سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Destiny 2 Leak Reveals 2 DLCs and 2 Seasons Per Year With New Seasonal Structure
چون گفته شده بود که 850 نفر فقط برا ماراتن زیاده، ساپورت دستینی ادامه داره،طبق این شایعه دیگه اکسپنشنی در کار نیست و به صورت محتوا و dlc دو بار در سال عرضه میشه که کوچکتر از اکسپنشن هست و ماموریت داستانی هفتگی مثل اینکه حذف میشه
Destiny 2 The Final Shape Reportedly Sold Fewer Copies Than Lightfall
منبع اینم تولیتو هست و میگه final shape از lightfall هم کمتر فروخته
https://gamerant.com/destiny-senior-executives-smith-noseworthy-leave-bungie/
به نظر میاد دو تا از قدیمی های بانجی که از هیلو ریچ تو بانجی بودن، رفتن

رسانه ی محبوب Game Informer برای همیشه بسته شد.

IMG_20240802_221009_216.jpg

این رسانه سالها اولین رسانه‌ ای بودکه پیش‌نمایش های سری بازیهای GTA را منتشر میکرد که بسیاری از آرت ورکها انحصاری این رسانه بود .

20240802_220933_1.jpg

اسکرین شات‌ها و تحلیل های داستانی اونها در خاطره گیمرها همیشه باقی خواهد ماند.

20240802_235321.jpg 20240802_235421.jpg

آخرین ویرایش:
گیم اینفرمر سایتش رو هم بسته! یعنی به هیچ کدوم از مقاله ها و محتواهاش نمیشه دسترسی داشت!
اونوقت IGN داره مثل یه سرطان ، مدیای گیمینگ رو می بلعه و این اصلا خوب نیست که بیشتر رسانه ها زیر نظر یک رسانه اصلی باشن. اینجوری میتونن اون سیاستی که از بالا تعریف میشه پیاده کنند نه اینکه هر سایتی بیادو نقد و بررسی مستقل خودشو داشته باشه

رسانه ی محبوب Game Informer برای همیشه بسته شد.

View attachment 345383

این رسانه سالها اولین رسانه‌ ای بودکه پیش‌نمایش های سری بازیهای GTA را منتشر میکرد که بسیاری از آرت ورکها انحصاری این رسانه بود .

View attachment 345397

اسکرین شات‌ها و تحلیل های داستانی اونها در خاطره گیمرها همیشه باقی خواهد ماند.

View attachment 345399View attachment 345400
x.com

یکی از بهترین خبرهای ممکن برای من ریمستر یا ریمیک LoK ـه و بعد هم بازگشت شکوهمندانش:دی اتفاقا یکی دو ماه پیش در جریان بازی کردن بازی های خیلی قدیمی رفتم سراغ LoK. این Blood Omen رو گیر نیاوردم و البته هیچ وقت هم بازیش نکردم متاسفانه، چون ایزومتریک بود و دوست نداشتمش، ولی Soul Reaver ها عالین، دیفاینس هم همینطور. خیلی خوب میشه اینم برگردونن. به امی هنینگ بگن عوض بازی های کامیک بوکی بی سر و ته بیا Soul Reaver 3 رو بساز خودت!
bloodomen 2 رو بازی کن حتما(اون سوم شخصه و ادامه داستان شماره 1)..... خیلی شبیه سول ریور 2 هست ولی عظمت رازیل کجا و حضرت کین کجا :D
من همه این شاهکارها رو بازی کردم ولی خب همه این بازیا نیاز به ریمیک دارن و ریمستر دیگه جوابگو نیس چون فک کنم هر سه شماره سول ریور و دو شماره کین مال بیش از 20 سال پیش باشه (شوخی شوخی چقدر پیر شدیم:D)​

.

bloodomen 2 رو بازی کن حتما(اون سوم شخصه و ادامه داستان شماره 1)..... خیلی شبیه سول ریور 2 هست ولی عظمت رازیل کجا و حضرت کین کجا :D
من همه این شاهکارها رو بازی کردم ولی خب همه این بازیا نیاز به ریمیک دارن و ریمستر دیگه جوابگو نیس چون فک کنم هر سه شماره سول ریور و دو شماره کین مال بیش از 20 سال پیش باشه (شوخی شوخی چقدر پیر شدیم:D)​

.
آقا کلا سری سول ریور و بلادومن چند نسخه میشه !؟ مورد بعد کدوم ها قرار هست ریمستر بشه که دیگه نرم بازی کنم و وایستم تا بیاد 😁

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or