Last edited by a moderator:
اگه تا حالا بازی نکردی به نظرم صبر کن تا ریمستر/ریمیک و... بیاد.آقا کلا سری سول ریور و بلادومن چند نسخه میشه !؟ مورد بعد کدوم ها قرار هست ریمستر بشه که دیگه نرم بازی کنم و وایستم تا بیاد
ترتیبش رو بهم میگی لطفااگه تا حالا بازی نکردی به نظرم صبر کن تا ریمستر/ریمیک و... بیاد.
Soul Reaverها (1و2) قرار هستن که ریمستر بشن.
اگه میخوای میتونی مجموعه رو از Blood Omen شروع کنی چون احتمالا هیچوقت ریمستر نشه.
این بازی خیلی خیلی بیشتر از بقیه عناوین مجموعه نیاز داره که ریمیک بشه.
و خب حتما فایلهای بازی گم شده و نمیشه که به راحتی ریمسترش کنن.
کلا یا شروع نکن یا حتما Blood omen رو بازی کن ، درک شخصیت Raziel بدون شناخت kain کاملا بیهودست.
Raziel حکم رایدن برای سولید اسنیک تو MGS 2 رو داره با این تفاوت که خیلی بیشتر و بهتر به Raziel پرداخته میشه.
سول ریورها رو که بازی میکنی کلا سایه سنگین Kain رو تو کل گیم پلی که با Raziel بازی میکنی میتونی حس کنی.
======
این مجموعه 5 تا بازیه.
همه رو به ترتیب بازی کن.
===========
برای من رویایی ترین حالت اینه که چون ریمسترها سول ریور 1 و 2 هستن پس کریستال داینامیکز میخواد Blood Omen 1 رو ریمیک کنه.
کلی دلیل میشه براش آورد که همچین چیزی امکان نداره ولی خب جذابترین سناریو برای زنده کردن این مجموعه برام اینه.
توضیحات کامل رو که دوستمون ماکان دادم. من هم ترتیب بازیها رو مینویسم:آقا کلا سری سول ریور و بلادومن چند نسخه میشه !؟ مورد بعد کدوم ها قرار هست ریمستر بشه که دیگه نرم بازی کنم و وایستم تا بیاد
bloodomen 2 رو بازی کن حتما(اون سوم شخصه و ادامه داستان شماره 1)..... خیلی شبیه سول ریور 2 هست ولی عظمت رازیل کجا و حضرت کین کجا
من همه این شاهکارها رو بازی کردم ولی خب همه این بازیا نیاز به ریمیک دارن و ریمستر دیگه جوابگو نیس چون فک کنم هر سه شماره سول ریور و دو شماره کین مال بیش از 20 سال پیش باشه (شوخی شوخی چقدر پیر شدیم)
.
اگه خبر واقعی باشه پس احتمالا اون فرضیه که میگفت تیمی که Short Message رو ساخته در واقع تیم سایلنت جدیده (به دلیل برگشت چندتا از تیم قدیمی) و دارن روی سایلنت هیل جدید کار میکنن پس درسته.بازی معرفی نشده و جدید Silent Hill در حال توسعه است
گزارشی جدید ادعا میکند که علاوهبر تمامی آثار معرفی شده، کونامی بهصورت داخلی در حال توسعه بازی جدیدی از سری Silent Hill است.
Konami Working On New In-House Silent Hill Game, Says Leaker
بعد دوران کرونا کلا دنیا به سمت گو.ی رفته.بعد دوران کرونا چقدر وضعیت صنعت گیم خراب شده از تعطیلی ها و کنسلی ها بگیر تا تعدیل نیرو و اخراج چند هزار تایی کارمندان
از گرون شدن بازی های aaa و کم شدن کیفیتشون ، از افزایش مدام گیم های انلاین با فرمول ساخت تکراری ، خاک خوردن کلی از ip های قدیمی
همکاری بازیساز ها با sweet baby inc و .......................
یه سر به Legacy of kain anthology بزنید بد نیست به نظرم برای دانلود رو پی سی ،
فقط فاقد نسخه
Blood Omen 1 هست البته که جداگانه میتونیدبا یک مادینگ و افزایش رزولوشن یه تجربه رترو ایزومتریک اکشن ادونچر فوق العاده رو از دست ندید.
در هر صورت اگر نسخه های 3d رو انجام بدید نهایتا کنجکاو میشید برای دونستن زندگی Kain و مسیری که طی کرده نسخه Blood 1 رو تجربه کنید تا منشا تغییرات ظاهری و روحیش رو بیشتر درک کنید .
Soul Reaver 1 به نظر بیشترین خلاقیت رو داشت در زمان خودش در ادامه راه Tomb Raider های اولیه با اضافه کردن مکانیزم دنیای موازی (ارواح & اجسام)
Soul Reaver 2 به نظر شخصیم بهترین و کاملترین لول دیزاین و آرت دایرکشن و حتی گرافیک و وسعت محیط رو داشت ، داستان ستون ها The Pillars of Nosgoth هم عمق خوبی به داستان داده بود طوری که تا انتها میکشیدت.
Blood Omen 2 هم از لحاظ گرافیک هنری و تا حدودی فنی جالب بود و انیمیشن های خوبی برای دست و انگشت و غیره لحاظ شده بود که البته به دلیل بعضی مشکلات و خشکی گیم پلی و محدودیت شدید لول ها شاید اولش سخت تر باهاش ارتباط بگیرید چون اصلا دی ان ای Soul Reaver و Tomb Raider رو نداره ولی داستان گیم پلی خالص ومپایریش و پرسه زدن تو شب های مه آلود شهر های بندری ( به شدت کوچک و محدود ) جذابیت های خودش رو داشت و شخصیت نسبتا جوان (200 تا 400 ساله )کین که سرخوش از قدرت فقط به فکر دریدن دشمن و غیر دشمنه جذبتون میکرد .
Defiance مدرن ترین و ضعیف ترین و نا امید کننده ترین نسخه . نسخه ای که خودشم نفهمید Soul بود یا Blood و با ترکیب نا مانوس خون و روح خداحافظی نچندان خوشایندی با فن های سری داشت و شاید همین افول پایه گذاران Tomb Raider بانو رو برای مسیر تولد ناتان آماده کرد .
Dead Sun هم که سرنوشتش از اسمش پیداست .
و ما پیرمردها که نشسته ایم و به در نگاه میکنیم ...... شاید بانو برگردد
خوبیش تقریبا اینه پیکسل آرته کمتر تو ذوق میزنه .ممنون از توضیحاتت عزیز منتهی خیلی داغون هست گرافیک Blood Omen 1 همون نسخه ps1 رو گرفتم ... چون خیلی مشتاقم به نظرم از همین باید شروع کنم