Last edited by a moderator:
یکی به داد Eidos برسهمدیر عامل تباه Embracer Group فرمودند که در آینده چندین مورد تعدیل نیرو و بستن استادیو خواهند داشت.
Emrabcer Group اخیرا دو استادیو رو بست که یکی از اون ها Volition Games سازنده عناوین Red Faction و Saints Row بود.

مدیر عامل تباه Embracer Group فرمودند که در آینده چندین مورد تعدیل نیرو و بستن استادیو خواهند داشت.
Emrabcer Group اخیرا دو استادیو رو بست که یکی از اون ها Volition Games سازنده عناوین Red Faction و Saints Row بود.
اینقدر درهم و بی برنامه خرید کردن اینم نتیجه اش، اونم از کیفیت کارشون Saints Row جدید انگار از نسل 7 پورت شده به 9مدیر عامل تباه Embracer Group فرمودند که در آینده چندین مورد تعدیل نیرو و بستن استادیو خواهند داشت.

این پکیج یک ریالم ارزش نداره.![]()
بازی حتی روی پی سی 1080 با نرخ 60 هست![]()
عملا همون نسخه 4 ارزش داره بقیه با شبیه ساز بهتر اجرا میشه تا این پورتاین پکیج یک ریالم ارزش نداره.
فقط منتظر Vol.2 هستم تا ببینم با نسخه چهارم چه کردن!
یعنی رچت و GT7 و دیمن سولز و ریترنال و FF XVI و هورایزن فوربیدن و ... خفن نیستن؟یا شما پلی ندادی؟3 ساله کنسول خریدیم فقط یه GOW روش بازی کردیم با دو دست مورتال کمبت و چند دست فیفا.
ناموسا اگر امسال دو سه تا گیم خفن و انحصاری معرفی نکنه باید کنسول رو فروخت چون مشخص میشه هیچ برنامه ای ندارن
من بیشتر از بازیهایی تو سبک گاد و انچارتد و لست خوشم میاد. بقیه ی سبک ها رو زیاد خوشم نمیاد ازشونیعنی رچت و GT7 و دیمن سولز و ریترنال و FF XVI و هورایزن فوربیدن و ... خفن نیستن؟یا شما پلی ندادی؟
حالا سوا از این همه انحصاری با کیفیت، چند ده بازی خفن دیگه از سایر ناشرها هم داشتیم طی این 3 سال!
ایندی ها که جای خود!
در کل این نسل به شکلی جلو رفته و داره پیش میره که برای هر نوع سلیقه، کلی بازی عرضه شده!
پ.ن: من شخصا نزدیک به 40 بازی رو این نسل (روی PS5) به اتمام رسوندم و همچنان از برنامه عقبم![]()
هزینهی ساخت بازی بالا رفته و هر نسل از نسل قبلی بدتر میشه. سعی کن ژانرهای دیگهای از بازی رو هم تست کنی.من بیشتر از بازیهایی تو سبک گاد و انچارتد و لست خوشم میاد. بقیه ی سبک ها رو زیاد خوشم نمیاد ازشون![]()