Last edited by a moderator:
دو سه میلیون نفر فقط تو ایران اینو بازی کردنکپگام 25 سالگی عنوان Dino Crisis رو با انتشار عکسی از پای یک دایناسور در حساب کاربریش جشن گرفته.
اولین بازی از این سری در اول جولای 1999 روی پلی استیشن منتشر شد.
از بین 3 نسخه منتشر شده، نسخه اول با فروش 2.4 میلیون نسخه، پرفروش ترین هست.شماره دوم که سال 2000 منتشر شد، 1.2 میلیون نسخه فروخت.شماره 3 هم در سال 2003 به صورت اختصاصی برای ایکس باکس منتشر شد.
طرفداران این سری انتشار این عکس رو نشانه مثبتی برای بازگشت اون قلمداد کردن.
View attachment 342888
الان دیگه میشه با خیال راحت شبیه سازش رو ساخت
View attachment 342958
کنسول PS4 به اتمام کار خود نزدیک میشود و سونی این کنسول را پشت سر خواهد گذاشت.سایت کوتاکو در مقالهای کوتاه، به روند پشت سر گذاشته شدن این کنسول پرداخته و عنوان کرده: درست است که این دستگاه هم اکنون دارای ۴۹ میلیون کاربر فعال میباشد ولی هر چیز خوبی در آخر به پایان میرسد و شرکت سونی با نیاوردن بازی LEGO® Horizon Adventures برای PS4 میخ آخر را بر تابوت این دستگاه کوبید.این کنسول تا به امروز نیز روند بسیار عالی را پشت سر گذاشت و در آخر و مثل گذشته باید با چیزهای خوب خداحافظی کنیم. سونی اینک به PS5 و در جلوتر به نسخه PRO آن میاندیشد و این یعنی پایان کراسجن شدن عناوین PS.
آخرین انحصاری که برای این کنسول منتشر شد گاد آف وار رگنارک سال ۲۰۲۲ بود.
It Feels Like Sony Is Finally Leaving The PlayStation 4 Behind
بابت آف تاپیک و احیانا اسپم پوزش میخوام ولی تا الان هرچی فیلم و انیمیشن ساختن ازش ، مزخرف و بنجل بودن.اون انیمیشن آخر که نتفلیکس ساخته بود واقعا کثافت خالص بود.فیلمها رو شاید با کلی ارفاق بشه از کثافت کمی بالاتر آورد و بهش گفت یه چیز متوسط رو به پایین یا یکی از خوبها از بین فیلمهای اغلب آشغالی که از روی گیم ساختن میشه. تا اینجا از فیلمها منظورم ۶گانهای بود که Milla Jovovich توش بازی میکرد(که یجورایی تنها نکته مثبت این فیلمها با ارفاق،خود ایشون بود! ) ، بماند که یک piece of shit در ۲۰۲۱ منتشر شد بنام Resident Evil: Welcome to Raccoon City که من بخاطر همین خبر به یادش افتادم.عجب کثافتی بود،کامل فراموشش کرده بودم یادمه زمان کرونا نگاهش کردم که البته پایانش به اصلاح باز بود و نوید یک قسمت دیگه رو میداد که خوشبختانه اتفاق نیوفتاده تا الان.نمیدونم اینی که میخوان بسازن دنباله همونه یا درواقع سومین اقتباس از روی این فرنچایز در سینما هستش.اقتباس سینمایی دیگه ای از سری Resident Evil در حال ساخت هستش .
View attachment 343003