Last edited by a moderator:
منابعی که این خبرو کار کردن اعلام کردن که اشتباهی رخ دادهشایعاتی در حال پخش شده که طی تعدیل نیروهای مایکروسافت استودیو Toys for bob درحال بسته شدنه.
دورکاری همون بسته شدن استودیو Toys for bob پارسال 180+ کارمند داشت امروز 55 تا کارمند داره که حتی داخل استودیو هم نیستن ( با این تعداد ساخت بازی aa هم مشکل ) حداکثر استودیو ساپورت cod می شنمنابعی که این خبرو کار کردن اعلام کردن که اشتباهی رخ داده
ظاهرا دفتر فیزیکی استودیو بسته شده و از این به بعد به صورت دورکاری کار میکنن
سلام به همگی.
الیاس توفکسیس اینجاست.
میخواستم اینجا بیایم و از شما برای این صفحه، پیامهای فوقالعادهتان در طول این سالها، و حمایت قوی و باورنکردنی مستمر شما تشکر کنم.
در مورد جنسن، ما خداحافظی میکنیم، اما امیدوارم وداع نکنیم (برای همیشه). شاید شخص دیگری لایسنس را بخرد. شاید یک سریال انیمیشن بسازیم یا سری را تمام کنیم. ایلان ماسک یک طرفدار پر و پا قرص است، فکر می کنم مقداری پول دارد. یکی از او بپرسد!
همانطور که همه می دانید، جنسن یکی از شخصیتهایی است که من بازی کردهام کسی که در قلب من بسیار عزیز است. به نظر میرسد که من همیشه با او همراه خواهم بود و این از نظر من اشکالی ندارد.
افسوس، داستان او به نظر تمام شده است. من نسبتاً مطمئن هستم که بازی لغو شده در مورد داستان آدام جنسن نبود، بنابراین لغو این بازی بیش از هر چیز دیگری مرا عصبانی می کند زیرا دوستان من در استودیو Eidos اخراج شدند. شرکتهای بازیهای ویدیوئی در حال حاضر در مکان عجیبی قرار دارند. امیدوارم این وضعیت درست شود.
باز هم، من فقط میخواهم از همه شما برای زمانی که برای ارسال فن آرت، داستانها و پیامهای عاشقانهای که صرف کردهاید تشکر کنم. تعداد حضورهای کوتاهی که من مجبور بودم صرفاً برای طرفداران جنسن انجام دهم، باعث آرامش قلبم میشود.
امیدوارم شما دیگر کارهای من را نیز دوست داشته باشید، اما می دانم که شخصیت هر چه که باشد، به اندازه آدام جنسن برای خیلی از شماها ارزشمند نخواهد بود... و همینطور برای من.
برای عشق و حمایت؟ من این درخواست را کردم.
الیاس