Last edited by a moderator:
خیلی ساده ست، RDO نتونست پلیر جذب کنه برای همین هم RDR2 کلا ول شد.به خدا اگه یه آپدیت ساده نسل نهمی (در حد یه ۶۰ فریم ) واسه rdr 2 منتشر کنه قشنگ یه ۲۰ میلیونی میاد رو فروش بازی
هیچ وقت علت بعضی از کارهای *R نمیفهمم ،RDR و IV و مکس پین ۳ رو کلا ول کرده به امان خدا
این دلیلش نیست .با اینکه بخش انلاین پشتیانی خوبی نشد و براش محتوا نیومد ولی بازی هنوزم بشدت داره خوب میفروشه و فقط بخاطر بخش افلاینش داره فروش میکنه. کسی بخاطر بخش انلاینش این بازیو نمیخره. جالب اینکه راکستار RDR1 رو ریمستر کرده. این RDR2 هم بالاخره ریمستر میکنه ولی سوال اینه کِی میخواد اینکارو بکنه که ظاهر امر پیداست بعد از عرضه GTA 6خیلی ساده ست، RDO نتونست پلیر جذب کنه برای همین هم RDR2 کلا ول شد.
اتفاقا بیشتر از شکم سیریه بازی همچنان توی تاپ10 فروش هست دلیلی نمی بینن دستش بزننخیلی ساده ست، RDO نتونست پلیر جذب کنه برای همین هم RDR2 کلا ول شد.
Red Dead Redemption صرفا یه پورت ساده با رزولوشن بالاتر برای کنسولهای نسل 8 هست و تو سایت راکستار و فروشگاه پلی استیشن من پسوند Remastered رو ندیدم.ریمستر نسخه 1 هم بخاطر همین بود اونایی که بازی نکردن دوباره بخرن
مگه حتما باید پسوند ریمستر داشته باشه؟Red Dead Redemption صرفا یه پورت ساده با رزولوشن بالاتر برای کنسولهای نسل 8 هست و تو سایت راکستار و فروشگاه پلی استیشن من پسوند Remastered رو ندیدم.
وقتی میگید ریمستر باید تو اطلاعات بازی هنگام خرید موجود باشه. تو PS Store و سایت راکستار چیزی من باب ریمستر شدن نوشته نشده. 50 دلار هم واسه یه بازی نسل 7 مصداق بارز کلاهبرداری راکستاره.مگه حتما باید پسوند ریمستر داشته باشه؟
معنی پورت ساده رو میدونی اصلا چیه؟
به غیر از اینکه 4k native شده ، رو PS5 شصت فریم هم هست ، کیفیت سایه ها بسیار بهتر شده ، پوشش گیاهی و AO هم همینطور. این صرفا یه پورت ساده نیست .
سلام.
صبح بخیر.
تاپیک سوالم رو پیدا نکردم.
کسی از بازی Stormgate خبری داره ؟ توی استیم وارد آرلی اکسس شده و ظاهراً ۲۳ مرداد ریلیز بازی هستش.
از نظر من کرفتون پولشو دور ریخته که این استدیو رو فقط به خاطر Hi-fi Rush تصاحب کرده.
نمیشه خوشحال بود و نه ناراحت.