Last edited by a moderator:
کلا دو هزار نفر رای دادن
و اینکه استفاده کنندگان کنسولهای نینتندو معمولا از قشری نیستن که تو اینجور نظرسنجیا خیلی شرکت کنن.حالا به فرض که نظرسنجی فاقد اعتبار باشه، تغییری توی این فکت ایجاد میشه که پی سی محبوبترین پلتفرم هست؟
حقیقت ratchet and clank 2016 remaster به خصوص برای PC من رو خوشحال میکنه!DLC ها کنسل شدن و در عوض میتونن تمام توانشونو روی یه Remaster تازه بزارن.
حقیقت ratchet and clank 2016 remaster به خصوص برای PC من رو خوشحال میکنه!
اگر این نه Resistance ها هم جذابه.
البته اینجورم نیست که فقط ریمستر باشه، انقدرم دیگه بدبین نباش. ریمیک هم میکنه. سونی معمولا بازیای خوبشو ریمستر میکنه و بازیای آشغالشو ریمیک میکنه و فول پرایس برامون منتشر میکنه.Resistance خرج داره، اون نمی صرفه. در عوض یا همین R&C رو ریمستر میکنن، یا یا همین SM2 ریمستر میشه. شاید بگید اونکه همین الان برای PS5 هست، ریمستر معنی نداره، اما به نظر من سونی یه راهی برای این مشکل هم پیدا میکنه تا در نهایت بازی های همین نسل رو هم ریمتسر کنه مجدد بفروشه.
شک نکن که همین اسپایدرمن ۲ و استروبات و ... برای Ps6 ریمستر میشن و برچسب 4k 120 روشون میزنه و میفروشهResistance خرج داره، اون نمی صرفه. در عوض یا همین R&C رو ریمستر میکنن، یا یا همین SM2 ریمستر میشه. شاید بگید اونکه همین الان برای PS5 هست، ریمستر معنی نداره، اما به نظر من سونی یه راهی برای این مشکل هم پیدا میکنه تا در نهایت بازی های همین نسل رو هم ریمتسر کنه مجدد بفروشه.
البته سونیالبته اینجورم نیست که فقط ریمستر باشه، انقدرم دیگه بدبین نباش. ریمیک هم میکنه. سونی معمولا بازیای خوبشو ریمستر میکنه و بازیای آشغالشو ریمیک میکنه و فول پرایس برامون منتشر میکنه.
حالا من داشتم شلوغش میکردم ولی خب مثلا تو ریمیک پارت ۱ تلو با قیمت گذاری کاملا اشتباهش ارزش بازی رو به شدت پایین آورد. فکر میکنم فروش ریمستر پارت دومش بیشتر از ریمیک پارت اولش بود سر همین داستان.البته سونی
medievil
R&C
Demon Souls
SoC
و TlOUP1 رو ریمیک کرده که انصافا هیچ کدوم این عناوین نسخه اصلیشونم نزدیک به آشغال نبودند
نه هورایزن برچسب ریمیک داره(که انصافا در حد ریمیک روش کار شده، چون عملا فوربیدن وست هست، نه UDرو مستقیم گفتن ریمیک هست! صرفا enhanced و rebuilt(که تغییر بخشی بازی هست که نسخه دوم رو از نظر منطقی درست جلوه بدن)
بحثم فقط سر ریمیک بود
وگرنه سونی از نسل هفت، بازی های نسل قبلشو به عنوان ریمستر هی عرضه می کنه و خواهد کرد! حتی همین GOY یا DS2 احتمالا ریمستر بشن برا نسل بعدی، یا حتی اصلا یک ریمستر برا DS1 بدن که خروجی رو مثل زیرودان که شده فوربیدن وست بشه همین نسخه دومش
کنسول دستی میخواد بیرون بده با بازی های کنسول اولیه؟ این کنسول دستی ماکروسافت هست یا جدا از اون اصلی میخواد بیاد؟
فن میده اینکنسول دستی میخواد بیرون بده با بازی های کنسول اولیه؟ این کنسول دستی ماکروسافت هست یا جدا از اون اصلی میخواد بیاد؟
این هیلو های قدیمی چنان بازی های با کیفیتی هستند که انگار یک بازی امروزی رو داری بازی میکنی که فقط ساختار گرافیکی کلاسیک داره..