سرخط خبرها

هزینه‌ی ساخت بازی بالا رفته و هر نسل از نسل قبلی بدتر میشه. سعی کن ژانرهای دیگه‌ای از بازی رو هم تست کنی.
خب دلیل نمیشه که! هزینه ی ساخت بالا رفته درست، عوضش هزینه ی خرید بازی هم بیشتر شده، تکنولوژی هم پیشرفت کرده و طرفدارهای کنسول ها هم بیشتر شدن. اصن اگه براشون صرفه ی اقتصادی نداشت که کنسول تولید نمیکردن.

من بیشتر از بازیهایی تو سبک گاد و انچارتد و لست خوشم میاد. بقیه ی سبک ها رو زیاد خوشم نمیاد ازشون :D
اگه فقط شاهکار دوست داری که کلا کنسله
این شاهکار هایی که گفتی تو هر نسل کلا به تعداد انگشت های دو دست میاد
کنسول رو بفروش اینا اومدن خبرت میکنیم

خب دلیل نمیشه که! هزینه ی ساخت بالا رفته درست، عوضش هزینه ی خرید بازی هم بیشتر شده، تکنولوژی هم پیشرفت کرده و طرفدارهای کنسول ها هم بیشتر شدن. اصن اگه براشون صرفه ی اقتصادی نداشت که کنسول تولید نمیکردن.
بحث هزینه و اینا به کنار سبکی که میگی چیزی نیست که هر سازنده ای بره طرفش، یه جورایی سانتا مانیکا و ناتی داگ توش پادشاهی میکنن، یا هم اگه کسی بره طرفش اتفاق خیلی نادریه که بتونه به سطح اونا نزدیک بشه.

در نتیجه بشین سبکای دیگه ای که تا حالا بازی نکردی امتحان کن، امسال تعداد بازیای سطح بالا و تنوع سبک به قدری زیاده که شاید تا نسل دیگه شاهد همچین سال پرباری نباشیم پس استفاده کن :D

این چیزی که میگی مثل این میمونه یکی بگه من فقط اپن وردای راکستار رو بازی میکنم چرا سالی 4-5 تا از اینا نمیاد کنسولم از زیر خاک در بیاد :D نمیشه اصلا!

MGS-Collection.jpg

بازی حتی روی پی سی 1080 با نرخ 60 هست:|

Certain factors such as large amount of effects during gameplay/cutscenes may cause framerate drops

Certain factors such as large amount of effects

factors such as large amount of effects

such as large amount of effects

large amount of effects

1 6eGXb1YWoTRMCIQE5RZQ5Q.jpg

کوانتیک دریم: Star Wars Eclipse هنوز در حال توسعه است​

معاون بازیابی کوانتیک دریم (Quantic Dream)، همچنین گفت که در Star Wars Eclipse، با مرگ شخصیت‌ها بازی به پایان نمی‌رسد و شاخه‌های داستانی زیادی وجود خواهند داشت.
بیشترین تمرکز ما پس از معرفی Star Wars Eclipse، اطمینان از این بود که این بازی اکشن-ماجراجویی، تمام عناصر مورد انتظار و مورد نظر شما را از یک بازی توسعه یافته توسط استودیوی کوانتیک دریم را داشته باشد، که روایت‌های شاخه‌ای و شخصیت‌های متعدد قابل بازی، بخشی از آن است. هیچ باختی در بازی وجود ندارد. هر کسی می تواند بمیرد، هر اتفاقی ممکن است رخ دهد و داستان افراد، تا زمانی که زنده باشند ادامه می‌یابد. در این بین، کاری که ما انجام داده‌ایم، افزایش بیشتر تخصص خود در زمینه گیم‌پلی است.

سلام
یه سئوالی که چند سال ذهنمو درگیر کرده راجب بازی درایور (سانفرانسیسکو) هست
کسی میدونه دلیل اینکه نسخه جدیدشو نساختن و کلا خبری راجبش نیست چیه ؟
در نوع خودش بازی بسیار جذاب و جالبی بود ولی نمیدونم چرا ادامه پیدا نکرد

سلام
یه سئوالی که چند سال ذهنمو درگیر کرده راجب بازی درایور (سانفرانسیسکو) هست
کسی میدونه دلیل اینکه نسخه جدیدشو نساختن و کلا خبری راجبش نیست چیه ؟
در نوع خودش بازی بسیار جذاب و جالبی بود ولی نمیدونم چرا ادامه پیدا نکرد
خب همون تیم اومده الان Crew ها رو ساخته.
یوبیسافت هم گنجایش اینکه دوتا بازی ریسینگ آرکید بسازه رو نداره.
خب این شد که دیگه نمیبینیمش.

و آره انصافا بازی خیلی خوبی بود ، یادش بخیر.

صرفا هزینه مالی رو نمیگم. هزینه‌ی ریسک، هزینه‌ی زمانی و ...

Fallout 76 cancellation floated by Xbox boss Phil Spencer

خبر مال 4 روز پیش هستش و مربوط به همون اسناد لو رفته هستش.بازی فال اوت 76 سال 2018 عرضه شد.اسپنسر در سال 2021 میخواست دکمه کنسل بازی رو بزنه اگه نتونه به 10 میلیون پلیر برسه بازی که گویا رسیده و هنوز هم حذف نشده!
تعجب کردم هیچ یک از رسانه های فارسی زبان اینو کاور نکردن

بلومبرگ مصاحبه ای با رئیس کپکام(سوجیموتو) داشته که خلاصه حرفاشو می گم
.

در ابتدا ازش می پرسن مایکی اکتی خریده، و زمزمه های بیشتری از M&A تو صنعت می شنویم، نظر شما چیه؟ میگه ما به صورت ارگانیک استدیو ها و منابعمون رو گسترش میدیم، یا حتی با تردپارتی ها می تونیم همکاری کنیم، اینکار رو به خرید استدیو ترجیح می دیم
.
ازش می پرسن اگه مایکی برای خرید شما علاقه مند باشه، واکنشتون چیه؟!

سوجیموتو در پاسخ میگه، من این پیشنهاد رو رد می کنم و دوست دارم شرکایی در شرایط مساوی باهم باشیم
.
.
.
یک نکته ای دیگه ای هم که اضافه می کنه، میگه پلتفرم اصلی ما pc هست و به این مسیر ادامه می دیم

هیدکی کامیا، یکی از بنیانگذاران PlatinumGames،این استودیو را در 12 اکتبر 2023 ترک می کند.
حیف واقعا! چقدر واسه Wii U و Switch بازی تولید کردن.
امیدوارم استودیوشون همچنان به کار خودش ادامه بده و تعطیل نشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or