سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
انگار در استدیو هم تخته می کنن البته فعلا حرفه باید صبر کرد درسته یا نه

View attachment 364016
ایشون اونموقع که اونجای خودش رو جدا کرد باید شوت میشد بیرون که به این فضاحت نرسیم.

زندگی این همه آدم بخاطر یک آدم متوهم ضربه خورد.

View attachment 364016

امیدوارم این داستان ها درس عبرتی بشه برای اون مردک، کارگردان Avowed و خیلی ریز بکشه بیرون، دیگه نیاد پز بده بگه ووک ترین گیم تاریخو ساخته و میخواد همه رو فشاری کنه و .... آینده خودش و استدیو همینه!

آخرین ویرایش:
خالق اوکامی، آقای هیدکی کامییا، لیکرهارو "افشاگرهای مزخرف" نام برد و در مورد آنها چنین گفت:
"امیدوارم همه افرادی که اطلاعات سوییچ 2 را فاش کردند و کسانی که به آنها کمک کردند، تا آخر عمرشان نفرین شوند که همیشه وقتی به خانه می رسند، کف کفش‌هایشان مدفوع چسبیده باشد."
"بدترین تفاله‌ها ... [آنها] باید از سر تا پا در کثافت پوشیده شوند و از جو خارج شوند ... و سپس از فکر کردن دست بردارند و برای همیشه سرگردان شوند."
"آنها باید هر چه زودتر نابود شوند."

View attachment 363982
ترجمه روان فارسی: "الهی جز جیگر بزنن به حق پنجتن" :D

پ.ن: خداییش توی فحش و نفرین از تمام دنیا یه سر و گردن جلوتریم. بنده خدا نیم ساعت فحش داده، بعد فحوای کلامش به همون ۷ تا کلمه ای که من بالا نوشتم نمی رسه هنوز :D

امیدوارم این داستان ها درس عبرتی بشه برای اون مردک، کارگردان Avowed و خیلی ریز بکشه بیرون، دیگه نیاد پز بده بگه ووک ترین گیم تاریخو ساخته و میخواد همه رو فشاری کنه و .... آینده خودش و استدیو همینه!
کارگردان بازی نبوده و اونی که اون مزخرفات رو گفته Art Director هست :دی

میگن کارگردان dragon age شوت شد بیرون
x.com
قابل توجه دوستانی که میخواستن عادی سازی کنن شرایط دارگون ایج رو.
من خودم قبل انتشار فکر میکردم حداقل از لحاظ فروش میتونه سودده باشه ولی مثل اینکه کامل گند زدن.

خوشحالم که این ننگ صنعت گیمینگ رو بازی نکردم.
خوشحال نیستم که استودیوش بسته میشه ولی چه میشه کرد؟
حتما فروش خیلی بدی داشته که این تصمیم رو گرفتن.

ولی از اینکه کارگردان دوزاریش افتاد بیرون اصلا بال درآوردم.
واقعا بهترین خبر بود برام.
حتی از معرفی سوییچ 2 یا منتشر شدن AC Evo اینقدر خوشحال نشدم.

امیدوارم یه 180 بزنن و تو مس افکت بعدی جبران کنن.

قابل توجه دوستانی که میخواستن عادی سازی کنن شرایط دارگون ایج رو.
من خودم قبل انتشار فکر میکردم حداقل از لحاظ فروش میتونه سودده باشه ولی مثل اینکه کامل گند زدن.

خوشحالم که این ننگ صنعت گیمینگ رو بازی نکردم.
خوشحال نیستم که استودیوش بسته میشه ولی چه میشه کرد؟
حتما فروش خیلی بدی داشته که این تصمیم رو گرفتن.

ولی از اینکه کارگردان دوزاریش افتاد بیرون اصلا بال درآوردم.
واقعا بهترین خبر بود برام.
حتی از معرفی سوییچ 2 یا منتشر شدن AC Evo اینقدر خوشحال نشدم.

امیدوارم یه 180 بزنن و تو مس افکت بعدی جبران کنن.
اگر این گاو و گوسفند ها اونجا هم مسئول باشند همین آش و کاسه رو باید انتظار داشت.

کلا توی سینما، بازی، سیاست و خلاصه هرچیزی مردم دیگه تاب این مزخرفات رو ندارند.
نمیشه بزور یک چیز غیرعادی رو عادی کرد.

احتمالا سونی برای apu نسل بعدی کنسول خود از تکنولوژی 3d v-cach استفاده خواهد کرد

https://videocardz.com/newz/next-ge...gship-gpu-line-on-tsmc-n3e-node-claims-leaker

پ.ن :گفتنیست 3d v-cach تکنولوژییست که امکان افزایش میزان حافظه سریع سطح 3 (L3) را فراهم میسازد که موجب افزایش عملکرد cpu در بازیها میشود

آخرین ویرایش:
اگر این گاو و گوسفند ها اونجا هم مسئول باشند همین آش و کاسه رو باید انتظار داشت.

کلا توی سینما، بازی، سیاست و خلاصه هرچیزی مردم دیگه تاب این مزخرفات رو ندارند.
نمیشه بزور یک چیز غیرعادی رو عادی کرد.
البته قطعا مسئولیت شکستش فقط وجود این موارد نبود.
من وقتی تصمیم گرفتم که بازی نکنم رفتم کلی ویدئو از گیم پلی و مکانیکهاش دیدم.
خود بازی از لحاظ روند گیم پلی (هر چیزی غیر از گرافیک) یه بازی نهایتا متوسطه که برای استودیویی مثل بایوور باید ضعیف معنیش کنیم.
اگه اغراق نکنم برای طرفدار سری یه بخش نداره که بگیم خوب کار کردن.

قبل انتشار فکر نمیکردم که واقعا تو این موارد هم ضعیف باشه که اگه نبود قطعا این سرانجام رو نمیداشتن.
نمیدونم شاید اونموقع من هم در آخر مجاب میشدم که برم بخرم و بازی کنم.

اما به کمیونیتی بازی پشت کردن و برای جذب پلیرهای جدید بازی رو سلاخی کردن ، مکانیکها رو ساده سازی و آبکی کردن نتیجش میشه همین.
البته تو این مورد موفق بودن که پلیر جدید جذب کنن (دوستانی که اینجا برای بار اول نسخه ای ازش رو بازی کردن و حتی ازش تعریف کردن خودش اثبات موفقیت بایووره).

ولی به چه قیمتی؟
بازی رو تبدیل کردن به یه بازی اکشن با ui موبایلی که خط داستانی متوسط رو به خوبش هم نتونست نجاتش بده.
کاملا مشخص بود که خواستن از اسم دراگون ایج استفاده کنن و عقاید عجیب و غریبشون رو باهاش به خورد ملت بدن.
ساخت و منتشر کردن این بازی جز این هیچ حالت دیگه ای نمیتونسته داشته باشه.

میگن کارگردان dragon age شوت شد بیرون
x.com
امیدوارم درس عبرتی بشه واسه بقیه استودیو های ووک و لگبت ساز!

البته الان ترامپ هم اومده و از روز اول شمشیر رو از رو کشید و گفت بساط لگبت رو جمع میکنم :D این میتونه خبر خوبی باشه و حداقل تا چن سال از شر این ترند زوری و حال بهم زن راحت میشیم.

با آرزوی اخراج دراکمن از ناتی داگ و کنسل یا اصلاح شدن intergalactic. به شخصه اصلا دوس ندارم ناتی داگ تعطیل یا دچار تعدیل نیرو بشه. فقط دراکمن رو اخراج کنن کافیه:D

View attachment 364016
فقط امیدوارم خراب کردن این بازی که از مجموعه و استودیو مورد علاقم بود حداقل درسی بشه برای بقیه استودیوها و این که برای نسخه جدید مس افکت درس بگیرید از dragon age the veilguard دوباره حداقل کاری نزدیک به سه گانه تحویل بدن

• Like
Reactions: Sobhan_23
جف گراب: کنسل شدن بازی های Bend و BluePoint به دلیل Concord بوده است.

به گفته جف گراب، عنوان Concord و عملکرد آن، عامل اصلی کنسل شدن دو پروژه Bend و BluePoint بوده است و این دو بازی، پروژه های اصلی این دو استودیو بودند

جف گراب: کنسل شدن بازی های Bend و BluePoint به دلیل Concord بوده است.

به گفته جف گراب، عنوان Concord و عملکرد آن، عامل اصلی کنسل شدن دو پروژه Bend و BluePoint بوده است و این دو بازی، پروژه های اصلی این دو استودیو بودند

جالبه بدونین یکی از بزرگ‌ترین کنسلی‌های تاریخ بازی‌های ویدیویی بازی Star War:1313 هست. این بازی قرار بود تجربه‌ای بسیار عمیق و داستانی از دنیای جنگ ستارگان را ارائه بده و به شدت مورد انتظار طرفداران بود. اما به دلیل مشکلات مالی و ادغام شرکت‌ها، پروژه یکدفعه کنسل شد و هیچ‌وقت به انتشار نرسید. فکر کنم یادتون باشه.

شایعه: یک بازی جدید از سری Motorstorm در حال ساخت است که حدود یک سال پیش شروع شده است. به نظر می رسد از نسخه Apocalypse نکاتی گرفته شده است و دارای حالت های تک نفره و چند نفره است.

1000004061.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or