگاه رو بفروشن
برعکس به خاطر وجود بازی های بیشتری برای VR که روی PC وجود داره، میخوان دستگاه ارزش خرید پیدا کنه
یعنی اون بازی هایی که میاد و اومده، پورت بشن برای این هم، 4تا بازی داشته باشه بدبخت
اگر ایده فروش دستگاه روی PCباشه، شکست خورده است از الانامیر هم گفت، نظر منم همینه. رو PS بازی نداره، کمتر کسی حاضر میشه برای محصولی با این سطح از استقبال بازی بسازه. خود سونی هم تمایل نداره استدیوهاش PS5 رو ول کنن و منابع تخصیص داده بشه به PSVR2. چون ممکنه این 10 میلیارد بشه 14 15 میلیارد در نتیجه این بدبخت بی بازی مونده. مثل بلایی که سر ویتا امد. اما اگه رو PC هم بدن بیرون و بتونه بازی های PC رو اجرا کنه، شاید بخاطر قیمت پایین به نسبت کیفیت بالا، یه بازاری برای خودش جور کنه. در غیر این صورت که رحم الله من یقرا فاتحه مع صلوات.
اگر ایده فروش دستگاه روی PCباشه، شکست خورده است از الان
وقتی رقبای بهتری وجود داره که سابقه بیشتری هم دارن، فروش سخت افزار نسبتا گرون بدون پشتیبانی قابل توجه نرمافزاری شکست میخوره.
یه کمپانی اگه خیلی محبوب باشه و همیشه در بالاترین سطح کاری خودش باشه، قطعا هیتر های زیادی هم خواهد داشتمن نمیدونم شکست رو تو چی میبینید. یکی مثل Valve یه کنسول دستی میسازه بعد سه سال دو میلیون نسخه فروخته و همه اونو موفق میدونن.
یکی مثل سونی یه اکسسوری میسازه و تو یکسال اول یک میلیون و خورده ای فروخته و همه اونو شکست میدونن!
این استاندارد دوگانه همیشه وجود داشته نسبت به سونی.
نه مشکل اینه، دنیا به دیتابیس و استانداردهای چند گانه بازیسنتر دسترسی نداره و با قیاسهای نامتقارن بازیسنتر هم آشنایی ندارنیه کمپانی اگه خیلی محبوب باشه و همیشه در بالاترین سطح کاری خودش باشه، قطعا هیتر های زیادی هم خواهد داشت
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
برای سنجش موفقیت یه دستگاه به سهم بازار اون نگاه میشه. بازار VR یک اندازهای داره و PSVR یه سهمی از این بازار رو داره. بر اساس این سهم مشخص میشه دستگاهی موفق هست یا نه.من نمیدونم شکست رو تو چی میبینید. یکی مثل Valve یه کنسول دستی میسازه بعد سه سال دو میلیون نسخه فروخته و همه اونو موفق میدونن.
یکی مثل سونی یه اکسسوری میسازه و تو یکسال اول یک میلیون و خورده ای فروخته و همه اونو شکست میدونن!
این استاندارد دوگانه همیشه وجود داشته نسبت به سونی.
با یادآوری افت ۱۰ میلیارد دلاری ارزش سونی،با ذکر افت ۱۰ میلیارد دلاری ارزش سونی، دیروز ارزش بازار انویدیا 78 میلیارد دلار ریخت و رکورد بزرگترین ریزش خودش رو ثبت کرد.
تقریبا معادل ۵ درصد ارزش شرکت توی یک روز از بین رفت.
آمار 600 هزار VR2 فروخته شده که شما میدی مربوط به دقیقا یک سال پیش میشه و بعد از گذشت فقط ۶ هفته از ریلیزش.نه مشکل اینه، دنیا به دیتابیس و استانداردهای چند گانه بازیسنتر دسترسی نداره و با قیاسهای نامتقارن بازیسنتر هم آشنایی ندارن
یه pc دستی به نام استیم دک که کوچکترین شباهتی به ps vr2 رو بر میدارن و قیاس میکنن. والو گزارش نداده از استیم دک و گفته چندین میلیون فروخته
Valve says it has sold “multiple millions” of Steam Decks
فقط omdia تو گزارش جولای خودش گفت که از 3 میلیون رد کردن
https://omdia.tech.informa.com/pr/2...led-base-to-surpass-three-million-during-2023
_____
در مورد ps vr2 فکر کنم سونی 600 هزار گزارش داد و آمار بعدی نداده
اما استاندارسازای بازیسنتر یه مشکلی که دارن اصلا نمیدونن pc چیه و حتی نمیدونن استیم دک تماما از استیم تغذیه میکنن و والو هیچ بازی ای نه براش میسازه و نه انحصار میکنه، یه ویژگی زده تنگ استیمش که میزنه این بازی با استیم دک سازگاره و تمام.
ولی اون vr2 اکسسوری، نیاز داره براش بازی ساخته بشه جدا و نمیتونه از لایبری کنسول تغذیه کنه.
این استانداردهای دو گانه ای که توضیح میدید، ما میشنویم میشه معادلات 24 مجهولی، کوچکترین شباهتی این دو به هم ندارن و استیم دک یه pc کامله که قابلیت ریحختن تمام سیستمهای عاملو داره و حتی از بازی کرکی هم پشتیبانی میکنه و کل کاری که والو انجام داد یه بازی free به نام aperture desk براش ساخت که ویژگیهاشو نشون بده و تمام
_________
نمونه مشابه vr2 میشه quest
vr2 باید با اون قیاس بشه.