سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
متوجه نمیشم، یعنی اینا میخوان تو فاصله کمتر از 3 ماه 2 تا یاکوزا منتشر کنن؟!
----------------
View attachment 310253
اصلیه Infinite Wealthئه.
Gaiden به طول یک بازی کامل نیست. (هرچند سگا احتمالا پول یه بازی کاملو براش میگیره. :D )

من کاری به این بحثهاتون ندارم.
ولی کلا GOG که بازی رو باز کنی و بری فیلم و سریال هم ببینی تایم میندازه.
کار درست تر اینه که توی خود بازی تایمی که موقع سیو کردن حساب کرده رو ببینی.

اینطوری اگه چندتا سیو با چندتا کرکتر داشته باشی هم میتونی جدا جدا ببینی با هرکدوم چندساعت بازی کردی.
lyQP7di.gif
خودت baldurs gate 3 بازی نکردی ؟ بازی خطیه ؟ یه خط داستانی وجود داره ؟
لحظه لحظه بازی پر از انتخاب تاثیر گذار که داستان و شخصیت های بازی تحت تاثیر قرار میده
انتخاب های بازی مثل یه شاخه های در هم تنیده است :x نتیجه بعضی انتخاب ها چند ساعت بعد مشخص می شه
بعد از 10 ساعت تازه عظمت بازی و تاثیر عجیب و غریب هر انتخاب درک کردم :-tدوباره از اول شروع کردم
ابتدا هر ماموریت سیو می کنم و راه های مختلف امتحان می کنم :-B چندین ساعت تو emerald grove راه های مختلف امتحان می کردم / حداقل 10 ساعت تو کمپ گابلین ها درگیر مسیر ها متفاوت بازی بودم / ملت به خاطر minthara قتل عام کردم :)) بعد 3 ساعت برگشتم و راه دیگه رو امتحان کردم و........
هدف از تجربه بازی ها خودنمایی با پلی تایم و این مسخره بازی ها نیست :-?? هدف لذت بردن از داستان / شخصیت پردازی / گیم پلی و.... است
1695216777071.png

اون اسکرین شات هم صرفا در جواب سلاطینی که با خرید های مایکروسافت یکدفعه rpg فن شدن :))
اگه این سلاطین راست میگن یه اسکرین شات ساده بفرستن :-??چند ساعت استارفیلد و سایر ابر شاهکار های گیم پس بازی کردن ؟

آخرین ویرایش:
پلی استیشن قرمساق تو TGS هم حضور نداره؟ یا برنامه اش روز دیگه ست؟
رفیق گویا حضور ندارد.
PlayStation Won't Have a Major Presence at Tokyo Game Show 2023 - PlayStation LifeStyle
====
برای نمایش Xbox هم اگر کسی خواست مراسم رو دنبال کند فردا ساعت ۱۲:۳۰ از طریق لینک های زیر می تواند ببیند.

Twitch
https://www.youtube.com/@tokyogameshow/videos

طبق تجربه سال های قبل احتمالا کلیت مراسم به معرفی عناوین کوچک و کمتر شناخته شده برای عرضه روی گیم پس می گذرد.این میان احتمال دارد یکی دو بازی معروف تر هم برای گیم پس معرفی شوند.البته Gene Park از واشنگتن پست اعلام کرده که انتظار دارد بازی های زیادی از Square Enix فردا برای گیم پس معرفی بشوند که باید منتظر ماند و دید.

تریلر گیم‌پلی از Banishers: Ghosts of New Eden بازی جدید Don'tnod منتشر شده که چون تاپیک نداره (یا من پیدا نکردم) اینجا می‌ذارمش:

یه ذره طراحی مراحل و یه چیزایی از بازی GOW می‌زنه.
چقدر خوب بنظر میرسه.
انگاری بالاخره یکی پیدا شد بهشون بودجه خوبی بده که بازی پرخرج تری بسازن.
مخصوصا انیمیشنها و بخش مبارزات که نسبت به بازیهای قبلی واقعا پیشرفت کرده.

تریلر گیم‌پلی از Banishers: Ghosts of New Eden بازی جدید Don'tnod منتشر شده که چون تاپیک نداره (یا من پیدا نکردم) اینجا می‌ذارمش:

یه ذره طراحی مراحل و یه چیزایی از بازی GOW می‌زنه.
حیف واقعا حیف ... انقدر رومنس و این چیزاش خوبه ولی بخاطر مسخره بازی Woke گند زدن به حس بازی . بر پدرشون لعنت . لااقل دست به خانم ها نزنید همون کرکتر مرد رو Fugly کنید به خدا ما راضی هستیم :دی
پ.ن : کاش میشد رو کنسول هم Mod زد . جدی جدی دیگه کم کم داره جزو واجبات میشه ...

یک لیست از معرفی های مراسم Xbox در TGS
بازی Hotel Barcelona عنوان جدید Suda51 و Swery65 معرفی شد.
عنوان Like a Dragon Gaiden به صورت Day 1 بر روی گیم پس عرضه می شود.Like a Dragon: Ishin نیز تا انتهای سال بر روی گیم پس عرضه خواهد شد.
مجموعه Ace Attorney Trilogy در تاریخ 26 سپتامبر روانه گیم پس خواهد شد.
عنوان Octopath Traveler II در ابتدای سال 2024 برای Xbox عرضه می شود.
بازی Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes در سال 2024 برای عرضه بر روی گیم پس معرفی شد.
عنوان Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai در تاریخ 28 سپتامبر برای Xbox و Windows قابل دانلود خواهد بود.

لیست کامل معرفی ها رو از این جا می توانید ببینید.
Xbox Digital Broadcast at Tokyo Game Show 2023: Every Announcement and Game Reveal - Xbox Wire

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or