Last edited by a moderator:
در حالت داک کمی از سریز اس ضعیفتر هست. و اینکه DLSS هم داره این خودش نکته مثبتی هست. در نهایت همه چیز به اون توسعه دهنده بستگی داره.سوال من اینه که بخاطر قدرت بیشتر سوییچ ۲، آیا شاهد افزایش فریم و رزولوشن بازیا هستیم یا نه؟
منظورم بازیایی هست که از قبل وجود دارندر حالت داک کمی از سریز اس ضعیفتر هست. و اینکه DLSS هم داره این خودش نکته مثبتی هست. در نهایت همه چیز به اون توسعه دهنده بستگی داره.
اون عدد 2 رو واسه همین گذاشتن دیگه! Wii U واقعا بدترین انتخاب اسم برای کنسول بعدی بود.من یادمه میگفتن یکی از دلایل شکست WiiU به خاطر اسمی بوده که انتخاب کردن
خیلیا فک میکردن این یه مدل دیگه از Wii بوده
الان همون جماعت دوباره اشتباه نکنن!!
مرد حسابی اگه همون سویچ بود تهش یه الترا میذاشتن که میشد همون سویچ 1 اولدبنظرم اسمش Super Nintendo Switch یا Nintendo Switch Ultra بود بهتر میشد ولی خب احتمالا نینتندو می خواد تا ابد کنسولش رو همیشه قابل حمل بزنه برا همین شماره دارش کرده.
خواهشا زر نزنن، سر همین انلاین به اندازه کافی سود میکنند. دیگه 100$ مگه سرگردنه باشه.:/
پس کی به ما کمک میکنه؟
من حتی میگم اگه فری تو پلی هم میدادنش باز با غولهای MMO/گاچا هم میتونست وارد رقابت بشه .خواهشا زر نزنن، سر همین انلاین به اندازه کافی سود میکنند. دیگه 100$ مگه سرگردنه باشه.:/
بازی خوب بسازن بجای لایو سرویس مطمئن باشن صنعتشون کامبک میزنه.