چیزایی که از این بازی من دیدم بیشتر Get s*** go broke بود اگه یادتون باشه بازی لایو سرویس بود که با دستپاچگی تبدیل به بازی سینگل پلیر کردن و خیلی از ایرادات اصلیش هم برمیگرده به همون قضیه، اینا این چیزا رو اضافه میکنن که ایراد گیری از بازیاشون رو هم سیاسی بکنن
تا همین چند وقت پیش، پارسال مثلا، همه اش حرف از این بود که منتقد ها داغون اند چون معیار امتیاز بالا دادنشون رعایت دایورسیتی و ووک و اینا تو بازیه، در واقع ووک بودن متا رو میبره بالا... من خودم مشخصا در مورد یک سری نقد این ایراد رو میگرفتم و جز مخالفین بودم،
الان ولی بعد پیروزی ترامپ (که بعضی از دوستان با چگوارا اشتباه گرفتنش حالا میبینیم ) و در واقع از 1 سال پیش که دموکرات ها کامل گند زدن به همه چی و گفتمان جمهوری خواه ها دست بالا رو گرفت، و راه افتادن موج های عظیم اینترنتی مخالف ووک، ناگهان همه متوجه شده اند که وقتی ووک باشی بروک میشی و امتیاز پایین میگیری متات پایین میشه...
*اینکه یک بازی ووک باشه واقعا و گند بزنه ممکنه، اما خللی در تناقض در باور عزیزان، ایجاد نمیکنه...
*به نظرم مشخص شده که بخش مهمی (نه همه، مشخصا نه همه) مشکل اصلیشون با سونی "ووک" هست، اینا تا همین قبل اینترگلکتیک، همه جوره با سونی راه میومدن، اما بعد اینترگلکتیک ناگهان حساسیت هاشون نسبت به سونی به شدددددت بالا رفت و سخت گیر شدن، نمیخوام قضاوت کنم و پسیو اگرسیو حرف بزنم و متلک بندازم، اصن به من ربطی نداره، ولی به نظرم واقعیتی هست که وجود داره و رخ داده... اگر سونی به قول دوستان ووک نبود، الان احتمالا در خیلی موارد، بهش اسون تر میگرفتند...
***قشنگ یادمه بعضی از دوستان از همون موقع خرید بانجی با "مالتی پلیر" محور شدن سونی مشکل داشتند، حتی با خلل احتمالی که ممکن بود گسترش پلتفرم به پی سی داشته باشه مخالف بودند بر اساس ذات کنسولی سونی، این دوستان ممکنه از ووک هم بدشون بیاد، ولی خب، معلومه، این که قطب نمای اسیب شناسی یک فرد ووک و ایدئولوژی هست در اصل، یا مسائل تکنیکی... بین اینا فرق هست...