سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
20 سال پیش در چنین روزی Resident Evil 4 رو گیم کیوب عرضه شد
x.com

View attachment 363419
عجب بازی ای بود. چه دورانی بود.
من پورت PCش رو که یوبی سافت انجام داده بود رو رفتم. موس رو ساپورت نمیکرد (بعدا یه پچ دادن براش ). یه پچ 1 2 مگی داشت که کپی پیست میکردی گرافیک بازی رو میبرد بالا. همینطور نورپردازی و سایه زنی.
همیشه با کیبورد بازیش کردم تا خود نسخه Remake اومد.
Screenshot_20250114_104138_Gallery.jpg
Screenshot_20250114_104502_Gallery.jpg
من سره این لعنتی رفتم گیم کیوب گرفتم و اون موقع واقعا نمیدونستم که چه جواهریه این کنسول همین چند وقت پیش دوباره از کمد در اوردم و تست کردم هنوزم همون لذت و خاطرات رو برام زنده کرد :D
واقعا یه تحول بزرگ بود .

View attachment 363676
View attachment 363677
من سره این لعنتی رفتم گیم کیوب گرفتم و اون موقع واقعا نمیدونستم که چه جواهریه این کنسول همین چند وقت پیش دوباره از کمد در اوردم و تست کردم هنوزم همون لذت و خاطرات رو برام زنده کرد :D
واقعا یه تحول بزرگ بود .
من به خاطر ریمیک رزیدنت 1 خریدم اینو. بعدا این هم اومد و لذت بردیم. البته روی PS2 هم بود. برعکس رزیدنت 1 و 0 که اون زمان فقط رو گیم کیوب میشد تجربه کرد. نارنجیش خیلی باحاله. ولی باندل خود رزیدنت 4 واقعا قشنگه. به خاطر مشکلات مالی، خیلی از آرشیوم رو فروختم. واقعا نگاه کردن به این کنسول های قدیمی، حال خوب کنه.

پ.ن: یه خاطره هم بگم از سال 1382 که گیم کیوب گرفتم. اون موقع اینترنت گستردگی نداشت و اطلاعات من هم یا از طریق دوستان به دست میومد یا تک و توک مجله های خارجی. رزیدنت 2 و 3 هم روی گیم کیوب بود اون زمان. ولی منِ بیچاره فکر کردم اون ها هم ریمیک شده. هر 4 تا رزیدنت و کنسول رو سفارش دادم و وقتی به دستم رسید، دیدم 0 و 1 دو دیسک هستن، ولی 2 و 3 تک دیسک. هنوز هم دوزاریم نیفتاده بود که اینا فقط پورت شده. با ذوق و شوق رزیدنت 2 رو گذاشتم تو دستگاه و منتظر یه چیزی مثل ریمیک 1 بودم. خلاصه بادمجون بدی خورد تو صورتم اون روز. 😭

من به خاطر ریمیک رزیدنت 1 خریدم اینو. بعدا این هم اومد و لذت بردیم. البته روی PS2 هم بود. برعکس رزیدنت 1 و 0 که اون زمان فقط رو گیم کیوب میشد تجربه کرد. نارنجیش خیلی باحاله. ولی باندل خود رزیدنت 4 واقعا قشنگه. به خاطر مشکلات مالی، خیلی از آرشیوم رو فروختم. واقعا نگاه کردن به این کنسول های قدیمی، حال خوب کنه.

پ.ن: یه خاطره هم بگم از سال 1382 که گیم کیوب گرفتم. اون موقع اینترنت گستردگی نداشت و اطلاعات من هم یا از طریق دوستان به دست میومد یا تک و توک مجله های خارجی. رزیدنت 2 و 3 هم روی گیم کیوب بود اون زمان. ولی منِ بیچاره فکر کردم اون ها هم ریمیک شده. هر 4 تا رزیدنت و کنسول رو سفارش دادم و وقتی به دستم رسید، دیدم 0 و 1 دو دیسک هستن، ولی 2 و 3 تک دیسک. هنوز هم دوزاریم نیفتاده بود که اینا فقط پورت شده. با ذوق و شوق رزیدنت 2 رو گذاشتم تو دستگاه و منتظر یه چیزی مثل ریمیک 1 بودم. خلاصه بادمجون بدی خورد تو صورتم اون روز. 😭

این نارنجی افزونه گیم بوی هم داره و با اون دیسک میتونی کارتیج های گیم بوی رو هم پلی بدی ، من واقعا عاشق گیم کیوب بودم یدونه مشکی هم بعد از این گرفتم اونم دارم واقعا حسه خوبی به ادم میده کلا تو ایول ۴ ویژوال و افکتاش یه چیز دیگه بود ،من با ps2 مقایسه میکردم اون زمان ، تو روستا اون قسمت شب که رعد و ب ق میزد قشنگ رو گیم کیوب تصویر خاموش و روشن میشد،از نظر بصری فوق العاده بود.
hq720-8.jpg
IMG_20250114_144451_291.jpg
IMG_20250114_144500_104.jpg

کلا دیزاینش ، اون حالت مکعب بودنش ،اون برچسب Ati جلوی کنسول ، فونت و لوگوش ، عناوینش واقعا خاص بود ، به خصوص ویند ویکر که اون موقع یه تحول کرد تو سری زلدا ...

Attachments

• IMG_20250114_144446_897.jpg
    IMG_20250114_144446_897.jpg
    39.9 KB · مشاهده: 5
آخرین ویرایش:
1000003836.png

شرکت سگا در تاریخ ۲۷ دسامبر نام تجاری "Ecco the Dolphin" را در ژاپن ثبت کرده است که امروز در معرض دید عموم قرار گرفته است.
عنوان "Ecco the Dolphin" در ۲۴ سال پیش عرضه شده بود.
New Ecco the Dolphin Trademarks Have Fans Hoping for New Game

1000003840.jpg
ظاهراً سونی در بازی Lost Soul Aside الزام وصل بودن به حساب PSN را در PC را حذف کرده است.طبق SteamDB نیاز به اتصال PSN برای تجربه بازیکنان برداشته شده است.

این میتواند فقط یک استثنا باشد چون عناوینی چون Marvel’s Spider-Man 2 و The Last of Us Part 2 هم به حساب PSN
نیاز دارند.​

1000003846.jpg

بازی Dreams on a Pillow با 240,000 دلار برای برجسته کردن "دو دهه تاریخ ناگفته فلسطین" جمع آوری کرد

آخرین پروژه توسعه دهنده فلسطینی، رشید ابو عیاده، به لطف قدرت تامین مالی جمعی، وارد مرحله تولید می شود.

رشید ابو عیاده می گوید این پروژه توسط ناشران و سرمایه گذارانی که آن را "خیلی پرخطر" یا "جنجالی" می دانستند، رد شده است.

این عنوان به شکل یک «ماجراجویی مخفی کاری شِبه سه بعدی» خواهد بود که از یک داستان عامیانه فلسطینی در جریان نکبه الهام گرفته شده است. سازمان ملل توضیح می دهد که نکبه در زبان عربی به معنای «فاجعه» است و به «آوارگی فلسطینیان در طول جنگ اعراب و اسرائیل در سال 1948» اشاره دارد.

Production recent news | Game Developer-​

1000003854.jpg

استودیو سازنده God of War در حال استخدام تسترهای کنترل کیفیت برای بازی بعدی خود برای کنسول پلی استیشن 5 است.
سونی سانتا مونیکا در حال حاضر به دنبال سرپرستان کنترل کیفیت و تحلیلگران ارشد کنترل کیفیت برای این پروژه است.
این موقعیت‌ها قراردادی هستند، به این معنی که برای مدت زمان مشخصی خواهند بود.
از آنجایی که بازی جدید کوری بارلوگ از سال 2019 در دست توسعه است، احتمالاً این فرصت های شغلی مربوط به آن پروژه هستند.​

View attachment 363722

استودیو سازنده God of War در حال استخدام تسترهای کنترل کیفیت برای بازی بعدی خود برای کنسول پلی استیشن 5 است.
سونی سانتا مونیکا در حال حاضر به دنبال سرپرستان کنترل کیفیت و تحلیلگران ارشد کنترل کیفیت برای این پروژه است.
این موقعیت‌ها قراردادی هستند، به این معنی که برای مدت زمان مشخصی خواهند بود.
از آنجایی که بازی جدید کوری بارلوگ از سال 2019 در دست توسعه است، احتمالاً این فرصت های شغلی مربوط به آن پروژه هستند.​
من آمادگی خودم رو اعلام میکنم. با 30 سال سابقه گیمینگ.

• Like
Reactions: porfesor
1000003857.jpg
شایعه: ریمیک بازی Assassin’s Creed Black Flag در سال جاری منتشر می‌شود.

ریمیک بازی شامل ارتقاء قابل توجهی در مکانیزم‌ها و عناصر گیم‌پلی خواهد بود و نه صرفاً بهبود گرافیک.
• انتشار بازی ممکن است تا نوامبر 2025، پس از انتشار رسمی Assassin's Creed Shadows، صورت گیرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or