سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این یکی از احمقانه ترین حرف هایی بود که شنیدم . وقتی بازی می خری یعنی مالکش هستی دیگه ربطی به کپکام و ... نداره تو باهاش چی کار می کنی

View attachment 364288
فکر کنم از بالا بهشون گفتن باید گیر بدن.
اینکه همشون همزمان این کار رو انجام بدن مشکوکه. مخصوصا که الان پی پال هم بدجور به اینطور محتوا ها در ژاپن گیر داده.

اینکه همشون همزمان این کار رو انجام بدن مشکوکه. مخصوصا که الان پی پال هم بدجور به اینطور محتوا ها در ژاپن گیر داده.
این حرفها همیشه بوده.
من یادمه کویی تکمو سر DOAهایی که برای PC داده بود دقیقا همین حرفها رو میزد.
اصلا تهدید میکردن ولی خب بازیها اومدن و یکی از یکی دیگه پتانسیلهای بیشتری رو آنلاک کردن و به حرکت واداشتن :))

تا وقتی که فایلهای بازیها در اختیار پلیر قرار میگیره مگه میشه جلوی مادینگ رو گرفت؟
برای بعدش هم با AI و تکنولوژیهایی که بعدها میاد همچنان ادامه پیدا میکنه.

از این مزخرفات هرچندسال یک بار میگن ، کیه که اعتنا کنه؟

ربطی نداره ژاپنیا کلا خیلی سر کپی رایت و IP حساسن و کلا با هر نوع ماد برای بازیاشون برخورد میکنن. دو سال پیش یه بابایی کاراکترای الدن رینگ رو ماد کرده بود توی تکن بعد که تو توییتر ملت تهیه کننده تکن رو تگ کردن مجبور شد غیر مستقیم به مردم بفهمونه که نباید این کارا رو بکنن :))

x.com

اینا که هر دفعه یه بهانه دارن واسه یه جا پورت نکنن ولی مدیر بخش حقوقی Koei Tecmo تازگی یه حرفی زده از این هزار بار سنگین تره
View attachment 364245
یاد یه جوک قدیمی افتادم.
"میگن طرف یکی رو سوار کرده بوده وسط راه گشت جلوش رو میگیره میپرسه این خواهر با شما چه نسبتی داره، یارو میگه ا... این خواهر شماست خاک بر سرت خواهرت ..... است =)) "

سوال من اینه که بخاطر قدرت بیشتر سوییچ ۲، آیا شاهد افزایش فریم و رزولوشن بازیا هستیم یا نه؟ :-?

شاید کمپانیا بهتره به جای استخدام دایورسیتی محور و ایجاد شغلای کاذب دنبال راه های درست برای کاهش هزینه های سرسام اور تولیذ برن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or