سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
۴ فوریه (۱۶ بهمن)
تو تقویم امریکایی انگلیسی
وسط روز رو می نویسن...

ولی تو فرم استاندارد بین المللیش
همون ترتیب، سال، ماه، روز درسته
اما تو فرم تقویمی اونا جا به جا میشه

قابلیت بکوارد وجود داره ولی تمام بازیهای سوییچ 1 توسط سوییچ 2 قابل انجام نیستن یا بطور کامل ساپورت نمیشن

SWITCH-2-GAMES.jpg

لیست نمایشگاههای نینتندو در آوریل و می و ژوئن
با توجه به تاریخهای ایونتا احتمالا ژوئن بدن
North America:
  • New York, April 4-6, 2025
  • Los Angeles, April 11-13, 2025
  • Dallas, April 25-27, 2025
  • Toronto, April 25-27, 2025
Europe:
  • Paris, April 4-6, 2025
  • London, April 11-13, 2025
  • Milan, April 25-27, 2025
  • Berlin, April 25-27, 2025
  • Madrid, May 9-11, 2025
  • Amsterdam, May 9-11, 2025
Oceania:
  • Melbourne, May 10-11, 2025
Asia:
  • Tokyo (Makuhari), April 26-27, 2025
  • Seoul, May 31-June 1, 2025
  • Hong Kong, To be announced
  • Taipei, To be announced

آخرین ویرایش:
قابلیت بکوارد وجود داره ولی تمام بازیهای سوییچ 1 توسط سوییچ 2 قابل انجام نیستن یا بطور کامل ساپورت نمیشن

View attachment 363884
همه کنسولا سر بکوارد همینو میگن ولی بعیده بازیای زیادی باشن که اجرا نشن

اینو مینویسن که اگه یک دونه بازی اجرا نشد کسی نره شکایت کنه بگه کلاه سرم گذاشتن و غرامت میخوام چون بازی Nobody Cares 2 سال 1975 رو با متای 15 دارم و رو کنسولم اجرا نمیشه :دی

استیم دکم خخیلی بازیها وریفای نشدن ولی قابل اجرا هستن.
اینم گفته بعضیا ممکنه از تمام قابلیتهای سوییچ 1 بهره نبرن و اگه میگفت همه اجرا میشن و فردا یکی اجرا نشه، میتونن ازشون شکایت کنن و غرامت بگیرن.
باید اینو بنویسن

IMG_20250116_171939_636.jpg
هرچند نینتندو به صورت رسمی تایید کرد که بازی‌های کنسول Nintendo Switch روی Nintendo Switch 2 اجرا خواهند شد، اما این شرکت با فونت ریز، زیر همین عکس اعلام کرده که برخی از بازی‌های Nintendo Switch ممکن است روی Nintendo Switch 2 پشتیبانی نشوند یا به طور کامل با Nintendo Switch 2 سازگار نباشند.

نینتندو جزئیات اجرای بازی‌های کنسول نسل قبلی روی کنسول جدید Nintendo Switch 2 را در آینده از طریق سایت رسمی اعلام می‌کند.
IMG_20250116_172226_111.jpg

اینو مینویسن که اگه یک دونه بازی اجرا نشد کسی نره شکایت کنه بگه کلاه سرم گذاشتن و غرامت میخوام چون بازی Nobody Cares 2 سال 1975 رو با متای 15 دارم و رو کنسولم اجرا نمیشه :دی
یه جورایی کیس هایی شبیه pt رو هم ماسمالی میکنن

• Like
Reactions: Love Console
به احتمال زیاد بازیهای خود نینتندو که باید اجرا بشن حالا تو انتشار نه ولی بعدا حتما آپدیت میگیرن.
میمونه بعضی از بازیهای ثرد پارتیها که احیانا با جنگولک بازی و... برای سوییچ پورت شدن که باید از طرف سازنده پورت نیاز به آپدیت و... باشه که این ممکنه که قطعی نباشه و همه نخوان یا نتونن بازیشون رو برای سوییچ 2 به روز کنن.
من اینطور فکر میکنم.

به احتمال زیاد بازیهای خود نینتندو که باید اجرا بشن حالا تو انتشار نه ولی بعدا حتما آپدیت میگیرن.
میمونه بعضی از بازیهای ثرد پارتیها که احیانا با جنگولک بازی و... برای سوییچ پورت شدن که باید از طرف سازنده پورت نیاز به آپدیت و... باشه که این ممکنه که قطعی نباشه و همه نخوان یا نتونن بازیشون رو برای سوییچ 2 به روز کنن.
من اینطور فکر میکنم.
سوال من اینه که بخاطر قدرت بیشتر سوییچ ۲، آیا شاهد افزایش فریم و رزولوشن بازیا هستیم یا نه؟ :-?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or