سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Cyberpunk 2077 Follow-up, codenamed Project Orion, grows in strength at CD PROJEKT RED North America! - CD PROJEKT
سایبر بعدی شروع شده در دو استودیو آمریکای شمالی در کانادا و آمریکا. تو آغاز تولیده، خوش بینانه میان نسلیه
کارگدان بازی Gabriel Amatangelo هست که از 2021 شد کارگردان سایبرپانک
نویسنده دیسانرد و فیبل و آواتار و کنترل رو آوردن

آخرین ویرایش:
شایعاتی در حال پخش شده که طی تعدیل نیروهای مایکروسافت استودیو Toys for bob درحال بسته شدنه.
منابعی که این خبرو کار کردن اعلام کردن که اشتباهی رخ داده

ظاهرا دفتر فیزیکی استودیو بسته شده و از این به بعد به صورت دورکاری کار میکنن

خارج از گیم:

سونی در حال بستن سرویس استریمینگ فانیمینشن و کنسل کردن خریدای مردم از این سیستمه
IMG_3223.jpeg

تصویری کمتر دیده شده از مایکروسافت، نینتندو، سونی، تنسنت و الکتروینک در صنعت سرگرمی طی هفته گذشته

سونی بعد از خرید کرانچیرول عملا دو تا سرویس انیمه ای داشت که تصمیم گرفت اینارو یکپارچه سازی کنه
As part of Crunchyroll's unification of fan services announced in March 2022, the Funimation app and website will sunset on April 2, 2024. Rest assured, this transition will not impact your access to the vast library of anime available on Crunchyroll
https://help.funimation.com/hc/en-u...unification,of anime available on Crunchyroll.

منابعی که این خبرو کار کردن اعلام کردن که اشتباهی رخ داده

ظاهرا دفتر فیزیکی استودیو بسته شده و از این به بعد به صورت دورکاری کار میکنن
دورکاری همون بسته شدن استودیو :-?? Toys for bob پارسال 180+ کارمند داشت =(( امروز 55 تا کارمند داره که حتی داخل استودیو هم نیستن ( با این تعداد ساخت بازی aa هم مشکل ) :-??حداکثر استودیو ساپورت cod می شن

-----------------------------------
ظاهرا مایکروسافت کلا تولید کنسول متوقف کرده
News - Microsoft to completely stop Xbox Series production for the quarter and Sony to halve production after lower-than-expected sales during Christmas
ظاهرا 3 ماه اول 2024 سری x / s تولید نمی شه تا موجودی فعلی تمام بشه / احتمالا در بهار 2024 تولید نسخه جدید سری x ( بدون درایو ) شروع می شه

سونی هم احتمالا به خاطر موجودی زیاد و افزایش قیمت رم / ssd تولید کنسول ( در 3 ماه ابتدایی 2024 ) نصف کرده
PC DRAM prices projected to rise 10% to 15% in Q1 2024 — manufacturers continue to hold back production
قطعا بهار 2024 تولید ps5pro شروع می شه + اسلیم اصلی که همراه pro عرضه می شه

helldivers2 به 64183 پلیر همزمان رسید تو بازیای پلی استیشن بعد گاد و اسپایدر سوم شده

2024-02-08_22-37-42.jpg

بازی باگهای بدی داره، اگه بازی میکنید تا قبل از اتمام مرحله اول ارمور عوض نکنید که بازی باگ میخوره و اجرا نمیشه
از nprotect gameguard هم استفاده میکنه که تو دسته آنتی چیتهای kernel ای هست و یکسری هم بابتش ناراضین.

کنفرانس خبری Take-Two امشب ۸ فوریه ۲۰۲۴:

گزارش مالی TakeTwo:
میزان فروش RDR2 به عدد 61 میلیون نسخه رسید!
فرانچایز Red Dead هم‌اکنون 86 میلیون نسخه فروخته است!
فروش ۴ میلیون نسخه در ۳ ماهه اخیر!!
بازی Red Dead Redemption 2 اکنون هفتمین بازی پر فروش تاریخ است.
پورت Red Dead Redemption 1 برای PS4 و Nintendo Switch حدود 2 میلیون نسخه فروخته است.

گزارش مالی TakeTwo:
میزان فروش GTAV به عدد 195 میلیون نسخه رسید!
فرانچایز Grand Theft Auto هم‌اکنون 420 میلیون نسخه فروخته است!
فروش 5 میلیون نسخه در عرض 3 ماه اخیر!

تیک تو: عرضه GTA 6 کماکان برای سال مالی ۲۰۲۵ یعنی آوریل ۲۰۲۴ تا مارچ ۲۰۲۵ برنامه ریزی شده است.

Zelnick : "We have always managed Take-Two for the long-term, and we have great confidence in our groundbreaking pipeline for fiscal 2025 and beyond"

They don't seem to be backing down on March 2024-April 2025 (Fiscal 2025) lol

GTAVI is seemingly still on track for Fiscal 2025 (between April 2024-March 2025).

Take-Two isn't backing down on Fiscal 2025's insane expected net revenue.

Vast, unique, and groundbreaking year for Fiscal 2025" - Strauss Zelnick

استراوس زلنیک : سال مالی ۲۰۲۵ سالی عظیم، منحصر به فرد و پیشگامانه خواهد بود.

View attachment IMG_5688.MP4

آخرین ویرایش:
در جدیدترین اخبار ، کارگردان بازی Stellar Blade اذعان داشته تیم توسعه بازی در طول ساخت ، توجه بسیار زیادی روی طراحی پشت کارکتر داشته است. وقتی از او در رابطه با علت این کار پرسیده میشه او پاسخ میده که بسیار روشن است چرا که پلیرها وقتی بازی میکنن اغلب اوقات تنها پشت کارکتر را میبینند.
منبع
Stellar Blade dev, also known for butt-jiggling game Nikke, says he "put special attention" into the female lead's back because that's what players see most of the time

adam.jpg
خداحافظی الیاس توفِکسیس با آدام جنسن...
الیاس توفِکسیس صداپیشه و بازیگر این شخصیت با ارسال پستی با عنوان «ممنونم» در ردیت با این شخصیت خداحافظی کرد.
سلام به همگی.

الیاس توفکسیس اینجاست.

می‌خواستم اینجا بیایم و از شما برای این صفحه، پیام‌های فوق‌العاده‌تان در طول این سال‌ها، و حمایت قوی و باورنکردنی مستمر شما تشکر کنم.

در مورد جنسن، ما خداحافظی می‌کنیم، اما امیدوارم وداع نکنیم (برای همیشه). شاید شخص دیگری لایسنس را بخرد. شاید یک سریال انیمیشن بسازیم یا سری را تمام کنیم. ایلان ماسک یک طرفدار پر و پا قرص است، فکر می کنم مقداری پول دارد. یکی از او بپرسد!

همانطور که همه می دانید، جنسن یکی از شخصیت‌هایی است که من بازی کرده‌ام کسی که در قلب من بسیار عزیز است. به نظر می‌رسد که من همیشه با او همراه خواهم بود و این از نظر من اشکالی ندارد.

افسوس، داستان او به نظر تمام شده است. من نسبتاً مطمئن هستم که بازی لغو شده در مورد داستان آدام جنسن نبود، بنابراین لغو این بازی بیش از هر چیز دیگری مرا عصبانی می کند زیرا دوستان من در استودیو Eidos اخراج شدند. شرکت‌های بازی‌های ویدیوئی در حال حاضر در مکان عجیبی قرار دارند. امیدوارم این وضعیت درست شود.

باز هم، من فقط می‌خواهم از همه شما برای زمانی که برای ارسال فن آرت، داستان‌ها و پیام‌های عاشقانه‌ای که صرف کرده‌اید تشکر کنم. تعداد حضورهای کوتاهی که من مجبور بودم صرفاً برای طرفداران جنسن انجام دهم، باعث آرامش قلبم می‌شود.

امیدوارم شما دیگر کارهای من را نیز دوست داشته باشید، اما می دانم که شخصیت هر چه که باشد، به اندازه آدام جنسن برای خیلی از شماها ارزشمند نخواهد بود... و همین‌طور برای من.

برای عشق و حمایت؟ من این درخواست را کردم.

الیاس​
Thanks
Hey all

Elias Toufexis here

I wanted to come on here and say thank you for this page, your wonderful messages over the years, and your continued, unbelievably strong support

As for Jensen, we say goodbye, but hopefully not farewell. Maybe someone else will buy the license. Maybe we'll make an animated series or finish the game. Elon Musk is a big fan, I think he has some money. Someone ask him

As you guys all know, Jensen is one of the characters I've played who is near and dear to my heart. It seems I will always be associated with him and that's just fine with me

Alas, his story seems done. I'm relatively certain the game that was canceled was not an Adam Jensen story, so the cancellation angers me more than anything else because friends at Eidos got laid off. Videogame companies right now are in a weird place. I hope it gets straightened out

Again, I just wanted to thank you all for the time you've spent sending fan art, stories, and general messages of love. The amount of CAMEO appearances I've had to make solely for Jensen fans makes my heart smile

I hope you like the other work I'm fortunate enough to put out there, but I know that whatever the character is, he won't mean as much as Adam Jensen does to a lot of you... and to me

For the love and support? I asked for this

\- Elias
https://www.reddit.com/r/Deusex/com...&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=1
elias.jpg

آخرین ویرایش:
c330376c-df51-451e-8857-89ef8311463d.jpg

مدیر عامل یوبیسافت ادعا میکند که درباره GTA 6 هیجان زده است و عرضه آن برای صنعت گیم مثبت خواهد بود.
او میگوید که منتظر اعلام تاریخ انتشار هستند تا بتوانند انتشارات خود را سازماندهی کنند.

"مادر شما فکر خواهد کرد بازی بعدی من فیلم است"
~ هیدیو کوجیما
مختصر از مصاحبه اخیر کوجیما
- Physint گرافیکی نزدیک به واقعیت دارد.
- همزمان هم فیلم و هم بازی خواهد بود. بهمین دلیل ویدیوی معرفی این اثر در سونی پیکچرز ضبط شد.
- این درست است که در نهایت این یک بازی خواهد بود اما اگر مادرتان وارد اتاق شود فکر میکند شما در حال تماشای فیلم هستید. (از لحاظ بصری منظورشه )
- هرچند که دوست دارد خود را به چالش بکشد و بدنیال ایده ی جدید برود اما در طول این سالها و در فضای مجازی فن ها همیشه از او خواسته اند که بازی ای شبیه متال گیر بسازد.
- در دوران کرونا بشدت مریض شده ، عمل جراحی سختی انجام داده و حالش اونقدر بد شده که وصیت نامه هم مینویسه. در اون دوران خواسته از ویدیوگیم خداحافظی کنه اما پیامی از طرف گیلرمو دل تورو دریافت میکنه ، پیامی که کوجیما اون رو بعنوان ناجی خودش اسم میبره.
- کوجیما در دورانی از طرف هالیوود درخواست هایی داشته که بیاد فیلم بسازه اما نمیخواسته کمپانی خودش رو ٢ ٣ سال رها کنه و بره سمت فیلمسازی. با دل تورو در این باره صحبت میکنه و دل تورو حرفی میزنه که او رو در نهایت نجات میده. دل تورو بهش میگه هیدیو کاری که همین الان هم داری انجام میدی همون فیلم سازیه! همیشه همونطور که بودی باش.
منبع
Hideo Kojima Says if Your Mother Walks in on You Playing His New Action-Espionage Game, ‘She’ll Think You’re Watching a Movie’

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or