سرخط خبرها

Sony’s stock value drop by about $10b after lowering PS5’s sales forecast for the fiscal year, analysts question near decade-low profit margin​

View attachment 329079

ارزش سهام سونی پس از کاهش پیش‌بینی فروش PS5 در سال مالی، حدود 10 میلیارد دلار کاهش یافت، تحلیل‌گران این سوال را مطرح می‌کنند که این پایین ترین حاشیه سود یک دهه گذشته برای شرکت SONY است
این فکر کنم پنجمین باره که این خبر تو این تاپیک میذارن

طبق گزارش رسانه VG247 استودیوی بانجی برای مدت زیادی بر توسعه عنوان Helldivers 2 از استودیوی Arrowhead نظارت داشته است

طبق این گزارش بانجی با دادن نکات و دستورالعمل هایی به استودیوی Arrowhwad نگرانی آنها را از عدم توانایی برای نگه داشتن پلیرها ،برای مدت طولانی برطرف کرده است.

پ.ن: چند شب پیش تو همین تاپیک داشتند هل دایورز رو تو سر بانجی میزدند و من همونجا گفتم از کجا معلوم نظارت بانجی باعث موفقیت هلدایورز نشده و الان گزارش اومد که یکی از دلایلش همین بوده (:
Arrowhead Game Studios (Helldivers 2

developer) apparently flagged some concerns over the new Bungie multiplayer game (Marathon) being able to "keep players engaged for a long period of time," resulting in the reassessment.

Source: (vg247)

چیزی که این سایت نوشته کاملا برعکسه
این اروهد هست که نگران وضعیت دستینی و ماراتونه

خبر۱:

Ps portal رو تونستن هک کنن...شبیهساز psp ر ران کنن...ولی معلوم نیست که این هک برای عموم عرضه کنن

Screenshot_20240220-004235_X.jpg

خبر۲: یه خبری هست که میگه نینتندو پولدارترین کمپانی تو ژاپن شده...که آمارش دقیق نیست گویا سونی رو حساب نکردن....ولی ۴امین شرکت بزرگ ژاپن سونی هست و نینتندو ۱۳ام هست (اگه اشتباه نکنم)

(تو عکس گفته احتمالا سونی رو حساب نکردن)
Screenshot_20240220-005544_X.jpg

Arrowhead Game Studios (Helldivers 2

توسعه دهنده) ظاهراً برخی از نگرانی ها را در مورد بازی جدید Bungie چند نفره (ماراتون) که می تواند "بازیکنان را برای مدت طولانی درگیر نگه دارد" و در نتیجه ارزیابی مجدد مطرح کرده است.

منبع: (vg247)

چیزی که این سایت کاملا برعکسه
این اروهد هست که نگران دستینی و ماراتونه

طبق گزارش رسانه VG247 استودیوی بانجی برای مدت زیادی بر توسعه عنوان Helldivers 2 از استودیوی Arrowhead نظارت داشته است

طبق این گزارش بانجی با دادن نکات و دستورالعمل هایی به استودیوی Arrowhwad نگرانی آنها را از عدم توانایی برای نگه داشتن پلیرها ،برای مدت طولانی برطرف کرده است.

پ.ن: چند شب پیش تو همین تاپیک داشتند هل دایورز رو تو سر بانجی میزدند و من همونجا گفتم از کجا معلوم نظارت بانجی باعث موفقیت هلدایورز نشده و الان گزارش اومد که یکی از دلایلش همین بوده (:
سایت VG247 همچین مطلبی نداره!
قبلا نظارت بیشتری روی این تاپیک بود الان هرکسی خبر مینویسه بدون لینک منبع

• Like
Reactions: Hamid Payne
Crystal Dynamics طراحى جديدى از لارا كرافت تو وبسايت Tomb raider گذاشته كه ممكنه مدل نسخه جديد بازى باشه

View attachment 328480
Crystal Dynamics: این عکس مدل نهایی بازی بعدی نیست

پ ن: همونطور که اشاره کردم مدل کیکه و برای خالی نبودن عریضه روی صفحه گذاشتن، با شایعاتی که از بازی مدت ها پیش بیرون اومد، اگر حقیقت داشته باشه امید چندانی بهش ندارم، ولی با این خبر رسمی توسعه بازی مشخص نیست در چه مرحله ای قرار داره که هنوز مدل مشخصی برای لارا انتخاب نشده

آخرین ویرایش:
سایت VG247 همچین مطلبی نداره!
قبلا نظارت بیشتری روی این تاپیک بود الان هرکسی خبر مینویسه بدون لینک منبع
اگه خبر اشتباهی بیاد خود کامیونیتی اینجا باهم حرف میزنن معلوم میشه چی درست و غلطه

بهتره اینجا مثل پادگان نشه

Crystal Dynamics: این عکس مدل نهایی بازی بعدی نیست

پ ن: همونطور که اشاره کردم مدل کیکه و برای خالی نبودن عریضه روی صفحه گذاشتن، با شایعاتی که از بازی مدت ها پیش بیرون اومد، اگر حقیقت داشته باشه امید چندانی بهش ندارم، ولی با این خبر رسمی توسعه بازی مشخص نیست در چه مرحله ای قرار داره که هنوز مدل مشخصی برای لارا انتخاب نشده
منم گفتم مدلش انگاری با AI ساخته شده :)

1631632540_playstation_5.jpg
طبق گزارش شبکه CNBC از تحلیلگران، سونی آماده می‌شود که کنسول PS5 Pro خود را در نیمه دوم سال جاری روانه بازار کند. تحلیلگران بر این عقیده هستند با آمدن بازی Grand Theft Auto VI در سال ۲۰۲۵ این شرکت امیدوار است این لانچ علاقه جدیدی به PS5 در میان مصرف کنندگان ایجاد کند و از سخت افزار بهبود یافته PS5 Pro برای بازی GTA 6 که در سال آینده منتشر می‌شود آماده باشد.

مدیر عامل شرکت Kantan Games آقای سرکان توتو به سی‌ان‌بی‌سی گفت:

»به نظر می رسد در صنعت بازی یک اجماع گسترده وجود دارد که سونی واقعاً در حال آماده سازی یک PS5 Pro در نیمه دوم سال 2024 است و سونی می خواهد مطمئن شود که یک قطعه سخت افزار عالی در هنگام عرضه GTA VI آماده خواهد داشت«

Analysts say Sony is prepping the PS5 Pro for release this year; ready for GTA VI

شایعه : (بازم تاکید میکنم که شایعه ست)

فقط ۵ درصد پلیربیس هل دایورز از PS5 استفاده میکنن
۵ درصد :))
خود کارگردان بازی چندین بار گفته 50-50 هست.

IMG_20240220_123431_312.jpg

IMG_20240220_123429_186.jpg
بازی تو psn تاپ سلر و رتبه اول ماست پلید بوده.
البته خود سونی بزودی آمار رسمی اعلام میکنه و رو سیاهیش می مونه برای همونایی که شایعه ۵ درصد رو درست میکنن

شایعه : (بازم تاکید میکنم که شایعه ست)

فقط ۵ درصد پلیربیس هل دایورز از PS5 استفاده میکنن
اگه اینستاگرام بود قاعدتا باید میگفتیم(همونیکه این شایعه رو تولید کرده) داداش موتوریتو عوض کن ولی حیف که فرومه بازیسنتره و نمیشه گفت :)

• Like
Reactions: delta05
۵ درصد :))
خود کارگردان بازی چندین بار گفته 50-50 هست.

View attachment 329097

View attachment 329098
بازی تو psn تاپ سلر و رتبه اول ماست پلید بوده.
البته خود سونی بزودی آمار رسمی اعلام میکنه و رو سیاهیش می مونه برای همونایی که شایعه ۵ درصد رو درست میکنن
دوبار گفتم شایعه دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or