Last edited by a moderator:
پی سی مثل کنسول نیست که هزینه واست داشته باشه و مثلا توان مالی داشتن PS5 و سوییچ و اکس باکس رو نداشته باشی بعد فلان انحصاری رو ببینی پیش خودت بگی اوکی صبر میکنم رو اون کنسولی که دارم ریلیز بشه، مفت و مجانی نصب میکنی همشون رو هم میتونی کنار هم داشته باشی و حتی میتونی از بعضی قابلیت های استیم توی بازی های پلتفرم های دیگه استفاده کنی. اصلا پلتفرم عوض کردن هیچ مفهومی نداره این وسط. این که اکثریت حاضر نیستن واسه یه بازی موقتا یه اپ رایگان دیگه جای استیم باز کنن یه سطح وحشتناکی از تنبلی و برده کمپانی بودنه اونم واسه بازی سینگل پلیر که فرند لیست و سابقه اکانت هیچ اهمیتی توش نداره.منظورم اکثریت دنیای گیمینگ بود، این دوتا بازی که رسما قربانی سیاست های انحصار و بازاریابی شدن
موضوع دقیقا اینه که یک محصول خوب در جای اشتباه عرضه شد، چه بخوایم چه نخوایم پیسی گیمینگ = استیم همه کمپانی هایی که رفتن از استیم دیدن ضررش بیشتره و برگشتن
بحث آه و ناله نیست، کسی که سالها روی یک پلتفرم بازی میکنه و همه زار و زندگی و دوستاش اونجان برای 1 بازی حاضر نیست سراغ فروشگاه دیگه بره، صبر می کنه
بازی هایی که ملت حاضر بشن بخاطرشون پلتفرم عوض کنن به تعداد انگشتای 2 دست نیست اکثریت با صبر کردن مشکل ندارن![]()
اگه بازی ای اونطور که میگی باشه منطقیه ولی واقعا Alan wake2 و ff rebirth خیلی با عشق ساخته شده بودن...
برده کمپانی و تنبلی چیه دیگه؟ مگه مردم وظیفه دارن یه محصولی رو پول بدن بخرن؟ اون شرکت وظیفشه خریدارو متقاعد کنه که برای محصولش هزینه کنه.پی سی مثل کنسول نیست که هزینه واست داشته باشه و مثلا توان مالی داشتن PS5 و سوییچ و اکس باکس رو نداشته باشی بعد فلان انحصاری رو ببینی پیش خودت بگی اوکی صبر میکنم رو اون کنسولی که دارم ریلیز بشه، مفت و مجانی نصب میکنی همشون رو هم میتونی کنار هم داشته باشی و حتی میتونی از بعضی قابلیت های استیم توی بازی های پلتفرم های دیگه استفاده کنی. اصلا پلتفرم عوض کردن هیچ مفهومی نداره این وسط. این که اکثریت حاضر نیستن واسه یه بازی موقتا یه اپ رایگان دیگه جای استیم باز کنن یه سطح وحشتناکی از تنبلی و برده کمپانی بودنه اونم واسه بازی سینگل پلیر که فرند لیست و سابقه اکانت هیچ اهمیتی توش نداره.
ببین این پروفایل گیمینگ برای کنسول پلیرها و اونهایی که بالای 90-80 درصد بازیها رو روی پی سی کرکی بازی میکنن میتونه قابل درک نباشه چون تا به حال باهاش روبرو نشدن یا اصلا بهش فکر نکردن.پی سی مثل کنسول نیست که هزینه واست داشته باشه و مثلا توان مالی داشتن PS5 و سوییچ و اکس باکس رو نداشته باشی بعد فلان انحصاری رو ببینی پیش خودت بگی اوکی صبر میکنم رو اون کنسولی که دارم ریلیز بشه، مفت و مجانی نصب میکنی همشون رو هم میتونی کنار هم داشته باشی و حتی میتونی از بعضی قابلیت های استیم توی بازی های پلتفرم های دیگه استفاده کنی. اصلا پلتفرم عوض کردن هیچ مفهومی نداره این وسط. این که اکثریت حاضر نیستن واسه یه بازی موقتا یه اپ رایگان دیگه جای استیم باز کنن یه سطح وحشتناکی از تنبلی و برده کمپانی بودنه اونم واسه بازی سینگل پلیر که فرند لیست و سابقه اکانت هیچ اهمیتی توش نداره.
خبر خوب اینکه اعضای اصلی استودیو سریعا یک استودیوی دیگه تشکیل دادن به اسم Pithead:شرکت Embracer، مالک استودیو Piranha Bytes، خاقق عناوینی چون گاتیک و رایزن را بعد ۲۷ سال فعالیت تعطیل نمود.
View attachment 343221
واقعا باید یه فکری به حال فاینال بکنن.فکر کنم منبع درآمد سودده SE از همون mmo اش باشه.الن ويك ٢ هم مخاطب خاص داره هم رو استور اشتباهى عرضه شد روى pc.
فاينال ولى كلا شرايطش متفاوته! بنا به دلايلى كلا يه قشر محدودى طرفدار داره و عمدتا هم رو پلتفرم هاى ژاپنى هستن.
بعيد ميدونم عرضه روى pc هم زياد فرقى به حالشون ميكرد (رو ايكس باكس كه هيچى).
تا یه حدی درسته ولی هر چیزی باید بودجه اش با سطح فروش مطابقت داشته باشه. هلبلید با اون گیم پلی باید با یه بودجه حداکثر 20-30 میلیونی ساخته میشد وقتی شما بازی خاصی میسازی، باید بودجه مطابقت داشته باشی.اگه بازی ای اونطور که میگی باشه منطقیه ولی واقعا Alan wake2 و ff rebirth خیلی با عشق ساخته شده بودن...
متاسفانه کیفیت انیمیشن با توجه به استودیویی که پشتشه خیلی پایینهعنوان Double Dragon Revive معرفی شد.
این سری اولین بار در سال 1987 برای ماشین های آرکید ریلیز شد و ژانر اکشن belt-scroll رو معرفی کرد.
طرفداران عناوین retro و کلاسیک علاقه زیادی به این بازی دارن.
View attachment 343412