Last edited by a moderator:
چه سبکیه ؟شخصی بنام ashhong ادعا کرده است، نمیتواند برای بازی بعدی سانتامونیکا صبر داشته باشد و نمیداند با این معرفی دنیا چه واکنشی نشان خواهد داد.
وی در ادامه گفت:
به هر حال سعی نکنید توقعات کسی را کم کنید. فکر میکنم این عنوان شگفت انگیز خواهد بود.
PlayStation Studios |OT42| Hot Bot Summer Sony - OT
خوبیش تقریبا اینه پیکسل آرته کمتر تو ذوق میزنه .
دیالوگ ها و صداگذاری خوبی داره به عنوان یه کلاسیک.
Best Version w/Verok's patch هست برای پی سی
در حال حاضر ولی با ایمولاتور هم میتونی رزولوشن و تکسچر رو بهتر کنی رو نسخه PS1.
درکل مهم روایتشه نباید سخت بگیری برانسخه 1.
میتونی هم بذاری آخر سر که به اندازه کافی کنجکاو شده باشی برای پیشینه Kain و به عنوان پریکوئل بهش نگاه کنی.
زیاد سخت نگیر همون خط داستانی رو بری کافیه اگر بد قلقه برات. تروفی و پلات نداره خدارو شکربازی رو شروع کردم خیلی خوبه فقط مشکلی که هست واقعا آدم نمی فهمه کجا باید بره و نکته بعد هم وقتی واک ترو می خونم به سکرت ها اشاره داره که فکر کنم جانبی باشه و منم حوصله جانبی شو ندارم! موندم صراط مستقیم بازی رو می خوام برم چطوری برم
متوجه منظورم نشدی میگم اصلا نمیدونم چطور میشه خط داستانی رو برد جلو! کوئست هم که نداره مشخص بشه! گیج شدم
این نوع سوالات عادیه به لحاظ برندینگ، ایشون فقط اومده این قسمت رو بولد کرده وگرنه برای سری تومب ریدر هم سوال می کنه. همونطور که کپکام برای عناوین مختلف در پرسشنامه سوال می کنه. فارغ از اینکه نتیجه چی بشه اینگونه سوالات ارتباط زیادی با رسمی شناخته شدنش ندارند و در این سال ها در انواع پرسشنامه ها سوالات اینچنینی پرسیده شده ولی اتفاقی نیوفتاده
دقیقا این مورد درسته ، این دلیل قاطعی برای تایید 100 درصدی نیست.این نوع سوالات عادیه به لحاظ برندینگ، ایشون فقط اومده این قسمت رو بولد کرده وگرنه برای سری تومب ریدر هم سوال می کنه. همونطور که کپکام برای عناوین مختلف در پرسشنامه سوال می کنه. فارغ از اینکه نتیجه چی بشه اینگونه سوالات ارتباط زیادی با رسمی شناخته شدنش ندارند و در این سال ها در انواع پرسشنامه ها سوالات اینچنینی پرسیده شده ولی اتفاقی نیوفتاده